web analytics
...
U.F.O

Post Malone onthult dat hij meerdere keren getuige is geweest van buitenaardse wezens en UFO’s

Verschillende mensen hebben ongebruikelijke en vreemde dingen in hun leven meegemaakt; gebeurtenissen die niet gemakkelijk verklaard kunnen worden of waarvan bewezen is dat ze buitenaards zijn.

Rapper Post Malone lijkt er echter vrij zeker van te zijn dat hij verschillende buitenaardse waarnemingen heeft meegemaakt, en hij vertelde over zijn bizarre bezoekers op de Joe Rogan Experience-podcast.

De 25-jarige beroemdheid kwam voor het eerst een UFO tegen in de staat New York toen hij nog maar 16 jaar oud was. Hoe ongebruikelijk het ook was in iemands leven, voor de zanger, songwriter, rapper en producer, het zou niet de laatste zijn.

Volgens Malone waren zijn oom en tante erg streng en moesten ze rond 22.00 uur tegen een strikte deadline naar bed. Hij keek uit het raam met zijn neef, en het was gewoon een licht dat daar bleef en toen mysterieus ging uit.

Malone gaf toe dat de herinnering ‘gemiddeld’ was, maar hij was er zeker van dat er iets was. Vervolgens beweerde hij dat hij in de jaren sinds die avond verschillende gebeurtenissen van buitenaardse activiteit in Utah en Zuid-Californië heeft gezien.

Hij noemde een voorbeeld waarin hij een koepel in een cirkelvorm in Tarzana zag en beweerde dat ongeveer vier andere mensen er ook getuige van waren.

Bron

Kende die hele Post Malone niet…tot dat ene nr van hem…
Rockstar… prachtig…uiteindelijk vind ik hem echt goed qua muziek…en qua uiterlijk denk ik.. wat een apart type!
Mag hem wel…

Lees ook:   Wat ze op de maan zagen, zal je shockeren

Gerelateerde artikelen

Back to top button