web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

‘We zullen de islam gebruiken om wereldoorlog 3 te ontsteken’

Illuminati’s Grand Wizard Abert Pike:
‘We zullen de islam gebruiken om wereldoorlog 3 te ontsteken’

Albert Pike’s ‘sequentie van de voorspelling van drie wereldoorlogen’ is van bijzonder belang. Albert Pike was een top Illuminati Grand Wizard, een beruchte Luciferiaan, en een generaal voor de Confederatie in de Amerikaanse burgeroorlog. In de jaren 1880 verklaarde hij openlijk dat de islam de centrale component zal zijn in de derde wereldoorlog en dat de Illuminati de islam zullen leiden naar een directe confrontatie met het Westen.

 

https://www.complot-samenzwering.nl/het-voorspellend-vermogen-van-albert-pike/

  • WO I moest volgens Pike een eind maken aan de regering van de tsaren in Rusland en zou leiden tot de oprichting van het communistisch bastion die lijnrecht kwam te staan tegenover het nationalisme en het kapitalisme. Na afloop van de oorlog moest het communisme verder zijn macht uitbreiden en een eind maken aan andere regeringen en geloofsovertuigingen. Niet alleen landen zouden tegen elkaar worden opgezet maar ook de verschillende klassen, gemeenschappen. De volgende oorlog zou daarmee in de steigers worden gezet.
  • WO II diende de tegenstellingen tussen het fascisme en het toen wortel schietende zionisme te versterken. Vanwege de holocaust zou de wereld uit humane reden en uit schuldgevoel instemmen met de oprichting van de Joodse staat Israël. Wat in 1948 ook gebeurde en waarmee een nieuw internationaal conflict werd gecreëerd.
  • WO III: geheime agenten van de Illuminatie (CIA enz.) stoken de Islamitische volkeren op tegen de eeuwige vijand: Israël. Dit zou leiden tot grootste internationale spanningen en een wederzijdse vernietiging. Met name de Arabische landen moesten op den duur gedwongen worden met elkaar te strijden, maar er zullen door spionnen ook volksopstanden worden gecreëerd. Dit alles leidt uiteindelijk tot een totale uitputting op fysiek, mentaal, spiritueel en economisch gebied. In de ogen van Pike het ideale decor voor het uitroepen van een wereldregering.
Lees ook:   Waarheid of onzin?

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken