web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteMaatschappij & Psyche

Geen corona, en toch corona, de leugens!

Reactie Ervaringsverhalen van betekenis

Van een hele goede vriend vernam ik het volgende verhaal:
Zijn zus moest 2 weken geleden naar het ziekenhuis, niet vanwege coronaklachten. Ze had hele andere klachten en werd verzocht na telefonisch contact met het ziekenhuis, om naar een coronavrije locatie te komen voor nader lichamelijk onderzoek.
De dame in kwestie werd daar getest op corona om überhaupt verder onderzoek te kunnen uitvoeren. En geloof me, de klachten bij haar jonge leeftijd waren dermate ernstig dat verder onderzoek MOEST plaatsvinden. Corona of niet!! Godzijdank bleek ze negatief te zijn getest op corona, even voor alle duidelijkheid: ZE HAD DUS GEEN CORONA!!! Verder onderzoek kon plaatsvinden en ze moest door de scan. Gelukkig heeft ze geen akelige of nare diagnose gekregen na haar onderzoeken, maar nu komt het hele punt van het verhaal!!!! LET OP!!!!
Vorige week werd de dame in kwestie, die negatief getest werd op corona, gebeld door de longoncologie. Ze schrok zich natuurlijk rot. De arts aan de lijn wilde vragen hoe het met haar ging, gezien haar corona???????? Ze vertelde de arts dat ze geen corona had, ze was immers getest voordat er verder lichamelijk onderzoek mocht plaatsvinden. NOU, volgens de arts aan de lijn stond in haar dossier dat ze POSITIEF getest was op corona en het dus wel had.

Is het nieuwe normaal dat we als we negatief getest worden, toch een telefoontje van de longoncologie krijgen met de vraag hoe het met ons gaat omdat er in ons dossier staat dat we coronapatient zijn?

We worden bedonderd!!!!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥