web analytics
11:11 Dubbele getallen
ParanormaalSpiritueel

Foto readen

Paranormaal foto lezen, ook wel bekend als “fotoreading” of “psychometrie,” is een spirituele bezigheid waarbij men zegt dat zij informatie of energieën  kunnen verkrijgen door een foto van een persoon vast te houden of te bekijken. Dit heet ook wel intunen.
Vraag wel altijd toestemming aan een persoon of je mag readen. Dit geldt ook m.n voor foto’s van andere mensen.

  1. Concentratie en ontspanning: Ga in een rustige omgeving zitten en ontspan jezelf. Adem diep in en uit om je geest te kalmeren en jezelf open te stellen voor de energieën om je heen.
  2. Focus op de foto: Kijk naar de foto van de persoon die je wilt “lezen”. Concentreer je op de afbeelding en probeer contact te maken met de energieën die eraan verbonden zijn.
  3. Voel de energie: Terwijl je naar de foto kijkt, probeer je jezelf open te stellen voor de sensaties, gevoelens, beelden, of gedachten die in je opkomen. Dit kunnen indrukken zijn die verband houden met de persoon op de foto.
  4. Vertrouw op je intuïtie: Vertrouw op je intuïtie en gevoelens om de informatie te interpreteren die je ontvangt. Dit kan variëren van emotionele indrukken tot specifieke details over de persoon.
  5. Vraag om begeleiding: Sommige mensen vragen om spirituele begeleiding, zoals engelen, gidsen of hogere krachten, om hen te helpen bij het interpreteren van de informatie die ze ontvangen.6. Je kunt toestemming vragen van het Hogere zelf van de ander, of je informatie mag verkrijgen van die persoon en stel dan je vragen aan het Hogere zelf van die andere persoon. Het hogere zelf is de ziel die dit leven gekozen heeft en weet heeft van alles, maar als mens op aarde mag die persoon dat alles niet weten. Daar ga je dan mee in gesprek.
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥