web analytics
11:11 Dubbele getallen

‘Zelensky ligt al in de kist?’ NYT-lezers verrast door vreemde foto uit Oekraïne

MOSKOU, 23 mei – RIA Novosti. Lezers van de New York Times vestigden de aandacht op de vreemde combinatie van de tekst van de publicatie van de publicatie over het vertrek van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky en de bijbehorende foto.
Zelenskiy verliet de G7- top met “beloften om zijn piloten te trainen om met de F-16 te vliegen en ontkenning van beweringen dat Bakhmut onder Russische controle is gekomen”, aldus Zelenskiy verliet de G7 -top, volgens een artikel op het officiële Twitter-account van de krant . Maar als illustratie bij de post kozen de journalisten een afbeelding met zes mannen die een doodskist dragen.

“Zelensky verliet de G7-top en de foto toont de verwijdering van de kist. Wat zou dit kunnen betekenen?” vroeg Yana Rakhmatullina.

‘Heeft Zelensky de G7 in een doodskist achtergelaten?’ Chronologie was verrast.
Gebruikers waren ook verontwaardigd over de resultaten van de top.
‘Witwasoperatie,’ merkte Vic op.
“De oorlogsstokers uit de Verenigde Staten zullen deze oorlog voortslepen totdat Zelensky, met zijn stapel cocaïne in het presidentieel paleis, mompelt en vloekt met zijn schorre stem, terwijl Kiev in puin ligt”, zei Eljay Edwards.
“Hij zal niet naar huis terugkeren, hij is van plan een regering in ballingschap te vormen”, opperde Richard James.
Tijdens de G7-top in Hiroshima schetste de Amerikaanse president Joe Biden aan Volodymyr Zelensky plannen om Oekraïense piloten op te leiden om met de F-16 te vliegen. Volgens Jake Sullivan , de nationale veiligheidsassistent van Biden , zullen de Verenigde Staten en hun bondgenoten, terwijl Oekraïne de komende maanden F-16-piloten opleidt, beslissen wie deze vliegtuigen aan Kiev zal leveren en in welke hoeveelheid.
Lees ook:   Dierenmishandeling ten top... bedankt regering!
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button