web analytics
11:11 Dubbele getallen
ParanormaalWetenschap & Ontwikkeling

Infra geluid en paranormale fenomenen

Infra geluid en paranormale fenomenen.

Wetenschappers zeggen dat mensen die geesten zien of horen wel eens last kunnen hebben van infra geluid.

Alles rondom ons is energie.
Magnetisme. En bestaat uit golven.
Infra geluid kan verstoorde beelden veroorzaken, en beelden en geluiden.
Wat is het effect van infrageluid op mensen?

1. Welke invloed heeft een frequentie van 19 Hertz op het menselijk lichaam?
2. Welke invloed heeft een frequentie van 19 Hertz op de menselijke geest?

Hypothese

1. Het lichaam raakt uit balans: symptomen zijn hoofdpijn, oorsuizingen, oorpijn, ademhalingsmoeilijkheden, traanvorming, rillingen, misselijkheid, druk op de borstkas en zien van vlekken in de ooghoeken.

2. De psyche raakt uit balans: symptomen zijn een ongemakkelijk gevoel, angstgevoelens, het gevoel bekeken te worden en spookverschijningen.

Theorie

Geluid met een frequentie tussen de 20 en 20.000 Hertz is voor de mens hoorbaar. Infrasoon geluid (infrageluid) is geluid met frequenties onder de 20 Hz. In de natuur speelt infrageluid een rol. Olifanten communiceren door middel van infrageluid en duiven oriënteren zich ermee. Ultrasoon geluid (ultrageluid) is geluid boven de 20.000 Hertz.

De subwoofer (8 inch; 200 W)
Toongenerator en versterker
Dit wordt gebruikt door vleermuizen om zich te oriënteren en om een prooi op te sporen. Infrageluid is een staande golf in de lucht en dat geeft een luchtdrukvariatie. Onderzoek heeft uitgewezen dat infrageluid, afhankelijk van de intensiteit, effect heeft bij een:
-Frequentie tussen 2 en 5 Hertz: hoofdpijn, slikproblemen, druk op het oor, moeilijkheden bij het praten, trillingen in de borstkas, licht gevoel van vallen, loomheid en slaperigheid.
-Frequentie tussen 5 en 15 Hertz: oorpijn, spreekproblemen, trillingen in borstkas en onderbuik, misselijkheid, gevoel van vallen, concentratieproblemen, slaperigheid en oorsuizingen.
-Frequentie tussen 15 en 20 Hertz: oorpijn, ademhalingsmoeilijkheden, neusholte vibraties, misselijk worden, traanvorming, oorsuizingen, rillingen, angstgevoelens, spookverschijningen.
Het oog kan resoneren bij een frequentie van 18 Hertz, omdat dit de eigenfrequentie van het oog is. Je oogballen beginnen te trillen en je gaat wazig zien aan de randen van je blikveld, je kunt zelfs gaan hallucineren. Je kunt dan een schim in je ooghoek zien.

Dodelijke stilte
Als er nu eens een wapen bestond waarvan je de uitwerking niet kunt zien of horen, maar dat van honderden meters afstand kan doden? De verontrustende mogelijkheden van infrageluid. Stel je eens voor. Je loopt in een drukke straat van de stad en er ontstaat een opstootje. Plotseling ben je omringd door een hoop lichamen die alle kanten op dringen. Je probeert te ontsnappen, maar je kunt nergens heen. Temidden van de chaos hoor je sirenes van de politie in aantocht. Maar als de agenten er aan komen hebben ze geen schild en wapenstok bij zich. Ze dragen slechts iets dat lijkt op een grote luidspreker, die ze op een armlengte afstand houden. Opeens lijk je geen adem meer te krijgen, Je hoofd bonst als je op je knieën valt. Je wordt misselijk, probeert op te staan , maar je wordt overspoeld door heftige angstgevoelens en kunt je niet bewegen. Terwijl je daar onophoudelijk ligt te kotsen, vallen de mensen om je heen als vliegen op de grond. Tenslotte ligt iedereen in doodsnood op de grond te kronkelen terwijl de politie arrestaties komt verrichten. Na deze verschrikkingen herstel je wel volledig maar je blijft je afvragen wat de oorzaak was van de vernietigende lichamelijke affecten die je hebt ervaren. Je was niet geraakt door een rubberen kogel, je had geen traangas of andere schadelijke stoffen in de lucht gezien. Waarom vielen er dan zoveel mensen op de grond alsof ze getroffen waren door een verlammende ziekte? Het antwoord is eenvoudig. Jij en de mensen om je heen waren het slachtoffer van een nieuw en verschrikkelijk wapen – infrageluid.

Lees ook:   Coronavirus: voorspelde de paranormaal begaafde 2020.....

Lees verder op:
https://www.waterklankbeelden.nl/art/stilte.htm

Infrageluid:
1. gaat overal dwars doorheen. Het is dol op zware muren en vloeren. Ikzelf had de indruk dat die zelfs als reflectors, zoals bij fietslampjes en vuurtorens werkten: dus hoe verder in het gebouw, hoe meer vloeren en muren, des te sterker het geluid! Ik heb ook nog steeds de indruk dat het buitenshuis minder ‘hoorbaar’ is dan binnenshuis.
2. het is niet te stoppen, het gaat kilometers lang door. De kracht wordt alleen minder door verspreiding;
3. het is niet te isoleren. Glas is nog het enige. Maar dan moet je 3 lagen hebben van verschillende diktes en 2 verschillende spouwen is mij gezegd.

Frequenties en wat zij veroorzaken zijn:

2 hz geeft een euforisch gevoel;
3 hz veroorzaakt depressies, wrevel en irritatie, als men er lang aan blootgesteld wordt en misselijkheid hoofdpijn ed.
7 hz geeft een nare ervaring, die resulteert in onpasselijkheid en braken
9 hz kan epileptische aanvallen veroorzaken
12 hz spontane darmbewegingen
15 hz angstaanvallen, verlammingsverschijnselen. Dit is de frequentie waarmee tijgers hun prooi verlammen en soms een oppasser of een dierentuinbezoeker doen verstarren
18 en 19 hertz: Oogbalfrequenties, lichtflitsen zien, schimmen zien, zelfs hallucinaties krijgen
39-40 veroorzaakt een plezierig gegons door het lichaam, het voelt als tintelen, als bij het horen van goede muziek.
Geesten, spoken en magnetisme en infrageluid
by Katinka Hesselink – Overpeinzende.nl on May 6, 2009
Ik las in het NRC (3 Mei) een artikel over spoken en wist dat ik daar iets over zou gaan schrijven. Maar na online onderzoek gedaan te hebben, weet ik niet helemaal wat ik er nou van denk. Dus in plaats van mijn eigen overpeinzingen beperk ik me voorlopig met een samenvatting en links naar mijn bronnen.

Lees ook:   Dromen over overledenen

Spoken? Ja, spoken, geesten, hoe je ze ook wil noemen. Onderzoek zegt dat het ervaren van geesten kan worden gereproduceerd met complexe (maar lichte) magnetische velden of Infrageluid. Infrageluid is geluid dat we niet bewust kunnen horen (zie voetnoot). In beide gevallen gaat het om de complexiteit van het signaal dat voorspelt of mensen wel of niet iets vreemds zullen ervaren. Dat wil zeggen: een toon in infrageluid zal mensen niet snel het idee geven dat er een geest in de kamer is. Een woord in infrageluid kan dat effect wel snel hebben.

De wetenschappers zeggen nog niet dat dit bewijst dat we ons geesten verbeelden. Ze zeggen wel dat het waarschijnlijk is dat het allemaal een bijeffect is van hoe ons brein werkt. Ze hebben nagegaan dat zo’n 45% (!) van de mensen voelt of een huis spookt. En je raadt het nooit: op die plekken is meestal een meetbare onregelmatigheid in het magnetische veld. Of er is sprake van infrageluid – en ook dat kan worden gemeten. Het werkt ook andersom: op die plekken in spookhuizen waar mensen wel kunnen slapen is het magnetisme veel normaler.

Voor wie geneigd is over dit soort zaken in paniek te raken: het gaat hier om complexe magnetische velden. Dat wil zeggen dat het niet uit maakt hoe sterk het magnetische veld is, maar de variate in de golven. Vergelijk het met het verschil tussen een luide klap (een sterke, maar niet complexe golf) en een gefluisterd gesprek (zwak signaal, maar complex genoeg om informatie te bevatten). Dit alles is reden genoeg om je mobieltje of alarmklok niet te dicht bij je hoofdkussen te leggen en je pc uit te doen als je hem niet gebruikt, maar geen reden tot paniek.

Maar ja, het komt er wel op neer dat sommige wetenschappers suggereren dat ervaringen met buitenaardse wezens veroorzaakt kunnen zijn door slapen in de buurt van een elektrische alarmklok. En aangezien electromagnetische velden bij sommige mensen slapeloze nachten veroorzaken, is het misschien een goed idee om dat uit te proberen als je problemen hebt met in slaap komen. Het feit is namelijk: veel mensen voelen dit soort velden op de een of andere manier aan. Of meer objectief geformuleerd: veel mensen worden door deze velden beinvloed.

Tot zover mijn samenvatting. Nu komen de bronnen.

Richard Wiseman is een wetenschapper die het internet in zijn werk gebruikt. Hij heeft niet alleen een website met zijn officiele onderzoek, maar ook een weblog vol met spelletjes en informatie over publieke bijeenkomsten over dit veld en dergelijke. Lees bijvoorbeeld wat hij zegt over spookhuizen. Ze doen verslag van interessant onderzoek naar infrageluid tijdens concerten: niemand zag spoken, maar mensen voelden zich wel ongemakkelijk.

Lees ook:   Astronomen vinden de bron van leven in het heelal

Het werk van Michael Persinger is moeilijker bij te houden. Dit artikel over de God Helm heeft misschien een belachelijke titel, maar de inhoud is erg boeiend. Jammer genoeg is het op geocities gezet. Aangezien geocities dit jaar gaat verdwijnen, vraag ik jullie me te vertellen als de link niet meer werkt – indien nodig zet ik het artikel op mijn eigen website. Over die helm: het stimuleren van het brein kan leiden tot religieuze, maar ook tot gewoon vreemde ervaringen. Susan Blackmore zegt bijvoorbeeld: “Pak mijn been en trek er aan, vervorm het, trek het een muur op … uit het niets, maar intens en levendig voelde ik me opeens boos… later was dit gevoel vervangen door een even hevig gevoel van angst.”

Voetnoot:
Infrageluid en Ultrageluid kunnen allebei niet door het menselijk oor gehoord worden. Infrageluid, of infrasone trillingen, hebben een frequentie onder de (ongeveer) 20 hertz. Ultrageluid, of infrasone trillingen, hebben een frequentie boven ongeveer 18 kilohertz.

 

Lees meer van Katinka Hesselink: https://www.overpeinzende.nl/2009/geesten-spoken-magnetisme-infrageluid/

Het verklaart voor mij niet, waarom mensen dan bv een bekende overledene zien op een niet verwacht moment.
Daarnaast lijkt het me ook niet dat mensen er op zitten te wachten, lijkt me eerder eng… om mee te maken dus?
Waarom zou je een aura waarnemen bij een mens als je daar niet eens mee bezig bent?
Waarom zou je dingen ineens helderweten, zonder te begrijpen hoe je dat dan weet, en het nog waar is ook?
Het lijkt mij eerder zo dat infrageluid op een bepaalde frequentie verkeerd, en daardoor bij gevoeligere mensen iets kan triggeren zodat zij dan dingen waarnemen vanuit een andere dimensie die wij normaal gesproken niet kunnen waarnemen.
Gelukkig maar!

Ik denk dat een geest enkel zichtbaar is bij een bepaalde trillings frequentie.

Net zoals iemand mij ooit vertelde dat men meer ufo’s waarnam na atoomproeven, omdat er een bepaalde straling in de lucht was.
Wie kan zeggen of die ufo’s er niet plenty zijn om ons heen maar dat wij ze gewoonweg niet kunnen waarnemen omdat zij op een hele andere frequentie leven en bestaan?
Dus ziet iemand er eentje, dan zal er misschien toevallig een andere frequentie zoals infra geluid aan de orde zijn.
https://natgeotv.com/nl/mystery-360/videos/ghosts-vs-infrasound

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien