web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Megha Thakur Dead: doodsoorzaak van TikTok Star onbekend

TikTok-ster Megha Thakur is op 21-jarige leeftijd overleden, maar haar doodsoorzaak blijft onduidelijk.

Thakur’s ouders bevestigden haar dood in een post op haar Instagram-pagina op 28 november 2022. Haar sterfdatum was 24 november 2022. First Post, die Thakur een “influencer met ziel” noemde, schreef dat “sommigen hebben gemeld dat angst en ernstige stress veroorzaakte een hartaanval”, maar dit is niet officieel bevestigd.

Dit account is afkomstig van een opname van TikTok Thakur van 17 juli 2022, waarin ze zei: “Ik heb echt angst die in stress veranderde, die in een hartaanval veranderde, dus daar heb ik mee te maken gehad.” Ze reageerde op een bezorgde fan: ‘Dankjewel. Ik heb de tijd genomen voor mijn mentale en fysieke gezondheid en ik hou zo veel van jullie dat jullie hier nog steeds zijn.”

 

Ze had meer dan 944.000 volgers op haar TikTok-pagina.

Ze sprak ook openlijk over haar depressie en schreef in 2020 op Instagram :

Ik was jarenlang depressief. Het was vreselijk, ik wilde niet meer leven en verloor bijna mijn leven. Te veel mensen verkiezen zelfmoord boven hun verbetering, omdat het bewustzijn van de geestelijke gezondheid helemaal niet is waar het zou moeten zijn. U moet manieren zoeken om uw kennis over geestelijke gezondheid te verbeteren om uzelf en anderen te helpen – ongeacht hoeveel u denkt al te weten. Het mag dan wel werelddag voor geestelijke gezondheid zijn, maar vandaag zal niet de enige dag zijn dat ik hierover spreek. Vergeet niet om ook voor jezelf te zorgen. Jij bent belangrijk.

 


Thakur’s ouders onthulden dat ze ‘plotseling en onverwachts’ stierf

 

Lees ook:   Experimenten DARPA

De ouders van Thakur hebben haar doodsoorzaak niet bekendgemaakt in hun verklaring, die is ondertekend met “Megha’s liefhebbende ouders”.

Er staat:

Met een bezwaard hart kondigen we aan dat het licht van ons leven, onze vriendelijke, zorgzame en mooie dochter, Megha Thakur, plotseling en onverwacht is overleden op 24 november 2022 in de vroege ochtenduren.

Megha was een zelfverzekerde en onafhankelijke jonge vrouw. Ze zal zeer gemist worden. Ze hield van haar fans en had gewild dat je op de hoogte was van haar overlijden. Op dit moment vragen we uw zegeningen voor Megha. Je gedachten en gebeden zullen bij haar zijn op haar verdere reis.


Thakur’s laatste Instagram-bericht was op 18 november

 

Thakur’s laatste Instagram-bericht kwam op 18 november 2022. Het liet haar over straat lopen en zei: ‘JIJ hebt de leiding. Onthoud dat 💫 #vertrouwen #zelfliefde.”

Die video is ook haar laatste post op TikTok, en die pagina is sinds haar dood volgelopen met reacties. Hier zijn een paar:

“Rust in Kracht Megha. Je was en zal altijd een licht zijn in deze wereld 🖤”

‘Rust zacht, Megha. Je hebt zoveel goeds gedaan voor deze wereld en moge je geest voortleven.”

“RIP 😭 – ik bewonderde haar zo erg. Absoluut een rolmodel voor de jongeren.”

“Ik zal altijd opkijken naar dit meisje, ze is het grootste rolmodel en inspiratiebron.”

“Ik ben vol ongeloof. Ik heb zelden tranen gelaten voor iemand tegen wie ik op sociale media opkeek, maar ik huil terwijl ik dit typ. Ik weet niet wat ik moet zeggen.”

“Ik ben geschokt, ik kan het niet geloven… Ze heeft me geholpen om van mezelf te leren houden… Ik was dol op haar, ze was een prachtige ziel. Ik heb de hele dag om haar gehuild…”

“Ik heb deze video voor haar gefilmd buiten mijn appartement in NYC 😔 voelt nog steeds niet echt. Het spijt me zo engel 🤍🤍🤍 bidt elke dag voor je.”

Haar TikTok-pagina is te vinden op @Meghamind_ en bevatte inspirerende berichten over positiviteit van het lichaam.

Volgens First Post werd Thakure geboren in Indore en verhuisde ze op 1-jarige leeftijd naar Canada. “In 2019, het jaar dat ze bij TikTok kwam, liep ze ook de helling op bij de Canadian Asian International Students Association (CAISA) Fashion Show”, meldde de site.

Lees ook:   10 oudste bodybuilders ter wereld

Bron

Het is niet normaal dat mensen die nog zo jong zijn zomaar overlijden en tegenwoordig weten we dat de olifant midden in de kamer staat en hoe zijn naam is.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien