web analytics
11:11 Dubbele getallen
Energetica, entiteiten, geestenParanormaalSpiritueel

Spoken en geesten

f53ba70137d4edc692f73a166995d6c4 AnGel-WinGs.nlWat is het verschil tussen spoken en geesten? Hoe kan je weten of een spook of geest echt is of niet? Hoe moet je een spook of een geest verwijderen? In dit artikel met leuke weetjes over spoken en geesten, kom je alles over dit bizarre fenomeen te weten.

Verschil tussen geesten en spoken

Geesten

Een geest is een overleden persoon die zich nu in de hemel bevindt. Eenmaal een overledene naar het licht is overgegaan, is hij in staat om de verschillende astrale niveaus te bezoeken en om heen en weer te reizen in tijd en ruimte. Als je droomt over een dierbare overledene, brengt deze persoon je waarschijnlijke een bezoekje.

Spoken

Een spook is een persoon die overleden is, maar die niet naar het licht is overgaan. Er is namelijk een plaats tussen hemel en aarde die lijkt op de aarde en zoals de aarde aanvoelt. Daardoor kunnen sommige overledenen het verschil niet zien en beseffen ze niet dat ze overleden zijn. Dit is vaak het geval na een traumatische en onverwachte dood. Ze zien ons op dezelfde manier dat wij elkaar zien, maar ze kunnen zelden met ons communiceren. Spoken kunnen ook overledenen zijn die schrik hebben van God en die hun fouten niet onder ogen durven te zien.

Hoe weet je of een geest of spook echt is of niet?

Er zijn enkele technieken om erachter te komen of de geest of het spook dat je ziet echt is of niet:

Het moet mogelijk zijn om minstens 10 seconden lang naar het spook of de geest te kijken. Schaduwen die je vanuit je ooghoek ziet, tellen dus niet mee.

Lees ook:   Chaotische situatie in Australië & Marokko door gedwongen vaccinatiepas - is er een uitweg?

Beweeg door de kamer en bekijk het spook of de geest vanuit verschillende standpunten. Op die manier verandert je perspectief en kan je beter het verschil zien tussen een bizarre schaduw en een echt paranormaal fenomeen.

Hou een vinger voor je ogen en focus hier een tijdje op. Als je het spook dubbel begint te zien, gaat het om een echt voorwerp. Anders kan het gewoon een hallucinatie zijn.

Maak indien mogelijk een foto of een filmpje.

Wees kritisch met spoken of geesten die je ziet vlak voordat je inslaapt of vlak nadat je wakker wordt. Het kan hier immers gaan om hypnagogische hallucinaties.

Waar is de hemel?

We denken vaak dat de hemel ergens boven of beneden ons is, maar eigenlijk bevindt de hemel zich op dezelfde plaats. Het gaat echter om een andere dimensie die de meeste mensen niet kunnen waarnemen. Dierbare overledenen kunnen ons echter op elk moment zien, indien ze dat zouden willen. Hun ziel bestaat namelijk uit licht energie dat de eigenschap bezit heen en weer in tijd en ruimte te reizen.

Spoken onder het bed

Jonge kinderen zijn vaak hooggevoelig en zijn dus gemakkelijker in staat spoken te zien. Een spook ziet er bijna altijd angstaanjagend uit omdat het een momentopname van zijn dood is, terwijl een geest uit licht bestaat en er vredig uitziet. Bedenk even de reactie van een kind dat net een spook heeft gezien dat zelfmoord pleegde of dat door een trein werd geraakt. Akelig, nietwaar? Misschien is een kind dat spoken onder het bed ziet bij definitie gewoon een hooggevoelig kind.

Lees ook:   Afbeelding van een Engel verschijnt op beveiligingscamera

Geesten en spoken verwijderen

Probeer er eerst achter te komen of je spook echt is of niet, want het is maar al te gemakkelijk om je verbeelding op hol te laten slaan als er iets vreemds gebeurt. Als andere mensen de bizarre fenomenen ook hebben gezien of als ze meer dan eens hebben plaatsgevonden, kan je het spook serieus beginnen nemen.

Vervolgens moet je zoveel mogelijk details over de spookachtige gebeurtenissen noteren. In welke kamer of kamers vinden de meeste gebeurtenissen plaats? Wat zie je dan precies? Wat hebben vrienden en familieleden gezien en waar? Mogelijk kom je erachter dat er een logische verklaring is voor wat er gebeurt. In het andere geval krijg je een duidelijk beeld welk deel van het huis moet aangepakt worden.

Als laatste stap kan je de kerk vragen om je huis te komen ‘reinigen’. Je kunt het spook ook zelf verwijderen door salie of saliestokjes te gebruiken. Steek de salie in brand en ga er vervolgens mee door het huis om elke kamer te zegenen terwijl je het spook vraagt om weg te gaan. Je kunt ook weiwater door het huis sprenkelen, gebeden gebruiken of het huis met zout bedekken. Vooral het gebruik van zout is gemakkelijk en goedkoop. Door overal in je huis zout rond te strooien, verwijder je niet alleen negatieve energie, maar ook spoken.

Spoken en geesten websites…

Waargebeurde Verhalen over Spoken en Geesten:

Lees hier akelige waargebeurde verhalen over spoken, geesten en andere paranormale gebeurtenissen. Bezoekers van de website mogen hun eigen verhalen en foto’s opsturen.

Lees ook:   Waarom zelfmoord nooit een oplossing is!

KLIK HIER

Unsolved Mysteries:

Verhalen over waargebeurde fenomenen zoals geesten, waarzeggers, mirakels, UFO’s, enzovoort…

KLIK HIER

Leuke Weetjes:

Allerlei leuke weetjes per thema. Komen o.a. aan bod: dieren, seks, geld, bomen, planten, slaap, dromen, chocolade, enzovoort…

KLIK HIER

Bezoek een spookhuis in de herfst:

Spoken en spookhuizen, al eens één gezien? Spoken waren rond in verlaten huizen, grote onbewoonde kastelen, moerassen en donkere uithoeken van het bos. Spookverhalen worden vooral als volksverhalen gezien, een beetje cultuur, geschiedenis en veel ( soms heel veel) fantasie. Daarom blijven ze leuk, een beetje eng en vooral populair. Spoken wonen in spookhuizen en de beste tijd om die te bezoeken is in de herfst, voor dat jaargetijde hebben spoken een voorkeur.

De beroemdste en meest ‘haunted’ kastelen zijn te vinden in Engeland en Schotland.

KLIK HIER

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien