web analytics
...
Mysterie

Glitches in The Matrix: Unexplained Cases at Home

Glitches in The Matrix: Unexplained Cases at Home

Gebruikers van de Reddit-website vertellen over vreemde incidenten die hen thuis, op het werk of op straat zijn overkomen.

De beste manier om ze uit te leggen is de term glitch in de Matrix. Dit is als we het als voorwaarde nemen dat we nog steeds in een computersimulatie leven.

Roomkaas

Er is vandaag iets vreemds gebeurd en ik ril nog steeds.

Ik heb ontbijt gemaakt voor het hele gezin en ben klaar met het maken van bagels (bagels). Gisteren heb ik roomkaas gekocht, twee pakjes Philadelphia kaas, omdat ons pakje onlangs bedorven is. Ik opende een pak Philadelphia, maar toen ik er een opende, dacht ik: “God, ze gaan nooit normaal open”, omdat een deel van de bovenste film aan de randen vast kwam te zitten. Daarna zette ik de tweede doos Philadelphia weer in de koelkast, en de open doos op tafel, en ging toen aan mijn vriend vragen of hij toast of bagels wilde. Toen ik terugkwam, vond ik een doos VOLLEDIG VERZEGELDE Philadelphia-kaas op tafel.

Ik was echter niet verrast, ik dacht dat ik het had verwisseld en de open doos in de koelkast had gezet, en de ongeopende op tafel. Maar toen ik de doos in de koelkast controleerde, was hij ook verzegeld. En lag op dezelfde plaats waar ik het neerzette, van binnenuit op een plank in de koelkastdeur. Maar zelfs toen was ik niet verbaasd, maar dacht dat ik waarschijnlijk maar drie dozen kaas had en op zoek ging naar een derde. En ik heb niets gevonden. Inclusief, ik heb het open deksel dat ik van de kaas heb verwijderd niet gevonden toen ik het drukte. NIETS.

Ik heb de hele koelkast en het hele huis doorzocht. Ik heb al eerder rare “glitches” gehad.

Bank in de winkel

Ik werkte in de supermarkt in de nachtploeg van 22.00 uur tot 07.00 uur. We hebben ook de vrachtwagen gelost en de producten in de schappen gelegd en er waren tijdens deze shift slechts 3 of 4 medewerkers voor de hele winkel. Ik wijs hierop omdat het belangrijk is om te weten dat er geen andere persoon in de buurt was om invloed uit te oefenen op wat er gebeurde.

Op een avond zette ik blikken op de plank. Ik legde de ene kant af en begon toen aan de andere toen ik zag dat er een van de plank kan vallen. Nee, ze viel nooit op de grond, in plaats daarvan zweefde ze ongeveer een halve meter boven de vloer, en toen … ‘glipte’ ze weer op zijn plaats. Ik bracht de rest van de nacht erg nerveus door en ik was niet 100% high en niets dronken.

De man en zijn twee meisjes lopen eindeloos in cirkels

Ik word constant geconfronteerd met vreemde toevalligheden en onverklaarbare dingen. Ze zijn meestal klein, maar de zaken waren vorige week anders. Het was een koele dag en mijn man en ik gingen naar een plaatselijke bakker om te lunchen. Terwijl we zaten te eten, zag ik een oudere man met twee schattige meisjes door het raam op een nabijgelegen parkeerplaats.

Lees ook:   Vreemd geval dode koe

Ik vertelde mijn man meteen wat een charmant kostuum een ​​meisje droeg, ze droeg een wijdvallende rok, geschilderd als een zeemeerminstaart. Ik zal opmerken dat dergelijke outfits zelden worden gezien, dit is absoluut een niet-standaard iets. Terwijl we zaten te eten gingen de man en de meisjes naar de bank ernaast, en toen sprong het jongste meisje de weg op en ik dacht nog steeds dat het gevaarlijk was, want daar rijden auto’s. Maar ze was oké. Snel 8 minuten vooruitspoelen.

We zijn nog aan het eten, en dan zie ik weer een man op de parkeerplaats met dezelfde twee meisjes, een in hetzelfde zeemeerminkostuum. En alles was zoals de vorige keer, toen ze weer van de parkeerplaats naar de bank gingen en het kleine meisje weer alleen op de weg sprong en eroverheen rende. Ik dacht dat ze misschien gewoon iets waren vergeten en kwamen daarom terug vanuit hun auto. Het zag er vreemd uit, ik was in de war, maar toen was het vergeten, we bleven eten in de bakkerij.

En toen gebeurde het voor de derde keer. Deze man en meisjes waren gemakkelijk te zien omdat er maar weinig mensen op straat en op de parkeerplaats waren. En mijn man merkte deze gekheid ook op. ‘Hoe vaak zijn ze vandaag naar deze bank gegaan?’ Vroeg hij verbaasd. Toen besefte ik dat dit niet alleen mijn waanzin is, maar dat het echt gebeurt.

Toen ging mijn man naar de auto en ik zat te wachten tot de man met de meisjes de bank verliet. Maar ze waren allemaal weg, en de bank had geen andere uitweg dan een noodgeval, maar dan moesten ze toch naar buiten waar ik het kon zien. En terwijl ik zo zat en naar het bankgebouw keek, zag ik OPNIEUW een klein meisje de weg opspringen, voor de man en haar zus, en naar de bank rennen.

De man en het zeemeerminmeisje volgden haar weer. Ik voelde me vreselijk ongemakkelijk en ik keek rond om te zien of iemand anders deze storing opmerkte. Is dit echt een storing of zijn het nepmensen? Ik heb deze scène meer dan vijf keer gezien toen ik in de bakkerij was. 😮

Matrixcrash heeft mijn leven gered

De afgelopen maanden was mijn leven erg turbulent. Mijn huwelijk viel uit elkaar en zodra ik mijn man verliet, begon ik te daten met een man die niet bleek te zijn wat ik wilde, en nadat ik het uitmaakte  ik nog erger werd. Ik voelde me erg slecht en ik had zelfs een zelfmoordpoging. Die dag ging ik wandelen en ging ervan uit dat zij de laatste in mijn leven zou zijn. Ik ging naar de rivier en hiervoor moest ik de Ft. Meigs Rd, en dan een paar keer draaien en dan bevind je je op de dijk. Ik stak de snelweg over, sloeg toen rechtsaf en linksaf, maar plotseling kwam ik niet uit op de dijk, maar bevond me voor de weg die rechtdoor ging en die was mij volkomen onbekend. En over het algemeen was het niet zoals de wegen in onze stad.

Lees ook:   Studie  over bomen die gevoelens hebben, vrienden maken en voor elkaar zorgen als een oud echtpaar

Rechts van mij was een ravijn met een bamboeomheining, en links van mij en achter het ravijn stonden privéwoningen. Ik ken het gebied echter heel goed en er zouden hier geen huizen moeten zijn, aangezien er hier een begraafplaats was! Ik was echter in zo’n depressieve toestand dat ik gewoon liep en vooruitliep. Dit duurde bijna een eeuwigheid, en toen merkte ik plotseling een bocht die me bekend voorkwam, hoewel het volgens mijn berekeningen in een heel andere richting en via verschillende andere wegen had moeten gaan.

En toen werd ik eindelijk bang en … ging snel naar huis. Dit zette me aan het denken. Ik was niet van plan naar huis te gaan, ik wilde in de rivier springen en verdrinken. Maar iets bracht me terug. Ik belde mijn moeder meteen omdat ik erg bang was. En ik leef nog steeds. Ik heb duidelijk iets dat ik nog moet doen in mijn leven

Tweede pop

Ik kocht voor mijn dochtertje een pop bij de All Shop van $ 1. De pop had een “trucje” in die zin dat een tong uit zijn mond stak en er een magneet op dezelfde plaats zat, dat wil zeggen, een magnetische lolly die aan de pop was bevestigd en een magneet met een afbeelding van ijs kon magnetisch aan de tong worden bevestigd.

We hadden toen een crisis in onze familie, dus zelfs een dollarpop was duur voor ons, ik gaf meer uit dan ik wilde, omdat ik deze pop heel schattig vond. Nu een paar maanden vooruitspoelen. Deze pop was geen nieuw speelgoed meer, er werd soms mee gespeeld, maar lag in een gemeenschappelijke mand met speelgoed.

Een keer pakte ik het speelgoed van mijn dochter van het tapijt en gooide het in de gemeenschappelijke mand: een teddybeer, blokjes, een magnetische pop, een speelgoedtractor, een theeservies, een magnetische pop … wacht, wat maakt het uit?! Precies dezelfde magnetische pop, dezelfde als de eerste. Niet nieuwer of armoedig dan de eerste, maar zonder het magnetische snoep en ijs. Het heeft me bang gemaakt. Niemand kon een tweede pop kopen, we hebben hem zeker niet gekocht, voor ons budget was hij duur. Ze zou gewoon nergens vandaan kunnen komen! Nu is onze dochter al volwassen, ze speelt niet met poppen, maar deze twee poppen zitten nog in een mandje met oud speelgoed. De tweede is nergens verdwenen.
Источник: Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept