...

15 juni 2021

 

Paranormaal heel normaal

Higher Perspective on Instagram: Trust the vibes you get... energy doesn't lie.

Paranormaal heel normaal

In feite zijn dit eigenschappen die elk mens van nature en vanaf geboorte,  al heeft.
Alleen in de loop der jaren, veranderd de gevoeligheid voor deze gaven en krijgen andere zaken voorrang, bij het ervaren van het leven.
Het wordt ons gemakkelijker gemaakt, door bv. een klok, een mobiel, maar als we deze niet hebben, dan ga je meer voelen en ervaren.
Maar ook het zogeheten ego speelt mee, bij de gevoeligheid.
Het Ego is meer egoïsme in de mens, hoe groter dat is hoe minder gevoelig men is voor het paranormale.
En paranormaal is eigenlijk, gevoelig zijn voor dat wat in principe ooit heel normaal was.

In feite is het zelfs zo, dat je na de dood, met elkaar communiceert op een telepathische manier.
Daar zou geen ziel kunnen liegen, want de ander weet dit al.
In feite is het nu zo dat onze geest gesloten is voor anderen, waardoor alle ellende in feite ontstaat in de wereld.
De leugens en het bedrog zijn in feite de boosdoeners in al die oorlogen en ruzies.

*Stel je voor dat regeringsleiders bij elkaar zitten en praten over de wereld, wat als zij alleen de waarheid kunnen spreken, en niet meer kunnen liegen?
Wat als je tandarts eerlijk zegt dat je een behandeling nodig hebt volgens hem, omdat hij er geld aan wil verdienen?
Wat als een opticien zegt, die bril staat u echt niet, maar ja ik moet een bril verkopen…
Wat als een kapster zegt, sorry ik kan uw haar niet mooi knippen, het is niet mijn stijl om uw haar vrouwelijk en elegant te knippen…
Ik kan dat helemaal niet.
Wat als een huisarts zou zeggen, luister, ik wil je dat je griepprik neemt, niet omdat deze helpt ofzo maar omdat ik zo aan mijn quotum kom.
Of als een agent hetzelfde zegt over een boete die hij uitdeelt.
Ja, echt sorry mijn baas wil dat ik mijn quotum haal…ik wil u geen bekeuring geven maar ik moet wel! Sorry echt.
Of als uw behandelaar zegt, u bent eigenlijk alweer genezen, maar ik zeg dit nog maar niet, zo verdien ik nog wat extra aan u,
en ik geef u een kopje thee omdat u het dan gezelliger bij mij vindt. Niet omdat ik u zo graag mag.
Of een garage die zg van alles gedaan heeft met uw auto, om geld te verdienen, maar in feite maar een boutje heeft vervangen.
Of als een fietsenmaker, zg een draadje moest vervangen en een binnenband, zie je toch niet immers, en dat helemaal niet deed, alleen om geld te verdienen aan jou.
Of als je op een verjaardag bij je familie zit en iedereen maar zg aardig doet, maar in feite jou niet mag oid of iets niet wil zeggen, want dat is dan niet aardig, waardoor ellende jaren blijft bestaan.
Zo zie je dat de wereld stukgaat door al die leugens.

En dan te bedenken dat ooit in het hiernamaals dat alles echt verleden tijd is en de ziel weer weet hoe het ook alweer was.
Hoe het moet eigenlijk.

 

”Helderhorendheid

Stemmen horen die je intuïtieve begeleiding geven in je leven. Over de psychische aandoening (psychose/schizofrenie) waarbij stemmen je dwingen iets te doen, gaat dit dus  niet.
(hoewel dit te maken kan hebben met bezetenheid, zielen die zich aanklampen in het etherische veld van iemand)

 

Heldervoelendheid

Sterk aanvoelen wat er speelt. Dat kan op diverse fronten. Het kan gaan van gevaar aanvoelen, mensen aanvoelen, voelen wat er speelt wanneer je een ruimte betreedt of een plek bezoekt. Vrijwel iedereen is tot op zekere hoogte heldervoelend. Zo weet je intuïtief meestal ook wie bij je past en wie niet, tenzij je je daarbij op rationele of eerder seksuele prikkels verlaat. Rationeel een relatie aangaan is bijvoorbeeld: die persoon zal me sterker maken, me rijker maken, me status geven… En je verlaten op sterk seksuele prikkels, dat behoeft wellicht verder geen uitleg. Dat kan ook een sterke trigger zijn in verband met het aangaan van relaties, maar of ze dan veel kans hebben op slagen, dat weet ik niet.

Lees ook:   Als je aan iemand denkt, denken zij dan aan jou?

 

Helderziendheid

In zekere zin is dit de meest aanvaarde gave van de zeven hier benoemde gaven. Men weet gauw van iemand wanneer die beelden ziet van situaties uit het verleden, in het nu of in de toekomst. Mensen die helderziend zijn, maken er soms hun bijverdienste of hoofdverdienste van. Ze staan anderen bij met raad en daad, en putten hun info uit de beeldensymboliek of uit beeldfragmenten van reële gebeurtenissen die aan hen worden getoond. Weet echter, dat de toekomst nooit echt vast ligt. Bovendien, van zodra iets wordt onthuld, kan het dus al een andere weg opgaan omdat je je dan bewust wordt van de weg die je zeker niet dient te kiezen. Dat de info je op een bepaald moment wordt getoond of via iemand anders wordt geopenbaard, dat heeft immers een reden. Soms zelfs een waarschuwende reden.

 

Helder ruiken

Sommige mensen ruiken zelfs dingen. Een rioolgeur is een geur die hoort bij een zeer zware neerhalende energie. Men zegt soms in oude geschriften dat bepaalde mensen die achteraf heilig werden verklaard een zoete rozengeur verspreidden. Of dit klopt, weet ik niet.

 

Zo weet ik van iemand die net na het verhuizen steeds een wafelenbak rook en de geur van verse aarde, alsof de tuin elke dag weer werd omgespit. Het moet wellicht hebben verwezen naar de vorige eigenaars. Misschien dwaalden hun geesten er nog rond en diende hier een huiszuivering plaats te vinden door iemand die daarin bekwaam is. Een feit is wel dat het mooie huis heel lang bleef leeg staan, hoewel de prijs niet zo hoog was. Men vond de sfeer die er hing, erg zwaar. Dit werd ook zo aangevoeld door mensen die spiritualiteit in feite als absolute onzin bestempelen. Of diep vanbinnen toch niet, dan?

 

Intuïtief schrift / intuïtief tekenen / intuïtief musiceren

Mensen met een vlotte pen die the flow vinden, kunnen mogelijk het gevoel ervaren dat hun pen het van hen overneemt. Ze schrijven dingen waarover ze zich achteraf zelf verbazen. Zo van: “Wie was hier nu aan het woord? Was ik dat? Hoe kon ik dit alles weten? Ik begrijp het niet.” Sommige bekende componisten, songwriters en verhalenschrijvers, zeggen dat ‘het werkstuk’ precies klaar zat om in zijn volledigheid door hen te worden gedownload. Zonder enige noodzakelijke verbetering. Zij zien zichzelf als een instrument en voelen veel nederigheid en dankbaarheid voor deze gave. Ook zij zien zichzelf dus als een kanaal.

 

Deze kracht kan ook zitten in het schilderen of het tekenen. Ik ken iemand die beweert dat ze in feite technisch gezien niet kan tekenen, maar als ze zich afstemt, dan komen er toch heel mooie, of zelfs akelige, maar altijd heel kundige tekeningen tevoorschijn die ze vooraf niet heeft bedacht. Ook zij zijn op zo’n moment een kanaal.

 

Voor elk soort van medium geldt dit: hun hogere leiding gebruikt hen dus als kanaal voor te verspreiden boodschappen.

 

Boodschappen komen uit verschillende energielagen en dimensies, zo heb ik ondertussen begrepen. Hoe zuiverder mensen met deze begaafdheid in hun eigen waarheid gaan staan, hoe hoger hun vibratie of frequentie en hoe zuiverder de boodschappen die doorkomen vanuit het collectieve of specifieke veld. Dit geldt voor elke gave die hiervoor al werd benoemd. In feite is het nooit de bedoeling de gave door jezelf te gaan claimen. Je bent enkel een kanaal, een soort medium om iets over te brengen… Je gebruikt de boodschappen meestal voor jezelf want je intuïtie stuurt je meestal juister dan je ratio.

 

Of je ontvangt al boodschappen voor anderen en dan geef je ze door aan hen. Het doorkrijgen van boodschappen van anderen is nooit iets wat je bijhoudt voor jezelf of wat je gebruikt voor eigen gewin. Dat heet ‘misbruik’. Als je dingen ziet, hoort of aanvoelt, vertel het dan aan de betrokkene die zich openstelt voor jou als medium. Misbruik de info niet en hou ook geen info achter.”

 

 

https://www.nieuwetijdskind.com/paranormaal-betekent-gewoon-voorbij-gewone/

Gerelateerde berichten