web analytics
11:11 Dubbele getallen
ParanormaalSpiritueel

De vier soorten spirituele gidsen, volgens een psychisch medium

Ik heb het grootste deel van mijn leven doorgebracht als een vrouw van de wetenschap, getraind dat ik moest “geloven”, een empirisch bewijs moest zien in alle verschijnselen waar ik voor koos om geloof in te hebben. Natuurlijk had ik geen vertrouwen in het hiernamaals of een leven voorbij mijn huidige fysieke lichaam, niet in staat om het te observeren of zelfs een stukje bewijs te vinden.

Dit alles veranderde vier jaar geleden toen ik een lezing ontving van een van de meest getalenteerde mediums van Amerika, Bill Philipps. Zonder informatie over mij, was hij in staat om duidelijke, specifieke berichten over overleden familieleden, geliefden en zelfs oude vrienden van familieleden terug te brengen van iemand die ik nog nooit had ontmoet en nooit had gezien. Hij kon deze informatie gewoon niet kennen, zelfs niet met Google. Ik stond versteld. En was dus geschokt! Het was de eerste keer in mijn leven dat ik getuige was van een ‘bewijs’ van iets meer, iets groters, en het resoneerde diep in mij als een waarheid. Het was een ervaring die me wijd openstelde voor het potentieel, dat er zoveel meer op deze aardse reis zou kunnen zijn dan op het eerste gezicht lijkt. Voor de eerste keer in mijn leven kwam de scepticus in mij oog in oog te staan ​​met een uitdagende vraag … Zijn psychische mediums en spirituele gidsen echt ECHT?
Om deze vraag en nog veel meer aan te pakken, nodigde ik Bill op Lucid Planet Radio uit, om te bespreken wat het betekent om een psychisch medium te zijn , hoe hij zijn vaardigheden heeft ontwikkeld, hoe hij zijn werk doet en de soorten berichten die meestal uit de geest komen. Je kunt hier het hele interview beluisteren en zoveel meer lezen in Bill’s nieuwe boek, Expect the Unexpected .

Bill legt uit dat velen van ons paranormaal begaafd zijn : in feite zijn onze psychische zintuigen, zoals onze intuïties en buikgevoel, een geboorterecht dat we in dit leven meebrengen. Velen van ons kunnen afstemmen op de energieën van mensen, objecten of situaties die al zijn gebeurd, of een gevoel voor de toekomst ontwikkelen (hoewel de toekomst nooit in steen wordt vast gezet omdat we altijd vrije wil hebben!) Volgens Bill is de sleutel om je eigen paranormale zintuigen aan te zetten, is om je op de buitenwereld af te stemmen en de subtiele gevoelens en gewaarwordingen diep in jezelf op te merken, waarvan je misschien niet had gemerkt dat ze er waren. De kracht van gebed en meditatie om de geest stil te houden, kan enorm invloedrijk zijn om verbinding te maken met je aangeboren paranormale vermogens en hoge vibrationele geestgidsen in je ruimte te roepen .

Lees ook:   Reiki en huisdier

Wat is een psychisch medium?
Wat iemand als een paranormale MEDIUM onderscheidt, is de manier waarop ze rechtstreeks contact kunnen maken met de geest om specifieke informatie door te geven. Bill omschrijft zichzelf als kanaal voor informatie om van de andere kant door te komen. Dit is geen exacte wetenschap, maar het is meer een radio-ontvanger die subtiele indrukken van de geest ontvangt die hij vervolgens vertrouwt en doorgeeft aan degenen die hem komen bezoeken. Hij legt uit dat informatie altijd doorkomt, maar hij kan het tot op zekere hoogte negeren, behalve wanneer mensen hem om hulp vragen (hij vergelijkt het met het afstemmen van het gezeur van onze iemand). Hij “ziet geen dode mensen” zoals in de zesde zin, maar hij kan afstemmen op hun stemmen die tot hem spreken (dit soort mediumschapsvaardigheid wordt meestal omschreven als ‘ helderhorendheid ‘“).
Bill ontdekte zijn gaven vroeg in het leven, toen zijn moeder met hem begon te praten na haar vroegtijdige dood toen hij 15 was. Terwijl hij nog lang in de kast bleef met zijn geschenk, denkend dat hij gek was of dat het niet zo was echt, hij heeft uiteindelijk geleerd om zijn waarheid te omarmen en te accepteren dat het channelen van boodschappen van genezing van de andere kant inderdaad zijn roeping is. Je kunt zoveel meer leren over Bill’s ongelooflijke reis door naar deze podcast te luisteren en zijn prachtige nieuwe boek, Expect the Unexpected , nu te lezen.

De vier hoofdsoorten Spiritgidsen
Volgens Bill zijn er vier hoofdtypen spirit guides waarmee hij communiceert aan de andere kant, die hier zijn om de levenden te begeleiden en te beschermen

Overleden Loved Ones: Bill communiceert het vaakst met overleden geliefden, zoals familieleden en vrienden die de persoon tijdens het leven kenden. Vaak maken deze individuen deel uit van grotere “zielsgroepen” die samen incarneren en dan gedurende 2-3 generaties van andere kant over elkaar heen waken totdat het tijd is om opnieuw te incarneren, telkens in verschillende rollen, om nieuwe lessen te helpen onderwijzen die helpen elkaars grootste zielsgroei.
Geesten die zijn gestuurd om te helpen: deze spirituele gidsen zijn niet noodzakelijkerwijs mensen die we in het leven kennen, maar kunnen gidsen zijn van vorige levens of andere geesten die zijn gestuurd om ons te beschermen. Iemand in je ‘zielengroep’ die je passeerde voordat je werd geboren, kon bijvoorbeeld nog steeds als een gids over je waken.
Geascendeerde meesters: dit zijn mensen die hoog geëvolueerde spirituele levens in het fysieke rijk hebben geleefd (zoals Jezus, Boeddha, Ghandi, enz.) Die hun reis in geest voortzetten om de levenden te helpen. Hun vibratie is energetisch hoger dan de vorige twee groepen, en de geascendeerde meesters worden verondersteld om veel mensen te leiden.
Angels: Volgens Bill zijn de meest vibrerende gidsen van allemaal de engelen , die nog nooit een fysiek lichaam hebben bewoond. Ze zijn macht van puur licht, pure energie en pure liefde.
Op elk moment kan ieder van ons een combinatie hebben van deze spirituele gidsen die over ons waken en ons beschermen. Het enige dat we moeten doen is om hun hulp te vragen en te zoeken naar de tekenen van hun aanwezigheid, die zich op zoveel verschillende manieren kunnen manifesteren: dromen, liedjes op de radio, de cijfers op de klok (zoals 11:11 ), rinkelen telefoons, gevoelens van warmte, evenals actuele visies of stemmen. Gebed, wat betekent dat je individueel bent verbonden met de goddelijke bron, is een uitstekende manier om met je gidsen te communiceren. Bill herinnert ons er gewoon aan om altijd het onverwachte te verwachten in hoe je gebeden kunnen worden beantwoord.

Lees ook:   Zielsleeftijden

Bill legt ook uit dat JA, donkere / dichte geesten bestaan, maar hij staat krachtig en verbaal niet toe dat die trillingen zijn ruimte binnenkomen. Hij kiest ervoor om zich te concentreren op de helende boodschappen en hogere vibrationele energieën . Wat onze vibratie ook is, we zullen meer aantrekken en daarom hebben we absoluut de kracht en het vermogen om onze spirituele ruimte te beschermen door een hoge vibratie te handhaven door bemiddeling en gebed. We hoeven niet bang te zijn voor donkere of dichte spirituele energieën, we moeten gewoon onze grenzen bevestigen dat ze niet zijn toegestaan ​​in onze ruimte.

Berichten van hoop van de andere kant
Ik vroeg Bill over de meest voorkomende boodschappen die hij van de geest ontvangt als hij lezingen voor mensen doet. Overweldigend zijn onze spirituele gidsen hier om ons te laten zien dat we leven nadat we zijn gestorven, en dat ze hier zijn om ons te beschermen en ons liefde te tonen. Ze willen dat we weten dat ze nog steeds bij ons zijn en dat ze in orde zijn. Het kan een echt diepgaande en levensveranderende ervaring zijn om contact te maken met deze berichten van je gidsen. Vaak hebben de levenden een soort van bewijs nodig om deze boodschap te accepteren, en zo geven geestleiders typisch heel specifieke voorbeelden die alleen die persoon zou herkennen, zodat er een gevoel van validatie en geruststelling kan zijn dat ja, dit is ECHT. Dit was zeker het geval in mijn lezing.

De andere belangrijkste boodschap van de andere kant draait om het achterlaten van al het fysieke achter, inclusief geld, macht of roem. Er is GEEN GELD aan de andere kant. Er is ook geen tijd aan de andere kant, en er zijn geen beroemdheden of rijke mensen. We zijn allemaal één en iedereen is EQUAL. Gegeven hoe gemakkelijk het is om dit uit het oog te verliezen in onze wereld, dit is een ongelooflijk krachtige boodschap. De uitdrukking “je kunt het niet meenemen” komt hier echt thuis. Hoewel we misschien geld nodig hebben om te overleven in deze wereld, is LIEFDE echt de universele valuta die er toe doet.
Zijn psychische mediums en spirituele gidsen echt? Voor mij is Bill Philipps absoluut de real deal, en zijn lezingen hebben zoveel geloof en spiritualiteit in mijn leven gebracht. Maar zijn ze echt voor jou? Je mag zelf beslissen.

Lees ook:   Heksen spreuk om je haar langer te laten groeien

Om zoveel meer te horen van Bill Philipps over mediumschap en channeling, luister alsjeblieft naar de volledige podcast, bekijk zijn verbazingwekkende nieuwe boek, Expect the Unexpected en bezoek zijn website om een luisterend publiek bij je in de buurt te vinden of plan een privésessie!

LICHT EN LIEFDE! – Dr Kelly

Over de auteur: Dr. Kelly Neff is een sociaal psycholoog, auteur en opvoeder die duizenden mensen heeft geholpen hun relaties te verbeteren, hun passies te vinden, te genezen van emotionele pijn en een gelukkiger leven te leiden. Bekijk meer artikelen van Dr. Kelly op TheLucidPlanet .

The Four Types Of Spirit Guides, According To A Psychic Medium

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien