...

26 oktober 2021

 

Duister verleden koningshuis

Wat hebben het Naziverleden van Prins Bernhard, Project Paperclip, de Argentijnse regio Bariloche en Máxima met elkaar te maken? Welke rol speelde de paus, de Zorreguieta’s en Oranjes in de mensenrechtenschendingen en het witwassen van misdaden, die zowel tijdens de Tweede Wereldoorlog als tijdens de Smerige Oorlog in Argentinië plaatsvonden? Wanneer je in het familieverleden van het koningspaar duikt, kom je in een wereld van intriges, corruptie en satanisch misbruik. Ik praat erover in een interview met klokkenluider Kevin Annett.

Lees verder via de link:

https://www.ellaster.nl/2019/05/26/het-duistere-familieverleden-van-maxima-en-willem-alexander/

 

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   MH vliegtuigen zijn verwisseld

Gerelateerde berichten