...
Politiek-Elite

Ex-ISIS Fighter onthult plannen om Nuke 4 Major Cities (Video)

De stand van zaken in de verenigde staten is gegaan van kwaad tot erger, of eigenlijk verschrikkelijk slecht.
Sinds de president Own aangesteld werd als directeur voor de Defense Intelligence Agency, generaal Micheal Flynn, samen met vier sterren admiraal James Lyons en de CIA wisten ze allemaal dat Obama Isis bewapend heeft.
Zelfs als er een breaking news komt dat Isis kernraketten zou laten vallen op steden zou men nog Obama niet verantwoordelijk stellen.

Niet alleen is Obama niet verantwoordelijk voor de misdaden en verradelijke activiteiten die hij al begaan heeft, maar de federale overheid is al zo corrupt, dat Obama de weg vrijmaakt voor toekomstige aanvallen in Amerika door deze Isis.
En niemand doet er verdomme iets tegen.
Stop deze man!
En alle mensen die zeggen dat ze het niet geloven is een ongeïnformeerde imbeciel.
Herinner je hoe weinig Obama deed om de Isis financieringen te stoppen, o.a. hun clandestiene olieverkoop.

Hoeveel Europeanen zullen sterven dankzij het feit dat Obama liever investeerde in een woestijnbak dan in mensenlevens?
We hebben het over een Amerikaanse president die voorafgaand aan bombardementen richting een olietankschip, pamfletten uit de lucht liet droppen om hen te waarschuwen voor de komende bommen die men zou droppen op het schip. Dit om olieverspilling te voorkomen.

https://beforeitsnews.com/politics/2015/11/general-reports-obama-warned-isis-before-bombing-by-dropping-leaflets-what-2759036.html

Hier bij ons thuis, dankzij de enkele  burgerjournalistiek waar de mainstream media niet in de buurt zal komen, weten we dat Obama Has Been smokkel tot 100.000 moslim vluchtelingen per jaar naar het land van Converted UPS Planes, en hij is zo gedaan Achter de Backs van het Congres! We weten ook dat wanneer vertelde het Congres ging proberen om een betere screening maatregelen voor islamitische vluchtelingen implementeren, Obama beloofde om Veto Elke Bill dat Screening Verhoogde voor de Vluchtelingen. Zoals ik al eerder zei, is hij de weg vrijmaakt voor een aanval op Amerikanen.

Lees ook:   Duitse rechtbank geeft YouTube boete van 100.000 euro wegens verwijderen video over coronaprotest

Misschien is er nergens Barack handelt tegen de belangen van het Amerikaanse volk meer dan hij heeft met betrekking tot de Hillary Clinton schandaal. Reeds meer dan 1200 top secret e-mails werden gevonden op een server die naar verluidt geen geheime informatie, elke e-mail tellen als een apart misdrijf had. We hebben geen idee welke van onze vijanden weet wat er in die e-mails, zo niet alle van onze vijanden, en tot dusver nog geen aanklacht.

De site die de brief in het volgende artikel gepubliceerd geeft eerlijke waarschuwing dat ze niet hebben bepaald of het nog een geloofwaardige dreiging, maar of de bron van de brief is betrouwbaar of niet, is het niet aan het feit dat ISIS komt voor ons uiteindelijk, en Obama is opzettelijk verzwakken onze verdediging bij elke gelegenheid mogelijk is.

In het artikel hieronder, is een ex-ISIS militante voren te komen en zei dat de terroristische regime bezitten minstens 4 kernwapens, gevestigd in 4 grote steden over de hele wereld, klaar om te ontploffen. De video en het artikel hieronder hoogtepunt zijn plannen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button