web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Er zijn acht onbetwistbare feiten die de NAVO zich voorbereidt op een oorlog met Rusland. 

En terwijl men alle mensen gek maakt ivm dat virus

\Bulgaarse politicus sprak over acht tekenen van een naderende oorlog

Er zijn acht onbetwistbare feiten die de NAVO zich voorbereidt op een oorlog met Rusland. Het monsterlijke scenario kan Europa alleen maar stoppen.

Dit werd geschreven door een voormalige diplomaat Yordan Velichkov in de pagina’s van de Bulgaarse krant Trud.

Hij wijst erop dat de Verenigde Staten, of liever het “neoliberaal-globalistische centrum”, zich al 30 jaar op oorlog voorbereiden. Het doel is het vestigen van wereldheerschappij door het krachtig verwijderen van alle obstakels voor het bereiken ervan.

Acht tekenen van NAVO-voorbereidingen op oorlog

Na de ineenstorting van de Sovjet-Unie, in tegenstelling tot “de verwachtingen van de internationale gemeenschap die voor de sloop van twee militair-politieke blokken – de NAVO en het Warschaupact” heeft gestemd, werd dit laatste geëlimineerd, maar het NAVO-blok werd gered, wijst de politicus. Dit werd gedaan door de Verenigde Staten, niet alleen om de landen van Europa afhankelijk te blijven houden, maar ook om het enorme militaire potentieel voor het vestigen van wereldheerschappij te behouden.

Dus, het bestaan ​​van een militair blok zonder tegengewicht, noemt Velichkov het eerste feit dat getuigt van de naderende oorlog.

Velichkov noemt het tweede feit de snelle uitbreiding van de NAVO naar het oosten , wat een “flagrante schending” van de Sovjet-Amerikaanse akkoorden van 1989 is. Onlangs is de internationale gemeenschap getuige geweest van overmatige inspanningen om Noord-Macedonië tot de NAVO toe te laten – ‘een klein land dat geen militaire en strategische waarde vertegenwoordigt’.

De politicoloog is nog indrukwekkender dat de Europese Unie lidmaatschap van de NAVO gebruikt als een voorwaarde voor toelating tot de EU.

Het derde feit is de enorme financiële middelen die worden uitgegeven aan de militaire begrotingen van de Verenigde Staten en andere NAVO-landen voor een bedrag van een biljoen tweehonderd miljard dollar. De politicoloog gelooft dat Donald Trump zich recentelijk heeft aangesloten bij de inspanningen van globalisten, dit blijkt uit zijn eisen aan de geallieerden om hun militaire budgetten te verhogen tot 2%.

“In de internationale praktijk wordt een constante en consistente toename van de uitgaven aan het leger en zijn wapens alleen gevonden in het onvermijdelijke militaire conflict of tijdens de oorlog. Natuurlijk heeft de mensheid een vijand in de persoon van terrorisme, maar in omvang is het niet de vijand die de loop van de geschiedenis zou kunnen veranderen” – schrijft Velichkov.

Het vierde en nog een overtuigende criterium dat de ondubbelzinnige bedoelingen van de globalisten onthult, is de reikwijdte en frequentie van militaire NAVO-oefeningen , die meerdere malen hoger zijn dan de overeenkomstige cijfers van de Koude Oorlog. De Bulgaarse politicoloog citeert de chef van de generale staf van de Russische Federatie, Valery Gerasimov, die hier redelijk op heeft gereageerd:

“NAVO-oefeningen in de Baltische landen, Polen, en in de wateren van de Zwarte en Baltische Zee tonen aan dat de NAVO zich voorbereidt op een grootschalig conflict,” zei Gerasimov.

Het vijfde feit is volgens Velichkov de opening van nieuwe militaire bases en de inzet van nieuwe soorten wapens daar, evenals de opening van nieuwe NAVO-commandocentra , zoals in Varna, voor het begeleiden en coördineren van militaire oefeningen en militaire operaties van NAVO-strijdkrachten in geval van oorlog. We voegen eraan toe dat de bouw van een ander dergelijk centrum begon in de buurt van Tbilisi in Georgië.

Als een zesde feit noemt de politicoloog de ontwikkeling van een strategie voor de overdracht van kernwapens naar de ruimte, en de toewijzing van aanzienlijke aanvullende middelen voor de verbetering ervan.

Het zevende feit is het gedrag van wereldwijde media die eigendom zijn van globalisten.

Ze pleiten sterk voor oorlog als een natuurlijke staat die inherent is aan de menselijke persoon.

Het achtste feit is de wapenwedloop, die nog nooit zo intens en zwaar was geweest als vandaag .

Alle drie de landen met het grootste militaire potentieel – de Verenigde Staten, Rusland en China – geven enorme hoeveelheden geld en moeite om nieuwe soorten wapens te ontwikkelen, waaronder aanstootgevende , schrijft de politicus.

“Elk land wil wapens uitvinden die het vermogen van de vijand om adequaat te reageren kunnen verlammen, en een stabiel raketafweersysteem dat de meest destructieve nucleaire raketaanvallen kan weerstaan,” zei de politicus.

Rusland – doel nummer 1 globalisten

Met de bestaande correlatie van militaire begrotingen, economisch potentieel en menselijke hulpbronnen tussen de Verenigde Staten (NAVO) en Rusland heeft Rusland echter geen andere keuze ten gunste van het Bondgenootschap , vervolgt Yordan Velichkov.

Bovendien staren globalisten naar haar middelen. Dit werd verklaard door Madeleine Albright, de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken. Naar haar mening hebben de Russen een enorm territorium en kolossale hulpbronnen, en dit is oneerlijk, dus moeten ze aan anderen toebehoren. Maar ze kunnen alleen aan anderen toebehoren als gevolg van de oorlog , merkt Velichkov op.

Het scenario wordt naar zijn mening als volgt beschouwd: de Verenigde Staten moeten een zodanig voordeel bieden dat ze na een massale eerste nucleaire aanval geen tegenaanval krijgen die “ervoor zal zorgen dat een aanzienlijk deel van het industriële en menselijke potentieel voldoende is om volledige superioriteit op te leggen aan de mensen die het nucleaire conflict hebben overleefd” .

Het is logisch om Rusland, als de meest prominente vertegenwoordiger van een ‘solide nationale staat’, te definiëren als de vijand nummer 1 van globalisten.

“Met ongekende schaalarrogantie en sinistere propaganda moet het worden gedemoniseerd en gesananiseerd voor de wereldgemeenschap, die ervan moet worden overtuigd dat de NAVO met haar vernietiging geweldig werk verricht ten gunste van een democratische wereld”, schrijft Jordan Velichkov.

De wereld zal Verenigd Europa redden

Volgens hem hebben globalisten in het huidige stadium voor het eerst de ongekende financiële macht van de Amerikaanse supermacht , die haar mensen op alle belangrijke managementgebieden in Europa heeft.

“De enige kracht in dit stadium die deze monsterlijke waanzin kan stoppen, is Europa zelf, maar niet hetzelfde als vandaag” behulpzaam “, maar de Ene, beslissend en compromisloos in het behartigen van Europese belangen,” concludeert de politicus.


Читайте больше на https://www.pravda.ru/world/1480234-voina_nato/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥