09 maart 2021

 

Volgens de Duitse mainstream media

Volgens de Duitse mainstream media zijn de echte problemen videospelletjes, legale wapens en het feit dat onze ‘arme’ gasten gewoon getraumatiseerd zijn. Want wanneer je vlucht voor oorlog en geweld, de beste manier om daar overheen te komen is, door NOG meer oorlog en geweld.

Genoeg is nooit genoeg voor Merkel. De Duitsers alsook de rest van de Europeanen zullen uiteindelijk toch de straten op moeten gaan vrees ik om de Europese leiders af te zetten. Geweld mag nooit een optie zijn tenzij de overheid geweld gebruikt tegen het volk. En dat precies wat de Europese leiders aan het doen zijn. Zij voeren een oorlog tegen ons. Tegen het Europese volk. De vraag is, wanneer ziet het gros van de mensen dat eindelijk in.

Terror in Germany: The Truth They Hide – Paul Joseph Watson

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/euroreferendumnederland/videos/1080284258692323/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Lees ook:   Antihomopamflet

Gerelateerde berichten