web analytics
...

Stuur de slechteriken gewoon liefde

Stuur de slechteriken gewoon liefde

 

14cbb51144c455c6574c43201434b13f via Angel-Wings
Het loont de moeite om te stoppen en te luisteren naar wijze krijgers met ervaring uit de echte wereld, vooral in tijden van problemen, angst en absurditeit. Michael Jaco, ex Navy Seal en CIA-agent die meestertrainer, auteur en allround topkanon werd, is een van die mensen. Hij liet onlangs een verrassingsbom vallen met betrekking tot kijken op afstand; het vermogen om plaatsen, mensen en acties waar te nemen in een wakende bewustzijnsstaat:

“In gevechtszones, waar ik het meest effectief was, was het gebruik van liefdesfrequenties (528 Hz), liefdestrillingen; het sturen van liefde als een frequentie naar terroristen en naar mensen die problemen veroorzaakten. Het veranderde hun vibratie tot het punt waarop ze kwetsbaar waren en uiteindelijk werden ze eruit gehaald. Als meer van ons samenwerken om liefde naar ons leiderschap te sturen, is die liefdesfrequentie een vibratie die ze niet leuk vinden. Ze zijn in angst. Ze zijn in woede. Wanneer je liefdesenergie naar hen stuurt, wat de krachtigste kracht in het universum is, haalt het ze neer… We kunnen ze niet met geweld benaderen. We zullen met liefde winnen.

Als we beginnen samen te komen, zullen we onze vibratie beginnen te verhogen en ze zullen geen enkel effect op ons hebben. Geen schrik hebben. Als je eenmaal in angst bent, ben je in de trillingsstaat waar ze van houden. Voor degenen die nog steeds in angst zijn, we moeten hen helpen hun trillingsvelden omhoog te brengen. Als we allemaal in dat trillingsveld blijven, zijn we creatiever en leren we om met deze jongens om te gaan. Stuur de slechteriken gewoon liefde. Ze zijn niets vergeleken met ons. Als we samenwerken, zijn we superkrachtig. Als je eenmaal begrijpt dat je een vermogen hebt en dat koppelt aan andere mensen, ben je onoverwinnelijk. Focus op de liefdesvibratie en we winnen dit.

Dit is goed tegen kwaad. Het kwaad is woede en angst. Als je daarheen gaat, geef je ze macht. Het goede is liefde en de hogere frequenties. Dat is waar we allemaal heen willen, maar we gaan daar niet heen tenzij we ons erop concentreren. We moeten ons daarop concentreren, elkaar op de hoogte houden, elkaar bij elkaar houden en terwijl we door deze bewustzijnsvelden gaan waar deze jongens ons proberen neer te halen, laten we ze achter. We creëren de nieuwe wereld door het kwantumveld van bewustzijn. Dat gebeurt alleen als we in het trillingsveld van liefde blijven. We zullen met liefde winnen.”

Jaco’s welkome onthulling was misschien wel de eerste keer dat een directe bekentenis over het gebruik van de 528 Hz liefdesfrequentie in gevechten ooit op een openbaar platform is gedaan. Ik hoop dat je hart hierdoor net zo gaat zingen als het mijne. (Je kunt het commentaar van Michael Jaco hier bekijken .)

Kijken op afstand vanuit een militair perspectief
Jaco’s verwijzing naar remote viewing deed me denken aan de ongebruikelijke komedie The Men Who Stare at Goats (2009), losjes gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2004 van John Ronson. Het verhaal is oorspronkelijk geïnspireerd op het Stargate Project, een geheime eenheid van het Amerikaanse leger die in 1978 in Fort Meade, Maryland werd opgericht door de Defense Intelligence Agency om psi (paranormale) experimenten uit te voeren. Hun primaire focus was het gebruik van remote viewing voor spionagedoeleinden.

Race voor innerlijke ruimte
Kijken op afstand werd tijdens de Koude Oorlog door zowel de VS als Rusland op grote schaal gebruikt door zogenaamde “paranormale spionnen” voor geheime militaire projecten.

Dr. M. Srinivasan, voormalig Associate Director van de Physics Group, Bhabha Atomic Research Center in Mumbai, beweert dat de Amerikaanse regeringsautoriteiten in 1970 serieuze aandacht begonnen te besteden aan het onderzoeken van technieken voor remote viewing, na de publicatie van een provocerend boek met de titel Psychic Discoveries Behind het IJzeren Gordijn , door Sheila Ostrander en Lynn Schroeder. Door een journalist ook wel de ‘ Race for Inner Space ‘ genoemd, is het standaardverhaal dat de oproep tot actie van de CIA en het Amerikaanse leger werd aangewakkerd door onderzoek op afstand dat werd uitgevoerd aan het Stanford Research Institute (nu SRI International).

Het 20 miljoen dollar kostende, 20-jarige US Stargate-programma maakte gebruik van externe kijkers voor spionageactiviteiten, waaronder het opsporen van extremisten, Sovjet-onderzeeërs, raketlocaties en het lokaliseren van locaties van Amerikaanse gijzelaars. Sommige bronnen suggereren dat ze ook interesse hadden in UFO’s en buitenaardse wezens . Volgens de overleden Amerikaanse krantenjournalist Jim Marrs was Pat Price een van de beste kijkers op afstand van Stargate, die naar verluidt vier buitenaardse bases op aarde heeft gelokaliseerd: Mount Perdido in de Pyreneeën, Mount Inyangani in Zimbabwe, Mount Ziel in Australië en Mount Haye’s in Alaska. Dit specifieke rapport zou zijn opgeborgen en Pat Price stierf onverwachts in 1975. Er wordt aangenomen dat zijn dood verband houdt met snode omstandigheden die nooit zijn onderzocht.

Het luiden van de Stargate Death Knell
In 1995 werd het Stargate-project overgedragen aan de CIA voor een retrospectieve evaluatie en zij lieten een rapport opstellen door de American Institutes for Research (AIR). In het daaropvolgende rapport Evaluation of Remote Viewing: Research and Applications werd geconcludeerd dat bezichtigingen op afstand nooit een adequate basis vormden voor ‘actiegerichte’ inlichtingenoperaties:

Lees ook:   Tekenbeet behandeling niet vergoed door VGZ

“Het belangrijkste is dat de informatie die wordt verschaft door remote viewing vaag en dubbelzinnig is, waardoor het voor de techniek moeilijk, zo niet onmogelijk wordt om informatie van voldoende kwaliteit en nauwkeurigheid op te leveren voor bruikbare informatie. We concluderen dus dat het niet gerechtvaardigd is om op afstand te kijken bij het verzamelen van inlichtingen.”

Als gevolg hiervan werd het Stargate-project beëindigd en werd het gedeeltelijk vrijgegeven rapport goedgekeurd voor publicatie in 2001. Het werd in 2017 gepubliceerd in het online archief van de CIA Records Search Tool (CREST), waar nu ongeveer 930.000 documenten of 12 miljoen pagina’s beschikbaar zijn in de leeszaal. Urenlang plezier en intriges voor de nieuwsgierige koppen onder ons.

Een second opinion
Een Coast to Coast- interview in 2018 met Paul H Smith, een zevenjarige veteraan van het Stargate Project, geeft een alternatief beeld van de missie en ondergang van Stargate: “De CIA was gemotiveerd om paranormale spionage na te streven om gelijke tred te houden met de Russen zoals bekend veel geld uitgeven aan paranormaal onderzoek. Maar omgekeerd raakten de Russen naar verluidt geïnteresseerd in de paranormale arena nadat ze hoorden dat de Amerikanen ESP hadden gebruikt om met een van hun onderzeeërs te communiceren. Het is een beetje een misvatting om Star Gate als een CIA-project te beschouwen … toen John Deutch de organisatie overnam, was hij bevooroordeeld tegen kijken op afstand en annuleerde hij het geheime programma snel.”

eb3e2d8c3332d350313fe4bac82093f2 via Angel-Wings

Oude oorsprong van kijken op afstand

De term ‘kijken op afstand’ werd in 1934 bedacht door parapsychologisch onderzoekspionier JB Rhine. Het veel geciteerde Farsight Institute definieert dit proces treffend als een gecontroleerd en trainbaar mentaal proces waarbij psi (paranormale begaafdheid) betrokken is, dat wordt gebruikt om perceptuele informatie over tijd en ruimte.

Kijken op afstand is ook bekend als Extra Sensory Perception (ESP) en er zijn aanwijzingen dat dit gebruikelijk was in de meeste oude beschavingen. Indiase yogabeoefenaars zijn al eeuwen goed bekend met de oude kunst van ‘Divya Drishti’ (goddelijk zicht of goddelijke waarneming). In feite beschrijft Aforisme 3.26 van Patanjali’s klassieke werk Yoga Sutras (400 v.Chr.) de eerste ashta-siddhi’s (paranormale krachten) die een serieuze yogabeoefenaar kan verwerven als ‘kennis verkrijgen van het kleine, het verborgene of het verre door het licht van bovenfysieke faculteit’.

Volgens onderzoeker Stephan A. Schwartz is het oudste geregistreerde dubbelblinde experiment voor remote viewing te vinden in het 46e hoofdstuk van The History of Herodotus, geschreven in 440 vGT door de Griekse sociale waarnemer Herodotus van Halicarnassus, die als ’s werelds eerste historicus wordt beschouwd.

Zowel Indiase als Chinese geschriften verwijzen naar het gebruik van helderziende vaardigheden door het leger als hulpmiddel voor het verzamelen van informatie, terwijl het bekend was dat de Egyptenaren, Grieken, Romeinen en Etrusken vertrouwden op bekwame teams van kijkers op afstand om praktische begeleiding te bieden aan staatsplanners. En in tegenstelling tot de westerse wereld, waar paranormaal begaafden en mediums vaak worden afgeschreven door onwetende sceptici als overdreven fantasierijke woo woo folk, werden orakels in de oude werelden geëerd.

Uitlopers van het Stargate-programma
Gelukkig betekent het feit dat bepaalde elementen binnen de Amerikaanse politieke en militaire leiding remote viewing nutteloos vonden voor de oorzaak van spionage, niet dat het een zaak werd die werd gesloten. Verre van.

Op de hielen van het CIA-rapport verscheen het boek uit 1996 Psychic Warrior: Inside the CIA’s Stargate Program: The True Story of a Soldier’s Espionage and Awakening (1996) van David Morehouse. Op maat gemaakt voor lezers die echte avonturen verkiezen boven laboratoriumexperimenten, de auteur beweert te hebben gewerkt aan honderden opdrachten voor het bekijken op afstand, van het zoeken naar een Sovjet-jet dat neerstortte in de jungle met een atoombom, tot het opsporen van verdachte dubbelagenten.

Een andere mind-stretcher die het vermelden waard is, is Tell Me What You See: Remote Viewing Cases from the World’s Premier Psychic Spy door majoor Ed Dames en Joel Harry Newman. Waargebeurde verhalen en meer sappige geheimen voor het bekijken op afstand, variërend van het verzamelen van inlichtingen over Sovjetraketlocaties en de verblijfplaats van vermiste krijgsgevangenen in Vietnam, tot de locatie van de Ark des Verbonds.

Omgekeerd benadrukt The Psychology of the Psychic (2000) van David Marks de gebreken in het Stargate Project. Hij concludeert dat het niets meer was dan een “subjectieve waanvoorstelling” en dat twee decennia van onderzoek geen wetenschappelijk bewijs hebben opgeleverd voor de legitimiteit van remote viewing. Marks merkte ook nogal hard op dat het aanstellen van Edwin May als hoofdonderzoeker voor het project enigszins problematisch was vanwege de wat hij beschouwde als een enorm belangenconflict met betrekking tot de mogelijkheden van collusie, cuing en fraude.

Tegenwoordig is Edwin May auteur, oprichter en voorzitter van de Laboratories voor Fundamenteel Onderzoek , een interdisciplinair onderzoekscentrum dat voornamelijk parapsychologische verschijnselen onderzoekt, en zich uitstrekt tot aanverwante gebieden zoals bewustzijnsonderzoek, cognitieve neurowetenschappen, perceptie, fysiologie, psychologie en natuurkunde. Interessant om op te merken is dat May co-auteur was van een boek genaamd ESP Wars: East and West , het verhaal van hoe de VS en de voormalige Sovjet-Unie individuen met een verbeterd psi-vermogen gebruikten om elkaar te bespioneren. De forward is geschreven door generaal N. Sham, de eerste plaatsvervanger van de KGB. Het laat maar weer eens zien hoe vriendelijke, productieve samenwerkingen tussen historisch ijzige landen kunnen worden bereikt wanneer vervelende politiek uit de vergelijking wordt verwijderd.

Lees ook:   De elite en de duivel

Afbeeldingen: Canvas
Hoe kijken op afstand veranderde in een mentale vechtkunst
Het wetenschappelijke begrip van het fenomeen remote-viewing is de afgelopen jaren enorm gevorderd en kan nu op betrouwbare wijze worden aangetoond in zowel laboratorium- als operationele omgevingen. Officiële namen zijn onder meer Scientific Remote Viewing (SRV) en Controlled Remote Viewing (CRV).

Stephan A Schwartz beschrijft dit psi-proces treffend als een soort ‘mentale krijgskunst’ en schat dat duizenden beoefenaars miljoenen experimenten op afstand hebben uitgevoerd onder dezelfde dubbel- of driedubbelblinde laboratoriumomstandigheden. Dit betekent dat de kijker op afstand niets over het doelwit mag weten voordat hij aan de sessie deelneemt.

Dat gezegd hebbende, verwacht alsjeblieft niet dat je uit een weekend workshop op afstand komt met ‘alles wat je moet weten’ om je eigen spionagebureau te starten. Kijken op afstand vereist intensieve, regelmatige training en oefening om een ​​hoog vaardigheidsniveau te bereiken. Er zijn nog vele andere fascinerende bewustzijnsgebieden om te verkennen. Kijken op afstand is er slechts één van.

Bewustzijn terugbrengen in de wetenschappelijke plooi
Psi-onderzoek heeft de afgelopen decennia verbazingwekkende vooruitgang geboekt. Volgens farsight.org geeft nieuw onderzoek aan dat alternatieve toekomsten echt bestaan, dat het verleden gelijktijdig met het heden bestaat en dat informatieoverdracht in de tijd geen enorm energieverbruik vereist dat zou worden geassocieerd met singulariteiten van wormgaten. Dit soort vragen behoren tot de meest diepgaande die tegenwoordig door de wetenschap worden beantwoord.

Stephan A Schwartz deelt ook enkele tot nadenken stemmende observaties over enkele van de historische blokkades die de wetenschap verhinderden om eerder verbazingwekkende onderzoeksstappen te maken: Waarom is bewustzijn niet een fundamenteel onderdeel van de wetenschap? :

“Ik denk dat wat het bewustzijn van de wetenschap scheidde, angst was. Het was gevaarlijk om in zaken te duiken die de kerk voor zichzelf opeiste; het kan leiden tot vernedering, pijn en zelfs een gruwelijk pijnlijke dood. Ik denk dat het een psychologische domper wierp op elk onderzoek dat iemand in conflict zou kunnen brengen met de geaccepteerde orthodoxie over zaken die te maken hadden met wat de kerk als spirituele doctrine zag. Het beïnvloedde de carrières van generaties wetenschappers.

De laatste man die door de inquisitie werd vermoord, was in 1826 in Spanje, een leraar genaamd Cayetano Ripoli, die werd gestraft omdat hij zijn klas het deïsme onderwees. En toen het de wetenschappelijke gemeenschap duidelijk werd dat materialisme en reductionisme zeer productieve manieren waren om het universum te verkennen, verdween de noodzaak om bewustzijn als een factor in de wetenschap te beschouwen. Het komt nu pas weer in de munt omdat gebieden zoals kwantumbiologie, reanimatiegeneeskunde, neurowetenschappen en zelfs natuurkunde een punt hebben bereikt waarop ze beseffen dat Planck gelijk had. Bewustzijn is causaal en fundamenteel. We zijn er nog niet, maar dat is wel de trendrichting.” (Max Planck was een theoretisch fysicus die in 1918 de Duitse Nobelprijs ontving voor zijn ontdekking van ‘energiequanta’).

Evenzo stelt het Farsight Institute dat kijken op afstand werkt in volledige strijd met de geaccepteerde “wetten” van de kwantum- en relativistische fysica, die deze “wetten” als onvolledig beschouwt:

“Er is een theorie over waarom het werkt op het niveau van de natuurkunde, maar die theorie is nog niet algemeen aanvaard. De kern van die theorie omvat een interpretatie van de kwantummechanica die bekend staat als de “Andere Werelden”-interpretatie van het beroemde “twee-spleten-experiment” dat werd ontwikkeld door Hugh Everett en gepubliceerd in 1957. Een meerderheid van de reguliere natuurkundigen ondersteunt momenteel geen die theorie, maar het aantal natuurkundigen dat het ondersteunt, is aanzienlijk en groeit.”

Een absolute beginnershandleiding voor weergave op afstand
Volg deze basisstappen in het proces voor weergave op afstand

Houd een pen en papier of een voicerecorder bij de hand
Vraag een vriend om een ​​afbeelding, bericht of symbool in een envelop te plaatsen
Ga een meditatieve staat binnen, visualiseer en ontwikkel een portaal naar je doel
Als u uw doelwit waarneemt, rationaliseer dan niet de gegevens wanneer deze binnenkomen. Accepteer het gewoon
Begin met het schrijven, tekenen of noteren van uw observaties
Controleer uw informatie en noteer eventuele reacties of gedachten over wat u ziet.
Herhaal het experiment om voort te bouwen op wat je al hebt
Interpreteer uw resultaten door uw rationele zintuigen toe te passen
Beschrijf wat u denkt dat het doelwit is, uw algemene indruk
Open de envelop om te zien hoe het je verging tijdens je eerste experiment met kijken op afstand.
Liefde sturen naar degenen die het het meest nodig hebben

Sluit je ogen, ga een meditatieve staat binnen, focus op een leider of iemand die je kent die liefde nodig heeft. Stuur ze meerdere keren per dag liefdesenergie met heel je hart.
Kijken op afstand is een verworven kunst. Oefen vaak. En onthoud alsjeblieft Michael Jaco’s begeleiding over het focussen op het blijven in de 528 Hz liefdesfrequentie .

“ We creëren de nieuwe wereld door het kwantumveld van bewustzijn. Dat gebeurt alleen als we in het trillingsveld van liefde blijven. We zullen met liefde winnen.” Michael Jacob

Over en uit.

https://paranormaldailynews.com/how-the-love-frequency-is-changing-the-world/5226/

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!