web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Hoelang blijven de VERPLEEGHUIZEN nog op slot? | DANNY OP STRAAT #13

Mantelzorgers van demente mensen worstelen met het bezoekverbod aan hun dierbaren in verpleeghuizen. De familieleden hebben begrip voor de maatregelen, maar lijden er ook onder. Meer indrukwekkende verhalen zie je hier https://bit.ly/2XDK23Y

#dannyopstraat

Marlène heeft het gevoel dat haar moeder gekidnapt is en wil een bezoekregeling op maat. Cees verzucht dat het wel een bezoek aan een dierentuin lijkt en kan niet wachten zijn vrouw weer in zijn armen te nemen. Camiel vreest juist voor corona-besmetting van zijn moeder als zij weer bij zijn vader op bezoek mag.
Hartverscheurend dit…

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥