web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteMaatschappij & Psyche

‘Ik vertel je letterlijk dat ze deze mensen vermoorden’

 

Een verpleegster uit Nevada die naar New York is gereisd om COVID-19-patiënten te helpen behandelen, heeft een betraande Facebook Live-video geplaatst waarin wordt beweerd dat patiënten niet sterven aan het virus, maar worden ‘vermoord’ door ‘grove nalatigheid en volledig medisch wanbeheer’.
Advertentie – verhaal gaat hieronder verder

Nicole Sirotek, een verpleegster uit Elko, Nevada, werd toegewezen aan twee verschillende ziekenhuizen in New York City.

‘Ik vertel je letterlijk dat ze deze mensen vermoorden’, zegt Sirotek in de angstaanjagende video.

De video begint met Sirotek waarin wordt uitgelegd dat het management elke keer dat ze namens een van haar patiënten probeert te pleiten, ze wegneemt en haar opnieuw toewijst aan een andere eenheid. Ze zei dat dit gebeurde in beide ziekenhuizen waar ze in de stad heeft gewerkt. ‘Ik weet echt niet eens wat ik moet doen. Zelfs belangengroepen geven niets om deze mensen, ‘zei ze. ‘Zwarte levens doen er hier niet toe.’

TRENDING: MUST WATCH: Tearful Nurse Blows Whistle on New York Hospital ‘moord’ COVID-patiënten met ‘Volledig medisch wanbeheer’

‘Ik weet dat niet iedereen zal leven. Ik ben niet zo verdomd groen, of onwetend, of met heldere ogen en borstelige staart om dat te denken, oké? Ik weet dat er een hoop mensen zullen sterven, maar deze mensen gaan niet dood door COVID. ‘

Lees ook eens:   Meer besmettingen?

Sirotek gaf vervolgens verschillende specifieke voorbeelden van patiënten die zijn overleden door medische nalatigheid, waaronder een verpleegster die een patiënt vermoordde door een defibrillator op hem te gebruiken wanneer hij een pols had en het niet nodig was. Toen ze de kamer uit rende om hulp te krijgen om hem ervan te weerhouden het te doen, schudde de verpleegkundig directeur haar gewoon het hoofd. De patiënt stierf uiteindelijk, maar niet aan COVID.

In een ander voorbeeld zei ze dat een patiënt het verkeerde type insuline kreeg. Nog verontrustender was dat ze zei dat het ziekenhuis weigerde bloedtransfusies te geven aan patiënten die weinig bloed hebben, tenzij ze inwendige bloedingen hebben. Zonder een goede doorbloeding, legde ze uit, zullen de ventilatoren niets doen om hen te helpen – en ze zei dat dit een veelvoorkomend probleem is voor patiënten met het virus.

‘Niemand luistert. Het kan ze niet schelen wat er met deze mensen gebeurt. Dat doen ze niet. Ik kom hier letterlijk elke dag en zie hoe ze hen vermoorden, ‘zei ze.

 

Sirotek legde uit dat “we niet eens de COVID-jongens behandelen, echt waar, we behandelen de COVID niet.” Ze zei dat het absolute minimum wordt gedaan om ze in leven te houden, maar niet om hen te helpen beter te worden. Dit heeft geleid tot een sterftecijfer van 100% in haar afdeling, beweert ze.

Lees ook eens:   "Entiteiten kunnen er gewoon doorheen gaan" | Billy Carson (CERN, portalen en dimensies)

Sirotek beweerde dat de ziekenhuizen zo verwaarloosd zijn ten opzichte van de COVID-patiënten dat ze daadwerkelijk is toegewezen aan mensen die al dood zijn, maar niemand wist het.

‘Hoe lang zijn ze al dood? Niemand weet het! ‘ Riep Sirotek uit.

De situatie is zo verschrikkelijk geworden, zei Sirotek, dat ze de enige manier is om ze in een context te plaatsen, door ze te vergelijken met de Holocaust.

‘Dit wordt een extreem voorbeeld, maar dit is eigenlijk het enige dat ik kan bedenken’, begon Sirotek. ‘Het is alsof we in nazi-Duitsland waren en ze dachten dat ze de joden meenamen om ze in een gaskamer te stoppen, en ik zei daar:’ Hé, dit is niet goed, dit is slecht, dit is verkeerd , we zouden dit niet moeten doen. ‘ Dan zegt iedereen tegen me ‘blijf daar, je doet geweldig werk, je kunt niet iedereen redden – je bent geweldig, je bent een geweldige verpleegster.’ ‘

Sirotek legde uit dat ze weet dat ze een geweldige verpleegster is, maar wat ze nodig heeft, is iemand die haar helpt haar patiënten daadwerkelijk te behandelen en te redden “van de dood”.

Op dit punt brak Sirotek in tranen uit en zei dat ze geen idee had wat ze moest doen. ‘Ben ik de enige die geen sociopaat is?’ Vraagt ​​Sirotek, verwijzend naar de andere verpleegsters.

Lees ook eens:   "BELANGRIJK! Ze hebben dit vanaf het begin gepland!"

Ze legde uit dat hoewel sommige patiënten legitiem multi-orgaanfalen zullen hebben en aan COVID zullen overlijden, dat niet het geval is met gevallen die ze heeft gezien.

Advertentie – verhaal gaat hieronder verder

‘Ik vertel je letterlijk dat ze deze mensen vermoorden – en niemand zal naar me luisteren. Zoals ik al zei, ik ben geen dokter, maar ik ben er vrij zeker van dat wanneer je iemand defibrilleert met een hartslag van 40 en een stabiel ritme, en je vermoordt, dat moord is. ‘

Sirotek haalde meerdere zaken aan waarvan zij meent dat ze buiten wanpraktijken vallen en beschuldigt het ziekenhuispersoneel van moord.

Ze zei dat ze zonder geluk contact had opgenomen met nieuwsorganisaties, ziekenhuisbestuurders en zelfs zwarte belangenorganisaties.

“Blijf Veilig. Blijf uit NYC voor je gezondheidszorg ‘, besluit haar video.

https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/must-watch-tearful-nurse-blows-whistle-new-york-hospitals-murdering-covid-patients-complete-medical-mismanagement/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥