...
Politiek-Elite

Docu: Shell en koningshuis leverden de brandstof aan Hitler voor de invasie van Nederland

https://jdreport.com/docu-shell-en-koningshuis-leverden-brandstof-aan-hitler-invasie-nederland/

Bizar dat wij de docu niet mogen zien tenzij VPN!!!!!!

Volgens de website:

De documentaire kan kortom uw huidige wereldbeeld/geïndoctrineerde realiteit enigzins doen wankelen, maar ik moet zeggen dat ik de wereld na deze 3.5 uur opeens een stuk beter begrijp en veel van de ellende, bangmakerij, belastingontduiking van de rijksten der aarde, corrupte instituten als overheid en rechtbanken zijn na deze documentaire volledig rationeel te verklaren.

Kortom een echte must see documentaire van begin tot eind voor eenieder met interesse in macht en hoe de heersende klasse haar spelletje speelt. Zelf vond ik het stuk over Kennedy wat lang maar ik ben blij dat ik toch de hele docu heb afgekeken.

https://time2wakeup.me/?p=8356

Lees ook:   Vluchtelingen en verkrachtingen

Gerelateerde artikelen

Back to top button