web analytics
11:11 Dubbele getallen
MysterieParanormaal

Video toont passagiers die uitstappen vanuit een vliegtuig dat niet bestaat

Het zien van de passagiers die over een jetbrug naar de terminal lopen, is een normaal gezicht op elk vliegveld. Maar het is verre van normaal om passagiers te zien uitstappen op een jetbrug zonder vliegtuig. Dus toen verschillende ‘spookachtige figuren’ werden gezien die over een jetbrug liepen, ontstond de vraag: spookt het op Phuket International Airport (HKT) of waren de schaduwfiguren gewoon een vreemde optische illusie?

Toen een piloot van Bangkok Airways de ‘spookpassagiers’ zag – met handbagage op sleeptouw – begon hij te filmen. Je kunt de bovenstaande video bekijken:

Het is duidelijk dat er geen vliegtuig in zicht is, deze wandelende passagiers moeten geesten zijn, toch? Nou, waarschijnlijk niet. Zoals gemeld door View From the Wing , waren de ‘geesten’ die in deze video werden vastgelegd waarschijnlijk een weerspiegeling van passagiers die zich al in de terminal bevonden.

Hoewel de reflectie-uitleg waarschijnlijk het mysterie oplost, hebben commentatoren op de video alternatieve theorieën aangeboden. Een dergelijke theorie stelt dat passagiers van een externe poort waren gedeplaneerd, naar de jetbrug werden vervoerd en vervolgens via een aangrenzende trap op deze lege jetbrug kwamen. De piloot van Bangkok Airways die het incident vanuit de cockpit van zijn vliegtuig heeft opgenomen, heeft geen commentaar gegeven op de video en de oorzaak van de griezelige beelden.

 

Lees ook:   De bijwerkingen en gevaren van astrale projectie - hoe u er geen spijt van krijgt?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien