web analytics

‘Ik ben verliefd op mijn vriend Eduardo The Ghost’

De 38-jarige singer-songwriter, die de naam Brocarde draagt, genereerde veel aandacht en debat op sociale media nadat ze op een tv-fragment verscheen, waarin ze uitlegde dat ze een relatie had met een geest genaamd Eduardo.

Het intieme spook, dat volgens haar was overleden nadat hij op 35-jarige leeftijd in een put was gevallen, bezocht haar voor het eerst op een nacht tijdens een onweersbui en ontwikkelde al snel een hechte band met haar.

“Deze geest bestaat al anderhalf jaar en het wordt steeds intenser”, zei ze.

“Je zult een ademtocht door je lichaam voelen gaan, ik heb het gevoel  dat ik wordt omhelsd, ik voel handen om me heen.”

“Ik heb letterlijk het gevoel dat er iemand is, aan wie ik loyaal ben.”

Niet alles is echter rooskleurig, want ze beweert ook dat haar bovennatuurlijke minnaar jaloers wordt als ze zich klaarmaakt om met andere mannen uit te gaan, zelfs zo ver dat hij tegen haar arm duwt om haar make-up te verpesten.

Ze beweert ook dat de geest liefdesharten trekt in de stoom wanneer ze een douche neemt.

Het is niet verwonderlijk dat haar verhaal met meer dan een flinke dosis scepsis is ontvangen.

Lees ook:   Satanisme en ons land

Gerelateerde artikelen

Back to top button