...

22 juni 2021

 

Stargate Genesis 11

Understanding the Tower of Babel #BibleStudy

De eerste bijbelse vermelding van een Stargate is in Genesis 11, die door Nimrod is gebouwd. Het heet de Toren, later genoemd de Toren van Babel. Het zou dienen als portaal van deze kant (Aardezijde) om de reeds bestaande Stargate te activeren. Babylon in de Akkadische taal die de Babyloniërs (mensen van die regio) spreken betekent, Gateway of the Gods. De Gateway of the Gods was hoe de Goden binnenkwamen en de Aarde sfeer-Stargate verlieten. Het was als een Wormhole of Vortex die “zeer geavanceerde spirituele wezens” van andere werelden toestaat, sterstelsels om in een zeer korte tijd naar de Aarde te komen in plaats van honderden lichtjaren te reizen. (Helaas, niet alle zeer geavanceerde intelligente wezens hebben de menselijke belangstelling in het achterhoofd).

(HM denk aan CERN wat men aan het doen is misschien?)

Akkadian is een uitgestorven semitische taal (onderdeel van de grotere Afro Aziatische taal gesproken in Mesopotamië). De Bijbelse naam voor Akkadian of Akkad is Accad-Genesis 10:10

Nimrod was een hybride, of Nephilim (gevallen), waardoor hij gemengd was met engelen / vreemdelingen en mensen omdat een van zijn ouders buitenaards was. (Zie ons artikel @ https://www.atam.org/UFO.html om te begrijpen hoe dit mogelijk is). Hij had de technologie en intelligentie van zijn buitenaardse afkomst van hoe hij de Stargate bouwde. “Kom, laat ons een stad en toren bouwen, wiens top naar de hemel kan komen (sterren)”. Genesis 11: 4 Nimrod was in opstand tegen de HEERE en werd een jager, die zelfs de HEERE wilde vernietigen. Genesis 10: 8-9 (Ook volgens de Babylonische ‘Code of Hammurabi’ – de meest bekende geschriften ter wereld).

Lees ook:   Is het vaccin, het teken van het beest?

Zo zien we dat het niet precies was zoals we in de zondagsschool werden verteld, dat Nimrod een toren bouwde om een ​​andere overstroming te ontsnappen. Yahweh had al verklaard dat er geen ander zou zijn. Het doel van de toren was voor interplanetaire en sterre reizen en voor hem en andere Nephilim (hybriden) om terug te koppelen met hun buitenaardse / engelachtige afkomst. De “kijkers” van het Grigori Angelic Race (hedendaagse term is – een Alien Race) die hun eerste landgoed verlieten om met mensen te maken, produceerde zeer intelligente maar gewelddadige moorddadige nakomelingen, omdat Nimrod een jager was en niet alleen van dieren. Genesis 6: 1-5

 

Gerelateerde berichten