web analytics
...
Paranormaal

Griezelige gevallen van antwoordapparaatberichten van de andere kant

Realm Spirit Box - The HUFF Paranormal Ethereal Spirit Box is a new concept for a spirit communications device that focuses on multiple channels with dual banks....(Only $19.99)Sinds mensen heugenis zijn spookverhalen doorgedrongen in culturen over de hele wereld, en ze zijn in de loop van de tijd veranderd. Zelfs in deze tijd van moderne technologie zijn dergelijke verhalen hardnekkig, en het lijkt erop dat geesten van de andere kant bij veel gelegenheden graag nieuwe gadgets gebruiken om hun mysterieuze zaken te doen. We kunnen dit zeker zien in enkele van de rare rapporten van mensen die worden gebeld door spookachtige krachten en achtergelaten voicemails of berichten op antwoordapparaten, en het is net zo verontrustend als het klinkt.

Een heel vreemd geval komt naar ons toe van de site – Week in Weird-, en betreft een vrouw die bekend staat als ‘Judy’, die aanvankelijk beweert dat ze min of meer is opgegroeid in een  spookhuis. Ze beschrijft hoe haar zus epileptische aanvallen kreeg en in tongen sprak alsof ze bezeten was, mysterieuze geluiden of lichaamloze voetstappen te allen tijde, en verschillende andere paranormale verschijnselen die zo erg werden dat haar ouders eigenlijk een priester hadden laten komen om de woning uit te drijven. Volgens Judy leek de meeste activiteit gericht te zijn op de badkamer, waar ze vaak een stem uit de schaduwen hoorde die haar beschimpte en haar naam riep. Dit zou afnemen met het exorcisme, en of dit nu iets met de huidige zaak te maken heeft of niet, in haar volwassen jaren zou ze een reeks zeer griezelige spraakberichten ontvangen op de vaste lijn van haar nu inmiddels bejaarde moeder.

Op een dag beweert ze dat ze thuiskwam en ontdekte dat ze verschillende telefoontjes had gemist terwijl ze weg was. Omdat ze dacht dat het gewoon vrienden waren of iemand van haar werk, drukte ze op play op de berichten en stond ze voor een nogal verontrustende verrassing toen ze hoorde wat aan de andere kant klonk als een zacht, onverstaanbaar gefluister of gemompel. Ze speelde ze nog een keer af, en terwijl het uit de ruis kwam en murmelde, wist ze zeker dat ze ergens op de achtergrond een mannenstem kon horen die onophoudelijk haar naam fluisterde, en er leken tijdens de opname ook andere stemmen te klinken die dingen zeiden als ” verstop je ”,“ ga naar het huis ”en“ schiet op ”, alsof ze haar waarschuwen. Judy vroeg haar dochter of ze de berichten  als een grap had achtergelaten, maar ze beweerde dat ze dat niet had gedaan, en Judy’s eigen moeder beweerde ook dat er die dag helemaal geen telefoontjes waren geweest, waardoor het nog vreemder wordt. De dochter zou behoorlijk gefascineerd raken door het verhaal van haar moeder en schrijft over de vreemde berichten:

De boodschap is niet statisch, maar lijkt meer glitchy, maar er is een dominante lage stem die mijn moeders naam soms langzaam “Juuuuddyyy” lijkt te roepen. Het is 50 seconden lang en wordt herhaald. Ik heb mijn vrienden meegenomen omdat ze van het bovennatuurlijke houden, dus kwamen we kijken wat we konden onderzoeken en om mijn moeder te helpen, want ze is extreem religieus en emotioneel. Ik heb bedacht hoe ik het bericht naar mijn eigen telefoon kan sturen en heb het vervolgens geüpload naar mijn computer waar ik software heb die de geluidsfragmenten kan verbeteren. Elke keer als ik ernaar luister, huiver ik op mijn rug

Heel vreemd inderdaad. Is dit allemaal gewoon een willekeurige statische lading of frequenties die zich vermengen met de verbeelding of is er misschien meer aan de hand? Een ander spookachtig verhaal werd gepost door een Reddit-gebruiker genaamd “Jackknifetrailer”, die beweert dat dit in de jaren negentig gebeurde. Hij woonde toen bij zijn ex-vriendin en de relatie liep al een tijdje niet goed.  Hij beschrijft haar als een “psychopaat”, en na een bijzonder slechte ruzie pakte hij al zijn spullen in, inclusief het digitale antwoordapparaat dat ze gebruikten, en ging op pad. Dit is waar het behoorlijk bizar zou worden, en de poster zegt:

Op een dag, toen ze erachter kwam dat ik iemand anders had, liet ze ongeveer 80 berichten achter op het antwoord apparaat die ik eerder noemde, die elk enkele minuten duurden. En ik bedoel … ze liet haar innerlijke psycho echt naar buiten. Echt gestoord, hysterisch, boos, angstaanjagend, emotioneel intens spul. Soms had ze een verlammende emotionele intensiteit over haar, wat een van de redenen is waarom ik in de eerste plaats moest vertrekken. Verderop luisterde ik naar de eerste paar seconden van elk bericht (het zou me de duur van elk bericht vertellen voordat het werd afgespeeld) om het  te voelen, en vervolgens overslaan / verwijderen. Ik heb haar daarna verdomme vermeden. Of dat dacht ik. Blijkt dat wanneer ik andere berichten ontving, dat bericht vaak ergens in het midden wegviel en delen van de psychoboodschappen van de ex begonnen af te spelen. Niet zomaar een onderdeel, maar de echt emotionele, enge delen. Sommige delen kon ik me niet eens herinneren dat ik ze eerder hoorde (onthoud overslaan / verwijderen). Nooit een alledaags blabla, dit waren als angstaanjagende, psychodrama soundbites. Het werd vervelend als ik delen van belangrijke berichten miste: soms gingen de gewone berichten verder waar ze waren gebleven, soms niet. Het gebeurde niet altijd, het was volledig willekeurig. Soms gingen er dagen of weken voorbij, en dan kwam het weer terug. Ik heb alle berichten gewist, de begroeting gewijzigd, nieuwe batterijen geplaatst, de fabrieksinstellingen teruggezet, niets leek erop van invloed te zijn, en het probleem bleef bestaan ​​totdat ik er niet meer tegen kon en gooide het ding weg. En nee, voor het geval je je afvroeg, ik ben niet schizo of vatbaar voor het horen van stemmen of iets dergelijks. Dit incident was uniek in mijn leven.

Lees ook:   Paranormale kinderen en het recht op een normale jeugd

Nova Scotia Paranormal Events Newsletters: SPIRIT VOICES (EVPs)

Was dit een soort van beklijvende aantrekkingskracht naar het antwoordapparaat, een demonische aanwezigheid, zijn ex die met hem zat te rotzooien, of slechts een spookachtig verzonnen verhaal? Wie weet? De meeste verhalen over spookachtige berichten die op antwoordapparaten of in voicemails worden achtergelaten, gaan meestal over overleden vrienden of familie die proberen contact te zoeken en in contact te komen met de wereld van de levenden. Neem het rapport van Reddit-gebruiker “SaltyPanda93”, die zegt dat dit gebeurde een week nadat zijn overgrootmoeder was overleden. Op deze dag was hij op bezoek bij zijn grootouders om zijn condoleances te betuigen toen dit beslist raar zou worden. Hij zegt over het vreemde incident:

Ongeveer een week nadat mijn overgrootmoeder stierf, was ik op bezoek bij mijn grootouders en zaten we allemaal zoals gewoonlijk te praten over niets bijzonders. Welnu, plotseling gaat hun vaste telefoon over en het nummer op de beller-ID toont geen naam en alleen de nummers 000-000-000. Mijn opa maakt altijd dezelfde grap die hij maakt als hij een raar telefoontje krijgt van iemand die hij niet herkent en zegt: “Ik ken niemand met de naam 000-000-000″ en laat het antwoordapparaat het horen.

Dus een minuut later blijkt dat het onheilspellende nummer een bericht op het antwoordapparaat heeft achtergelaten en we spelen het af. Terwijl het bericht wordt afgespeeld, is er ongeveer 10 seconden statische ruis, alsof iemand een slechte verbinding heeft, en dan stopt het en horen we een vrouwenstem zeggen ‘Ik hou van jou’ en we draaiden ons allemaal onmiddellijk om en keken elkaar aan. Nog een paar seconden ruis dan volgden die woorden en het bericht eindigt. We herkenden allemaal  de stem van mijn overgrootmoeder. Wat bijdraagt ​​aan mijn overtuiging dat zij het was, is dat ze iets vreemds had waardoor ze nooit de woorden ”Ik hou van je” tegen iemand zou zeggen. Ze was een lieve dame, maar iets van die woorden zou ze nooit zeggen, zelfs niet als je ze tegen haar zei. Dus ik denk dat ze daar spijt van had en die boodschap aan mijn opa moest doorgeven. Sindsdien is er niets meer gebeurd, maar die ervaring zal ik altijd onthouden. Ze was een lieve dame, maar iets aan die woorden zou ze nooit zeggen, zelfs niet als je ze tegen haar zei. Dus ik denk dat ze daar spijt van had en die boodschap aan mijn opa moest doorgeven. Sindsdien is er niets meer gebeurd, maar die ervaring zal ik altijd onthouden. Ze was een lieve dame, maar iets aan die woorden zou ze nooit zeggen, zelfs niet als je ze tegen haar zei. Dus ik denk dat ze daar spijt van had en die boodschap aan mijn opa moest doorgeven. Sindsdien is er niets meer gebeurd, maar die ervaring zal ik altijd onthouden.

Evenzo is het rapport van gebruiker “de-elektrische-monnik”, dit keer van zijn overleden grootvader. Hij zegt dat voordat de oude man overleed, hij bij zijn moeder had gewoond voordat hij naar een verpleeghuis werd gestuurd, waar hij kort daarna overleed. Het lijkt er echter op dat hij van plan was nog een laatste keer contact op te nemen met zijn familie, en de poster legt uit:

Gisteren, toen ik aan het werk was, gaf ze me de telefoon en zei dat ik naar een bericht erop moest luisteren. ‘Vertel me op wie je denkt dat het klinkt,’ zei ze. Het was gewoon een man die ‘hallo’ zei en een paar seconden later weer ‘hallo’. Simpel, maar het was onmiskenbaar de stem van mijn grootvader.

Lees ook:   Telepathie

Hij had een heel kenmerkende stem. Het maakte me bang. Het was niet zoiets als een vragende “ben je daar” soort hallo, maar als een begroeting. Het klonk enigszins vervormd, ik wil in zekere zin metaalachtig (?) Zeggen, maar het was duidelijk. Ik kreeg er koude rillingen van. Mam zei dat ze tv had gekeken toen de telefoon ging. Ze herkende het nummer niet, dus laat het naar de voicemail gaan. Ze hoorde de stem en verstijfde, en een seconde later hoorde ze twee zachte knallen vanaf het lagere niveau. Ik was er de hele nacht door in paniek. Mijn vader wil het afschrijven als oplichterij. Ik denk niet dat het dat was.

Er is ook een verslag van de site Ghost Village , van een getuige genaamd Margaret Houck, uit Knoxville, Iowa, waarin wordt beweerd dat ze een bericht heeft ontvangen van haar overleden vader. Ze zegt dat dit gebeurde een paar maanden nadat hij stierf, en dat ze een paar minuten voordat het telefoontje binnenkwam een ​​boodschap had gedaan, maar het net had gemist. Ze zegt ook dat ze waarschijnlijk toch niet zou hebben opgenomen als ze thuis was geweest, dus de timing is griezelig zoals het is, maar wat er op de band stond, is nog griezeliger. Ze zegt:

5 Terrifying Paranormal EVP & EMF Recordings - YouTube

Ik was in zo’n diepe rouw nadat mijn vader was overleden, dat ik ’s nachts vaak huilde.. Ik heb al vele malen te maken gehad met mensen die stierven sinds ik een geregistreerde verpleegster ben. Ik accepteerde de dood als een onderdeel van het leven en wist dat de patiënten een hiernamaals hadden. Maar toen het mijn vader was … was het anders. Toen ik verschillende keren naar de boodschap luisterde, rook ik zijn uitgesproken lichaamsgeur. Enige tijd later begon mijn deurbel de Westminster-klokkenspel te spelen, wat hij niet kan.

Mijn vader was een grappenmaker! Hij liet mijn man en mij door het hele huis rennen om erachter te komen. Mijn man bleef op de deurbel drukken om te proberen het opnieuw te doen, maar het gebeurde alleen als papa plezier wilde hebben. Ik weet dat ik zijn stem hoor onder de ‘natte’ geluiden, maar anderen zijn stomverbaasd over de opname – ze kunnen geen stem horen. Ik geloof dat mijn vader veel energie heeft moeten gebruiken om te kunnen bellen en me te troosten dat hij er nog is. Natuurlijk mis ik hem nog steeds, maar ik praat met hem alsof hij naast me staat. Hij heeft mij bewezen dat hij nog steeds bestaat.

Een nogal bizar, goed verspreid en naar verluidt opgenomen geval van een oproep vanuit de doden vond plaats in 1994, toen een paranormale onderzoeker met de naam George Meek werd benaderd vanuit het land van de doden door zijn lang overleden collega, Konstantin Raudive.

Raudive - Soon It Will Work Everywhere!

Meek en Raudive waren vooraanstaande onderzoekers geweest van het opnemen en onderzoeken van Electronic Voice Phenomenon (EVP), waarin onstoffelijke stemmen van geesten zogenaamd op geluidsband worden gevangen. Samen hadden de twee mannen er hun levenswerk van gemaakt om te proberen de verschijnselen te onderzoeken en te bewijzen, en er werd beweerd dat ze voor dit doel verschillende baanbrekende opnames hadden gemaakt, maar hun onderzoek werd afgebroken met de tragische dood van Raudive in 1974. Toen, in 1994 Meek beweert dat hij werd benaderd door zijn lang geleden overleden collega via telefoontjes, berichten op het antwoordapparaat, e-mails en zelfs fax.

Het lijkt vreemd passend dat zo’n prominente EVP-onderzoeker terugkomt om met succes deel uit te maken van het fenomeen dat hij zo hardnekkig had bestudeerd. Meek beweerde dat hij met succes opnames had gemaakt van deze berichten van Raudive, waarvan je er één diep in kunt beluisteren. griezelig geheel hier . Voor een extra maximaal spookeffect, luister er zelf naar met de lichten uit.

Wat vinden we van gevallen als deze? Is er soms een verband tussen het onbekende voorbij de sluier van de dood en de wereld van de levenden, en maken deze krachten gebruik van onze moderne technologie om er doorheen te reiken? Of zijn dit gewoon allemaal enge verhalen en misverstanden? Hoe het ook zij, het lijkt erop dat spookverhalen in de loop van de tijd zijn geëvolueerd om aan te sluiten bij de moderne tijd, en het laat zien dat dergelijke rapporten waarschijnlijk tot ver in de toekomst en daarna zullen doorgaan.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button