web analytics
11:11 Dubbele getallen
Spiritueel

Wat/wie zijn Sterrenmensen/sterrenkinderen

Wat/wie zijn Sterrenmensen/sterrenkinderen

 •  

  (hoogstwaarschijnlijk door Cindi Wafstet geschreven, vertaling door Gordon-www.nieuwetijdskind.com)

  De term sterrenmens/sterrenkind betekent dat velen op aarde van andere sterrenssystemen, sterrenstelsels en zelfs universa komen. Een sterrenmens is afkomstig van de sterren, een mens met alien DNA. Sterrenmensen zijn al vanaf het begin van de geschiedenis van de aarde aanwezig geweest hier om ervaring op te doen als mens en vele lessen te leren.Steeds weer opnieuw reincarnerend, totdat ze klaar waren voor het “grote wakker worden” in het acquarius tijdperk en de ascentie die in 2012 zal plaatsvinden.Nee, de wereld zal niet eindigen, noch zal Jezus Christus wederkeren zoals de christelijke kerk ons leert over het einde der tijden. Maar er zal een verandering komen, een nieuwe wereld.

  Een sterrenmens is een persoon wiens oorsprong van een andere planeet is. Ik heb sinds mijn 10e geweten dat dit voor mij gold. Het werd me bevestigd door een ziele-lezing (reading) en ik leerde zelfs waar ik vandaan kwam… Het Orion stelsel waarna ik op Sirius was en ook de Pleiaden.Ik heb altijd beelden gehad van een lucht in lavendelkleuren met twee orbs in de lucht, maar ik wist niet of dit manen of zonnen waren. Ik heb pas net geleerd dat Orion een dubbele ster is, dus het zou op een planeet zichtbaar zijn als twee zonnen.

  Ik heb duizenden levens geleefd op aarde sinds mijn geboorte (oorsprong), vele daarvan op Atlantis.Toen de sterrenmensen naar Aarde kwamen was Atlantis de 1e plek waar ze naar toe gingen. Het had alles wat ze nodig hadden… Een variatie van klimaten, natuurlijke grondstoffen zoals vers water, mineralen, gewassen, dieren. Ik was één van de eerste energieen die daar naar toe gingen. De mensen evolueerden langzaam en ik had vele levens in Atlantis.

  Alle mensen hebben vorige levens maar iedereen heeft een oorsprong. Die oorsprong kan in het Engelen rijk zijn, elementaal (elven,feeen, deva’s), sterrenmens en geboren op de aarde.De meerderheid is, natuurlijk, op aarde geboren,maar veel mensen worden sterrenmensen genoemd, mensen geboren op een ster. Dit gaat zeker 50.000 jaar terug. De meeste sterrenmensen kwamen naar de Aarde als energie en evolueerden naar mensen in Atlantis, waarschijnlijk het eerste bewoonde continent op Aarde. De meeste Sterrenmensen, Lichtwerkers en Indigo’s geloven dat er een hogere macht bestaat, een Schepper, door de meesten God of Godin genoemd, en dat die hogere macht niet alleen de Aarde overziet, maar alle planeten en het hele universum. Dit is geloof, en gaat niet over religie. En ze geloven dat wanneer je incarneert, je niet alleen op aarde incarneert maar dit ook op andere planeten kan.

  Sterrenmensen voelen opwinding en een verlangen als ze leren (zich weer herinneren-Gordon) dat ze van een andere wereld afkomstig zijn. Ze ervaren de eenzaamheid en afgescheidenheid die de menselijke toestand/staat is,maar ze hebben ook een gevoel hier een vreemde te zijn. Ze vinden het gedrag en de motieven van onze maatschappij moeilijk te begrijpen en onlogisch. Sterrenmensen zijn meestal vrij terughoudend in het deelnemen aan de instituten van onze samenleving zoals politiek, economie, gezondheidszorg etc.Vaak op vroege leeftijd al onderscheiden ze de verborgen agenda van zulke verdragen met een ongewone helderheid.

  De sterrenmensen ( de schrijfster gebruikt hier “sterrenzaden van het licht”) hebben afgesproken te vergeten wie ze waren toen ze geboren werden als mensen.Velen komen met een speciale missie om de mensheid op een bepaalde manier te dienen. Ze realiseren zich nu (weer) wie ze werkelijk zijn en voelen dat er vrij snel iets spectaculairs zal gaan gebeuren. Ook zij zijn hier om de mensen te helpen met wakker worden.

  Denk je dat jij een sterrenmens/sterrenkind bent?

  Hier zijn een aantal kenmerken/eigenschappen die je misschien herkent; deze zijn van Brad Steiger’s boek “StarPeople”.
  • Hun ogen hebben een onweerstaanbare uitstraling.
  • Ze hebben een sterke aantrekkingskracht en charisma.
  • Vaak Chronische sinitus
  • Hypersensitief voor elektrische velden en elektro-magnetische krachtvelden
  • Ervaren zoemen of audio-toon voor een paranormale gebeurtenis of als waarschuwing voor gevaar
  • Hebben dromen waarin ze vliegen
  • Kinderen en dieren voelen zich tot je aangetrokken
  • Hebben soms het gevoel dat hun ouders op aarde niet hun echte ouders zijn
  • Hadden onzichtbare vriendjes in hun jeugd
  • 88-92% heeft een lagere lichaamstemperatuur dan normaal. Ze hebben in hun jeugd een buitenaardse, religieuze of mystieke ervaring gehad.
  • 92% voelt een dringend gevoel om een missie te volbrengen. . 65% is vrouwelijk, 35% mannelijk.
  • 90% heeft een gevoel van eenheid met het universum ervaren.
  • 83-94% heeft last van chronische holte-ontstekingen.
  • 97% is overgevoelig voor geluid, licht, geuren.
  • 93%heeft pijn in de achterkant van de nek.
  • 84%heeft moeite met een hoge vochtigheidsgraad.
  • 71% heeft gevoelsproblemen of weet niet goed gevoelens te uiten.
  • 74% meldt uittredingen.
  • 75% ervaart helderziendheid, helderhorendheid.
  • 72% beweert een verlichtende ervaring te hebben gehad. .
  • 90% heeft telepathische communicatie gehad met een andere entiteit, fysiek of niet-fysiek, van een andere dimensie.
  • 76%gelooft in reïncarnatie en heeft herinneringen aan een vorig leven.
  • 78 % gelooft dat ze op een andere planeet hebben gewoond en kunnen daarover vertellen.
  • Enkelen zijn zich bewust van een parallel en gelijktijdig bestaan in een andere wereld.
  • 86% gelooft in wonderen. . De meesten geloven in een God of een energetische, creërende bron.
  • Allemaal geloven ze in leven op andere planeten.

   

  Tjah wie zal het zeggen…

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥