web analytics
11:11 Dubbele getallen
Energetica, entiteiten, geestenParanormaalSpiritueel

De boodschap van overledenen

Cs

Veel overledenen komen na hun overlijden terug naar hun familie. Ze willen vaak even de boodschap doorgeven dat alles goed met ze gaat. Ze zijn overgestapt naar een andere dimensie. Omdat we ze niet meer kunnen zien zeggen dat ze er niet meer zijn. Omdat ons verdriet zo groot is willen ze graag dat je aan ze blijft denken als mensen die slechts tijdelijk weg zijn maar ooit met je herenigd zullen worden.

De boodschappen die ze doorgeven zijn soms heel subtiel tot duidelijke gewaarwordingen. Wij denken al gauw echter dat de fantasie de loop met ons neemt. Wij Nederlanders zijn heel erg nuchter maar onbewust willen we wel graag horen dat onze dierbare er is, met een groet van boven.

Wat is hier zo mis met dit te geloven. We mogen dan wel nuchter zijn, maar waarom mogen we niet geloven dat het zo is? Onze heengegane dierbaren kunnen niet meer praten zoals wij dat zouden willen. Ze kunnen niets voordoen en kunnen soms alleen maar roeien met de riemen die ze hebben. Dit ligt er ook aan op welk level ze zitten met de lessen die geleerd moeten worden.

Veel voorkomende boodschappen zijn het verplaatsten van voorwerpen. Het knipperen van lichten of de klok die blijft stilstaan. Dit zijn allemaal kleine trucjes die ze kunnen leren. Vaak zie je dit gebeuren op de dag dat ze overleden zijn en op tijdstip van overlijden. De klok staat stil als teken dat ze er nog zijn. Sommige mensen zien ook verschijningen of horen hun naam. Dieren die ergens op lijken te reageren. Veel dromen over de overledene. Dit zijn allemaal zaken die ze zichzelf eigen kunnen maken om ons te helpen overtuigen dat ze slechts zijn overgegaan naar een andere dimensie.

Lees ook:   New age duivels en Doreen Virtue

Heel veel mensen ervaren dingen die ze niet kunnen verklaren rondom de dood. Maar niemand durft erover te praten. Als er nu eens iemand met zijn verhaal begint zal je zien dat iedereen wel iets heeft toe te voegen. De overledenen komen tot ons om ons te vertellen dat ze nog wel aanwezig zijn terwijl wij rouwen omdat we hun aanwezigheid verloren zijn. Ze zijn er misschien niet meer zoals je zou wensen maar helemaal weg zijn ze ook niet. Ze weten alles van je, ze zijn je zeker niet vergeten.

Heel veel overledenen laten een boodschap achter in een droom. Vaak zijn degene die de droom ervaren er van overtuigd dat er iets is gebeurt in de droom maar kunnen niet verklaren wat.  Het contact met een overledene is vaak anders dan men voorstelde of verwacht. Vaak zien mensen de overledene in hun droom maar hebben niet de vragen gesteld die ze wilden stellen, of kregen geen antwoorden die ze hadden gehoopt. Meestal is het weerzien iets heel normaal terwijl je verwacht had dat je blij zou zijn de ander te zien. Achteraf was het helemaal niet wat je had verwacht maar toch is er iets gebeurt wat je anders doet denken. In Dromen is het vaak makkelijker om te communiceren met overleden. Ze doen het ook graag. Overledenen willen graag met je communiceren. Maar soms kan het niet. Het is niet altijd makkelijk om er zelf voor open te staan.

De grootste en wat het meest voortkomt en tevens belangrijkste boodschap die overledenen door geven is:

Lees ook:   Robbert van den Broeke geeft honden & katten healing

” We zijn niet weg, we zijn er nog, je kunt met me praten als je dat wilt”

Probeer overledenen te zien als mensen die naar een ander land zijn verhuisd. Eens zal je ze weer zien maar nu nog even niet. Uiteindelijk komt er een tijd dat je de ander kan vertellen wat jullie op je eigen persoonlijke reis hebben meegemaakt. Laat een ander zien dat jij ook je best hebt gedaan om een nieuw leven op te bouwen zodat de dood niet een nutteloze ervaring is geweest. Ze willen graag dat je je leven oppakt ervan leert, en geniet van het leven. Het weerzien van de ander is een feit. Je kan er maar beter voor zorgen dat je iets leuks hebt te vertellen en dat ze trots op je kunnen zijn hoe je het hebt aan gepakt.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken