web analytics
...

Johnson, Gebreyesus & Co. – Beklaagden in de COVID-genocidestrafzaak

Johnson, Gebreyesus & Co. – Beklaagden in de COVID-genocidestrafzaak

Vrede
Een groep Britse activisten onder leiding van Pfizer Vice President Dr. Michael Yedon heeft een rechtszaak aangespannen bij het Internationaal Strafhof (ICC) tegen hooggeplaatste medische functionarissen.

Johnson, Gebreyesus & Co. – Beklaagden in de COVID-genocidestrafzaak

Als beklaagde in een strafzaak moeten Boris Johnson en andere functionarissen van het Verenigd Koninkrijk spelen, evenals de Bill en Melinda Gates Foundation , managers van grote farmaceutische bedrijven, de uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum, Klaus Schwab , Dr. Anthony Fauci , hoofd van de WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus , June Raine , directeur van de Medicines and Medical Devices Regulatory Agency (MHRA), en een aantal invloedrijke volksgezondheidsfunctionarissen over de hele wereld.

Eisers eisen dat de beklaagden worden vervolgd “voor talrijke schendingen van de Code van Neurenberg … oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid” en genocide als gevolg van het “beleid tegen COVID” in het VK en andere landen, daarbij verwijzend naar statistieken over de effecten van vaccinatie .

Volgens de Life Site presenteert de groep van Michael Yedon in een rechtszaak die op 6 december is aangespannen “bewijs dat COVID-vaccins in feite experimentele geneesmiddelen voor gentherapie zijn en beweren dat deze vaccins massale sterfte en complicaties veroorzaken.”

De tweede aanklacht is dat:

De Britse regering doet geen onderzoek naar meldingen van doden en gewonden;

COVID-gevallen en sterfgevallen waren kunstmatig hoog,
gezichtsmaskers zijn schadelijk vanwege hypoxie, hypercapnie en andere redenen,
PCR-tests zijn volledig onbetrouwbaar en bevatten kankerverwekkende stoffen.

Bovendien stellen de eisers dat “de blokkades werden ingevoerd onder het voorwendsel van kunstmatig hoge besmettings- en sterftecijfers door het kunstmatige virus, en dat experimentele vaccins leidden tot ten minste 395.049 gevallen van bijwerkingen van het COVID-vaccin alleen al in het VK.
“Onderdrukking van veilige en effectieve alternatieve therapieën voor COVID-19 C staat gelijk aan moord en vereist een volledig onderzoek door de rechtbank”, staat in de tekst van de rechtszaak die is aangespannen bij het ICC (geciteerd door Life Site).

Lees ook:   Wilders wil Rutte voor de rechter

De groep activisten werd gesteund door Holocaustoverlevenden, die een open brief publiceerden waarin ze “scherpe parallellen trokken tussen de beperkingen van COVID en het begin van de Holocaust”.

“We vragen de medische regelgevers om onmiddellijk te stoppen met dit goddeloze medische experiment op de mensheid dat de Code van Neurenberg schendt .

Voor onze ogen vindt een andere holocaust van grotere schaal plaats – de geneeskunde transformeert van een genezend, humanitair beroep in een dodelijk apparaat ”(citaat van Life Site).

Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/world/1670180-podala_zhalobu_v_mezhdunarodnyi_ugolovnyi_sud/

Nu in NL  nog, dat zooitje oppakken en berechten!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button