web analytics

Energie – Zuigers

Energie – Zuigers
Energiezuigers drinken geen bloed. Ze houden niet van kerkers in kastelen en houden geen zuig-orgie op een kerkhof in de volle maan. …………

Het zijn mensen die energie van anderen afnemen alsof t leven er van afhangen. Vaak hebben ze afhangende wangen en gekleurde kleding, ze kunnen gemakkelijk doorgaan als gewone mensen. Het is toepasselijk dat je het niet eens merkt dat ze toeslaan. ………….

Je kunt mogelijk de volgende symptomen hebben:

Lamlendigheid, depressie en het verlies van je emotionele kracht.Ze maken je moe. Deze vampieren zijn degenen die te veel van je verlangen en bedenken allerlei manieren om het voor elkaar te krijgen dat jij er voor hen bent. Het kan iemand zijn die non-stop achter elkaar praat die jouw kracht opneemt tijdens een afspraakje, een vriend- of vriendin die je kort kent en die vraagt of je een tijdje met hem of haar op wil trekken omdat ze zo ongelukkig zijn, de knappe vreemdeling die zo lief naar je lacht op een feestje. …….maar schijn bedriegt.

Je kent ze – na een tijdje met ze te hebben omgegaan, net alsof er iemand je licht heeft uitgedaan. Je denkt dat je gestresst bent of gewoon moe, je denkt ook wel eens dat je niet genoeg slaapt. Maar slaap is niet de oplossing, een energiezuiger zuigt de energie uit jouw batterij. Ondanks dat ze zelf vaak niet eens weten wat ze aan het doen zijn, zijn energiezuigers krachtige en meedogenloze wezens.

Ze zuigen je leeg, er zijn vier types:

Praters, Arme ik, Nadoeners en Gravers.

Ze hebben alle vier vreselijke honger naar andermans energie,
Maar ze opereren allen op verschillende wijze.

De Praters !!!!

De Praters, ze maken je moe, stelen tijd van je, maar gaan niet achter je ziel aan……. Ze hebben een dramatisch overkomen, ze hebben het nodige avontuur achter de rug en een boek vol daden verricht. Maar ze hebben jouw energie nodig om hun eigen energie op te wekken. Jij fungeert als een spiegel om te reflecteren wat zij zelf hebben meegemaakt. Jouw aanwezigheid is een echo voor het geluid van de prater, ze willen alleen zichzelf horen, ze converseren niet met je en ze stellen nooit vragen.

Als je tijdens een dergelijk hoorspel je ogen voelt beslaan of voelt prikken en branden, dan ben je de perfecte gastheer voor dit type vampier. Je zult proberen te ontsnappen door je af te sluiten, maar het deel dat je af laat glijden van jezelf is waarschijnlijk het deel dat de vampier te pakken heeft gekregen tijdens het betoog.

De Arme ik!!!!!!

De Arme ik, is het gemakkelijkst herkenbaar want ze dragen hun behoeften als ware het symbolen aan een ketting. Ze bewegen met een elan alsof het leven hen heeft opgegeten, ze lijken niet op een roofdier, maar ze hypnotiseren je.

Het zijn diegenen met een droevig gezicht. Met hun schijnbare hulpeloosheid maken ze jou tot hun redder. Je kunt hen allerlei adviezen aanreiken, maar GEEN van dat alles pakken ze daadwerkelijk aan, ze zijn absoluut niet van plan om wat dan ook te veranderen of aan te passen. ze willen niet aan zich zelf werken,en zijn dat ook niet van plan.

De nadoeners!!!!!

De nadoeners of de schaduwen, meestal hebben deze mensen een origineel flitsend uiterlijk en zijn altijd de vriendelijkheid zelf. Deze energiezuigers dringen door in je aura, ze gaan er letterlijk in, ze willen er bijna in wonen. In een groep zijn nadoeners diegenen die de mensen om zich heen weet te verzamelen door hun charme en hun roddels.

Als ze niet krijgen wat ze najagen dan veroordelen ze jou, Als een parasiet, pikken ze jouw ideeën, werken met jouw creativiteit. Ze dringen in je privé-leven door ontelbare vragen. De eerste indruk is dat je behoorlijk word gevleid door deze vampier, hij of zij heeft zo veel belangstelling in jouw persoontje maar uiteindeljk lopen ze met jou energie weg om verder te gaan in hun eigen leven….., schud deze vampier zo spoedig mogelijk van je af.

Gravers!!!!!!

Gravers zijn het ergste type van energie-zuigenden. Ze werken vanuit een diep niveau van de ziel. Ze vullen je met hun donkere privé-leven. Ze vragen je uit tot op het bot, ze proberen je diepste geheim te ontdekken, en eenmaal binnen, pakken ze een voor een jouw onzekerheden aan. Ze zaaien daarmee twijfel en ontevredenheid. Dit is meestal de “vriend” die vraagt naar je nieuwe liefje of naar je nieuwe werk, deze neem je nogal gemakkelijk in vertrouwen. Aan het eind als je er van los kan komen voel je minder gelukkig, minder geliefd en minder zeker van jezelf.

De energie-zuiger kan niet anders!!!!!

De energie-zuiger kan niet anders, hij moet gevoed worden door anderen, ten koste van anderen. Het is een pure behoefte, en op zich is daar niets op tegen, alle relaties zijn gebouwd op energie-uitwisselingen, maar een vampier wisselt niet uit, hij neemt alleen maar, voelt zich niet schuldig. Het is aan het slachtoffer om deze vampier te stoppen.

Als jij ZELF voelt dat er geen enkele energie terug vloeit naar jou wezen en Zijn toe, dan is dat een totaal teken van alleen maar van eigen belang en heeft het totaal niet te maken met zuivere intenties maar puur uit het nemen van jou energie……

Je kan energiezuigende vampieren niet van je afweren door knoflook om je nek te hangen. Maar je kunt wel lessen volgen in zelfverdediging, kweek oplettendheid aan zodat je hun aanwezigheid meteen opmerkt, leer hen te negeren, want deze vampieren zijn wel echt.

Tenzij jij weet en krachtig genoeg in het LEVEN staat om dit aan te kunnen, om jou energie soms ook bewust weg te geven, dan is er niets aan de hand en ben je bewust van je eigen krachten en energië in het leven.
Zolang jij er niet zeker van bent om te kunnen onderscheiden wat de energie van jezelf is of die van een ander, wil ik je waarschuwen om andere te helpen in zo’n gevoels situatie….

Je moet eerst zeker zijn van je eigen gevoelens om die van een ander te kunnen onderscheiden, en daar gaat een heel leerproces aan vooraf…..!!!!
Waarschuwingen!!!!!!!!!!!

Lees ook:   Karma en afsluiten

Symptomen van energie verlies door energiezuigende vampieren omdat je een psychische spons bent. Bijvoorbeeld door een stressvolle situatie:

1) Moe en lusteloos.

Een groep of een persoon hebben een onzichtbare pomp in je aura geplaatst en daarlangs je (prana)(Etan) waardevolle energie weggehaald. Prana kun je zien als een soort zuurstof voor het psychische lichaam en het aura. Zonder prana is er geen energie meer over. Als je plotseling vermoeid raakt of een zwak gevoel krijgt tijdens de aanwezigheid van een bepaalde persoon, in een bepaalde ruimte of op een bepaalde plaats, is dat een teken dat er energie uit je aura wordt gezogen!!!!!!

2) Lusteloosheid

Lusteloosheid of een gevoel van totale zwakte dat op een bepaald moment van de dag opkomt, alsof de wekker er op afgesteld staat. Dan kan het zo zijn dat er een bepaalde gebeurtenis zich rond dat uur afspeelt of diezelfde persoon komt langs op dat bepaalde uur.

Dit is een waarschuwing met een grote rode vlag!!!!!!!!!, het is een aanval van onbekende omvang waar mensen onbewust aan te prooi vallen. Er zijn mensen die een strak schema hebben opgebouwd om energie van anderen af te tappen op een bepaalde tijd op de dag of in de nacht.(MAGIE)

Het is bekend dat we allemaal een kleine dip hebben tussen twee en vier uur s’-middags..dit is biologisch bepaald.”post prandial…

3) Hoofdpijn

Als je plotseling hoofdpijn krijgt na een ontmoeting of op een plek, kan het zijn dat het energiezuigen bezig is, ga je dan weg van de persoon of van de plek dan gaat de hoofdpijn weg zonder aspirine.

4) Leeggezogen gevoel

Je kunt bijna niet rechtop lopen, na een ontmoeting van ongeveer vijf minuten met een energie-zuigende, je voelt je knieën doorzakken, je moet bijna naar je auto kruipen. Als dit je overkomt, dan kun je het best een paar uur flink slapen om ervan te herstellen.Blijf niet aan deze energie plakken A.U.B maar neem maatregelen.

5) Nachtmerries

Als je anders nooit nachtmerries hebt en plots krijg je er wel en daarin is je angst groot, iets wil jou dood maken, dit kan een aanval zijn. Je kunt hiervan niet zeker zijn, want er kan een andere reden zijn, van tijd tot tijd moeten onze emotietjes zich regenereren, ons onderbewustzijn heeft de aandacht nodig en het zend ons deze dromen “Schaduwdromen” zijn altijd dromen waarin je achterna gezeten wordt en wordt aangevallen door een bekende of onbekende entiteit.

Alles dat je weet in zo’n droom is dat als hij of zij jou te pakken krijgt, dan zul je worden gedood, je moet steeds rennen, je verstoppen, springen. Als je dit vaak hebt moet je jezelf afvragen wat er momenteel omgaat in je leven. De meeste nachtmerries zijn geen energie-zuigende aanval.

6) Een ijskoud psychisch gevoel

Een ijskoud psychisch gevoel, voor een deel of over heel je lichaam. Als je aura afgetapt wordt kun je je vrieskoud voelen.

7) Een knoop in je maag

Een knoop in je maag (plexusgebied). Als je ergens loopt en iemand komt op je af kan het gebeuren dat je plotseling een knoop in je maag voelt, wordt je gewaarschuwd dat deze persoon gevaarlijk voor je kan zijn. De plexus is het gebied in het lichaam waar angst en vrees huizen, het is daar waar onze schaduw zich bevindt. Ga weg van de persoon als het gevoel toeneemt of als het gevoel blijft.

8) Angst en paniek- aanvallen

Vaak worden we afgetapt en merken dat pas veel later. Een reactie kan dan een paniekaanval veroorzaken, je reageert dan als ieder normaal mens zou reageren. Als de symptomen met duizeligheid, hartkloppingen of kortademigheid gepaard gaan, denk dan goed erover na voor een dag of twee, wie het was geweest, wat je aan het doen was en waar je je bevond.

9) Depressie

een langdurige aanval van energiezuigende vampieren (vaak een partner) een persoon of een groep, kan je het gevoel van hopeloosheid, verdrietig en waardeloosheid nalaten. Deze vorm is een serieuze aanval en je zou de hulp van een sjamaan in kunnen schakelen om de lijnen naar je aura te verbreken. Daarna kun je je eigen oude vertrouwde ik weer terugvinden.

10) Zelfmoord

Lange tijd afgezogen worden kan lijden tot enorme paniekgevallen en men kan denken aan iedere dag een beetje doodgaan. Als dit aldoor maar doorgaat kan men inderdaad doodziek worden en uiteindelijk zelfs sterven.

11) Schudden en beven

Dit kan een reactie zijn direct na een aanval of kort erop, dit is een normale reactie, je adrenaline stijgt en je wilt rennen, je beseft niet meteen wat er gebeurt tussen jou en de aanvaller, misschien pas later.

12) Pessimisme

als je normaliter optimistisch en idealistisch bent ingesteld en door je gedachten heen krijg je allerlei pessimistische, boze en geïrriteerde signalen…moet je begrijpen dat dat niet jou normale zijn is, iemand kan iemand anders veranderen van een zonnetje in een galbak, het gebeurt niet meteen, het duurt een aantal maanden of jaren, het is ook niet duidelijk zichtbaar. Het is waarschijnlijk de partner of een dichtsbijzijnde persoon die de energie-zuigende factor inhoudt. Werken of familietherapie kan een oplossing bieden.

13) Het vertrouwen verliezen

was je eerst een zelfverzekerde persoon en na een paar weken ben een klein bang konijntje in een hele grote enge wereld, dit kan voorkomen door energiezuigende vampieren in je familie of op je werk.

Bewuste energiezuigende vampieren!!!!

zijn zich totaal bewust van wat ze zijn en wat ze doen en ze zijn ook als zodanig herkend, tot een bepaalde hoogte. Ze zijn niet altijd in staat om hun “zuigen” compleet onder controle te houden, ze proberen en zoeken methoden om te leren op een meer effectieve wijze te werken. Als dat lukt, voelen ze zich op een of andere manier wel meester, ze bieden vaak anderen aan om hen te leren wat ze zelf net geleerd hebben, ze zijn vaak een sterke en gewelddadige persoonlijkheid.

Onbewuste energie-zuigende vampieren !!!!

Begrijpen niet wat ze zijn en wat ze doen, en struinen door het leven in een ontkennende staat of apathie, ze mogen dan niet bewust zijn van hun effect op anderen, maar ze kunnen wel het resultaat aanschouwen, het zijn vaak aandachttrekkers, veeleisende onstabiele karakters, ze hebben vaak geen zekerheid in relaties, op het werk en in hun persoonlijke bezigheden, soms komen ze tot het begrip van wat ze eigenlijk zijn.

Lees ook:   Walk-in's

Sommige mensen zuigen energie uit de onbeschermde mensen om hen heen gewoon door hun aanwezigheid.

Some people, by their very presence, seem to drain the energy of those unprotected people around them. They will often associate with a victim who exhibits the classic signs of this drain. General debility, lack of motivation and energy, an emaciated physique, a pallid complexion, and an overall sense of weakness are typically noted. These victims also tended to be highly suggestible people. Most of these energy vampires are well-meaning, normal people. They are an unhappy lot, and do their damage by a telepathic draining of their victim’s energy resources. Mere separation of two people results in immediate positive changes in the victim.

Ik prefereer om de term psychische parasieten te gebruiken, voor de keren dat energie bewust en vrijwillig wordt afgetapt. Als het effect het resultaat is van een psychische aanval dan verwijs ik naar een energiezuigende vampier. Dit proces kun je in bijna iedere openbare gelegenheid aanschouwen. Hoe meer mensen aanwezig, hoe eerder je het opmerkt.

Afweertechnieken tegen energiezuigende vampieren

Mensen portretteren deze vampiers in vijf hoofdcatagorien, een ervaring in dit leven en ook wel in een vorig leven, angst is de grootste noemer, je moet leren jezelf te beschermen tegen negatieve invloeden. De vijf personaliteiten zijn luchtige, onzeker, paranoia, passief-agressief en robotachtig.

The Paranoid Type

Verraad is het grootste punt in een paranoia type. Hun karma in vorige levens was waarschijnlijk een van oorlogszuchtig gedrag, zelfovergeving en overwinning in het gevecht. Als het resultaat van hun ervaringen, hebben ze geleerd dat er vijanden zijn in de wereld die hun verraadden en misschien wel doden in hun verschillende incarnaties. Paranoia types zijn soldaten die nog steeds een oorlog proberen te winnen die niet langer bestaat, ze vertrouwen niemand en iedereen is hun vijand en hun leven is hun vechtterrein. Angst is overal in aanwezig en is deel van hun persoonlijke make-up. Agressie is hun antwoord op de wereld, ze zoeken constante ruzie, ze zijn niet in staat tot langdurige relaties, hij wordt door iedereen verraadden en iedereen zit in het complot. Verliezen staat niet in hun woordenboek, deze persoon moet winnen, wat het ook kost. Ze zijn harde werkers, en lichamelijk in perfecte conditie. Ze hebben een verstoorde kijk op de wereld en ze willen met je in debat. Ze willen met hun argumenten het debat winnen en daarmee bewijzen dat jij de slechterik bent. Argumenteer dus nooit met deze mensen, maak geen oogcontact, verlaag en verzacht je stem als je met hun praat, en praat over prettige onderwerpen.

Het luchtige type

Geweld is een dominante aanwezigheid in een luchtig type. Vaak hebben deze getroebleerde zielen een marteling ondergaan in een vorig leven voor wat ze deden of waar ze in geloofden, hun enige uitgang was uittreden uit hun lichamen. Lichamelijke uittredingen in dit leven zin voor hen de gevangenis in dit leven, ze willen niet al te veel contact met anderen. Ze zijn bang geweest om in hun huidige lichaam te incarneren, en laten hun angst zien door hun bewustzijn niet compleet te mengen met hun fysische lichaam…Ze zijn vaak bezig met allerlei spirituele zaken en hebben een zwakke grens, ze hebben moeite om in deze tijd te leven. Hun aanval is vreemd en niet al te hevig, niettemin moet je jezelf tegen hen beschermen.
Deze mensen moeten leren om zich te aarden en zich in hun eigen lichaam thuis te voelen….

Het onzekere type

Meestal waren deze types uitgestoten in hun vorige levens, hun zielen doorgingen vele incarnaties met een gebrek aan liefde en ze leven nu nog met de angst dat hun dat weer overkomen zal. Het onzekere type voelt zich leeggezogen door anderen en gaat zich daardoor vullen met energie van anderen om dat gebrek op te vullen, hij kan je vervelen met lange saaie verhalen en hij praat langzaam, hun stem is zo langzaam en zacht dat je je nek bijna verrekt om hen te verstaan. Zij creëren contant een omgeving om zich heen waarin zij niet worden gewaardeerd om te bewijzen dat ze het niet waard zijn om naar geluisterd te worden of om naar gekeken te worden. Ze worden nooit bevredigd in hun zoek naar energie geven en nemen zijn hun onbekend, alles dat ze kunnen is nemen, ze willen dat jij dingen voor hen doet en dat je voor hen opkomt, hoe stom ze vaak ook doen. Maak geen oogcontact, moedig hen aan met woorden, maar bied niet enige hulp anderzijds aan. Deze mensen leven in angst afgewezen te worden, laat jouw medeleven je niet meeslepen om hun volgende slachtoffer te worden.Geef deze mensen je energie van dat moment om te laten voelen dat er ook kracht bestaat. Maar laat je niet in hun illusie,s slepen…

Het passieve-agressieve type

Hun vorige levens waren ze waarschijnlijk slaaf, gevangene, ze worden in dit leven nog steeds gecontroleerd en ergens op betrapt of daar zijn ze bang voor. Ze willen absolute vrijheid, maar zijn er door hun angsten tevens bang voor. Deze personen vragen en negeren tegelijkertijd, ze willen constant iemand in hun leven mengen om gestuurd te worden en wijzen dit meteen weer af. ze nemen niets van je aan. Hun klassieke antwoord op jouw advies is ja, maar, nee, maar, ja, nee, maar ze blijven bang voor controle, ze leven in het nu en denken nooit over de toekomst.Het zijn mensen van eeuwige twijfel en daar in blijven hangen en niet bij machte zijn om keuzes te maken en ook daarvoor hun verantwoordelijkheid voor durven te nemen….

Het robot type

Hun uiterlijk is perfect, hun innerlijk wordt genegeerd, er is geen lijn daartussen, geen band. In vorige levens waren ze zaken doende, de baas en waarschijnlijk nu weer, ze proberen nog meer perfect te zijn, ze genieten niet van het leven. Ze mopperen nooit over deze wereld, alles is mooi, alles is best keurig netjes en beleefd zijn belangrijker dan jezelf zijn.

Lees ook:   Akasha kronieken

Deze vijf types moet je kunnen herkennen
Om jezelf tegen hun aanvallen te beschermen
Simpele voorbeelden om je tegen hen te weren:

1) Houd je hoofd recht voorruit en houd je mond gesloten
als je niet tegen hen spreekt.
2) Kijk alleen naar hun linkeroog als je hen gezicht aanschouwt.
3) Vouw je armen, kruis je enkels of benen en leg je armen over je maag (plexus)
4) Ga niet direct tegenover hen staan of zitten.

Om je zelf te beschermen tegen een aanval:

Stel je voor dat je lichaam een honingraat is, je bent zo poreus dat elke energie die naar je toekomt door je heen stroomt zonder je te raken. Wat er ook gebeurt, houd je attentie gefixeerd op dit beeld. Stel je nu een luik aan de achterkant van de graat voor die elke vorm van negatieve energie opvangt en direct neutraliseert.

We kunnen allemaal leren om onze aura te sterken en onszelf te beschermen tegen elke vorm van psychische aanval. Deze bescherming biedt ons tevens ongekende kracht, we kunnen op het laatst allemaal leren hoe we ons leven in de hand kunnen nemen…..

Er zijn zoveel manieren om jezelf te beschermen, daar wordt je mee dood gegooit….
Voor mij zelf is de enige bescherming het geloof in jezelf met gevisuliseerde oefeningen meer niet.

Mijn eigen kracht hou ik en is door niemand en door niets af te pakken in wat voor vorm dan ook ik blijf Ik, en alleen een gelijkwaardige vriendschap in wat voor vorm dan ook is mijn vriendschap waard in alle puurheid liefde en zuiverheid en in niets anders.

Love is het antwoordt in alle facetten van het leven maar ook van iedere benadering tot mij, zonder enige bijbedoelingen….

Jezelf zijn in het leven en in je energie is de moeilijkste opgave om gehoor aan te geven, alleen maar omdat we voorgeprogameerd zijn door het systeem wat zich leven in deze maatschapij durft te noemen !!!!

Spiritualiteit is het besef en het bewustzijn hebben van jezelf en je eigen karakter(je gene)(Zijn)..

DAN pas kan je er zeker van zijn om andermans energieën aan te kunnen voelen en te ervaren wat van jou is en van een ander is, DIT maar alleen ook DIT houdt heldervoelendheid in meer niet.

En we zijn allemaal bij machte om dit te kunnen en te ervaren zolang je maar zeker van je eigen HART en je gevoelens bent, anders blijf je een speelpop van de energetische energieën die nu eenmaal op deze spirituele aardkloof aanwezig zijn.En waar de allermachtigste van nu graag gebruik van maakt om ons als marionettenpopjes te kunnen behandelen.

BEWUSTZIJN van jezelf is number UNO…( KEN UW ZELF)…hou eerst van jezelf….Dan pas kan je een ander begrijpen en voelen enz enz

DE SECRET leert ons dit niet, het is alleen maar positiviteit meer niet… het geeft een fijn gevoel, maar het is niet wat er speelt in het universum,,, leer ook de negatieve kanten van energieën kennen, dan pas ben je gerijpt om er bewust mee om te gaan …eerder niet……

Daarom wil ik dit mee geven aan de mensen zodat ze niet alleen in licht,liefde en kracht staan, niet dat dat verkeerd is , zeker niet maar geef niet alleen de mensen deze kracht mee als ze zelf ddat niet zo ervaren dat haalt hun alleen maar meer weg van hun eigen KERN…..,

….ik ken iemand die alleen maar positief dacht met alles in het leven…maar alleen maar veel negativiteit kreeg en een leven heeft waar menig geen nog van kan leren….Waar was de SECRET ????

Lees het verhaal hier boven dan nog maar een keer…ze waren wat vergeten te melden in de SECRET, dat energieën energieën zijn zowel positief als negatief……

Het leven blijft hier dualistische en niemand die daar onderuit komt….
Door beide kanten te leren , te kennen, te ervaren , te doorleven, ben je in staat om er uiteindelijk mee om te gaan, dat heet voor mijn spiritualiteit en inzicht…

Positiviteit is niets mis mee zeker niet, alleen maar goed en heerlijk om te voelen , alleen wordt het in zo’n mooi jasje gestoken alsof het te koop is, alsof je er voor moet betalen om het te kunnen bezitten….

HALLO WAKKER WORDEN…het zit in ONS… maar ook onze schaduwkanten zitten in ons en daar hoor ik niets van in de SECRET, dat is wat ik mee wil geven in dit verhaal, we blijven mensen en geen lichtwezens die op een andere planeet wonen met goud gekleurde lichtgevende sloffjes aan, kom op zeg we zijn hier en hier en hier moeten wij mee dealen of je het nu leuk vindt of niet!!!!!
Om het streven naar alleen maar positiviteit te hebben is niets mis mee ..GRAAG zelfs en sommige zien dat als de gehele transformatie van de wereld, alleen beseffen ze niet dat dit een illusie is, misschien wel een feit naar goedheid en streven maar niet het feit van totale DNA verandering van het mens zijn….

Terwijl ik wel in evolutie geloof en ook bewezen is momenteel dat de DNA aan het veranderen is van de mens, maar vergeet niet door wie deze informatie naar buiten is gebracht….

Het liefst doe ik zelf onderzoek hier naar, maar goed ik ben weer goed in andere dingen ….zo heeft iedereen zijn eigen capiciteiten in het leven die graag gezien worden met een heldere blik en eigen vermogen…

Als ik een van die lichtwezens zou zijn dan heb ik hier niets meer te zoeken en ben ik een of andere GOEROE of HITLER die ook zijn zieltjes in die tijd heeft gewonnen op een ilussie achtige geraffineerde gebouwde manier….

Jij bent de wijsheid zelf, om die wijsheid te kunnen pakken moet je je bewust zijn van het heden en je gevoelens die daar aan gekoppelt zijn…JIJ bent diegene die in de wereld staat met je LIJF, je GEVOEL,JE HART met je VERSTAND in het heden in het NU…..

Bron onbekend

Gerelateerde artikelen

Back to top button