web analytics

Mysterieuze Georgia Guidestones gebombardeerd en gedeeltelijk vernietigd

”De explosie werd wereldwijd met instemming begroet, terwijl de historie (9/11) uitwijst dat deze ‘stenen’ wel eens ritueel kunnen zijn opgeblazen om de start van de ‘gewenste’ massale depopulatie (door een combinatie van vaccinaties (/doden en/of sterilisaties), grote oorlogen en voedsel-, energie- en brandstoftekorten?) aan te kondigen.”

Update:
https://www.xandernieuws.net/algemeen/georgia-guidestones-ritueel-opgeblazen-als-aankondiging-van-massale-depopulatie/

 

Afbeelding

https://www.telegraaf.nl/nieuws/675161104/onbekende-dader-blaast-de-stonehenge-van-de-vs-op-met-explosieven

Wie doet nu zoiets?
Nu aangezien de Russen toch overal de schuld van krijgen…Putin did it! (hopelijk deed hij dit)

Mysterieuze Georgia Guidestones gebombardeerd en gedeeltelijk vernietigd

Ze worden “America’s Stonehenge” genoemd, maar het is een goede gok dat de gemiddelde Amerikaan nog nooit van de Georgia Guidestones heeft gehoord, geen idee heeft waar ze in Georgia zijn, je niet kan vertellen wanneer ze zijn opgericht of door wie, en waarschijnlijk niet het interesseert me niet om erachter te komen. Dat is deze week misschien veranderd toen een nog niet-geïdentificeerde persoon of personen ten minste twee van de zes grote granieten platen (vijf verticale en één een sluitsteen) met een explosief vernietigde en beschadigde. Waarom iemand dit zou doen, is misschien minder mysterieus dan de geschiedenis van de stenen zelf. Laten we beide eens bekijken.

“De GBI en het Sheriff’s Office van Elbert County onderzoeken een explosie die de Georgia Guidestones in de buurt van Elberton, GA heeft vernietigd. De voorlopige informatie geeft aan dat onbekende personen op woensdag 6 juli omstreeks 04:00 uur een explosief tot ontploffing hebben gebracht.”

Het Georgia Bureau of Investigation tweette het eerste rapport over de vernietiging van de Georgia Guidestones en lokale en nationale mediabronnen pikten het verhaal onmiddellijk op en voegden voor en na foto’s van het monument toe. Elbert County ligt in het noordoostelijke deel van de staat en Elberton is de provinciehoofdstad. Elerton staat bekend als de graniethoofdstad van de wereld” – een feit dat een belangrijke rol zal spelen in dit verhaal. Een getuige vertelde aan het lokale station WYFF dat ze vijf mijl van de locatie woont en de explosie om ongeveer vier uur ’s nachts hoorde. Andere getuigen beweren dat ze ook de grond voelden trillen. Foto’s laten puin zien waar een van de verticale stenen had gestaan ​​en schade aan de deksteen die erboven was geplaatst. Het is niet de eerste keer in de afgelopen weken dat de lokale media de site van de Georgia Guidestones bezoeken.

“Decennia lang sijpelde het Wereldwijde Luciferiaanse Regime zijn weg naar onze regering. Ze demoraliseerden ons met vernederingsrituelen toen ze onze historische monumenten afbraken, onze kinderen vervolgden, ons opsloten in onze huizen en ons dwongen om wandelende wetenschappelijke experimenten te worden door middel van een wereldwijd vaccinatieprogramma. Ze hebben standbeelden opgericht die de exacte plannen beschrijven die ze voor ons hadden, en vandaag zeggen wij, de mensen van Georgië, niet meer. Het is tijd voor ons om iets terug te doen. Op mijn eerste dag als gouverneur van Georgië, zal ik verhuizen om de demonische plannen van onze vijand te VERNIETIGEN. De satanische agenda is NIET welkom in onze staat. Steun mijn strijd door bij te dragen, en kijk toe terwijl ik de Georgia Guidestones in stof verander!”

Dat komt van de gubernatorial campagnewebsite van Kandiss Taylor, een Republikein die de vernietiging van de Georgia Guidestones als onderdeel van haar platform opnam. Taylor kreeg slechts 3,4% van de stemmen in de Republikeinse voorverkiezingen, werd derde en verloor met meer dan 70 punten. Waarom zouden een politicus en op zijn minst enkele inwoners van Georgië deze stenen ‘satanisch’ noemen en willen dat ze worden vernietigd – een beweging die de bombardementen mogelijk heeft geïnspireerd? Daarvoor moeten we kijken naar de geschiedenis en het mysterie van de Georgia Guidestones.

Lees ook:   Eén vrouwenhaar trekt harder dan tien paarden

c5a9d45d0f0f70bd5335bd1b1f8842f3 via Angel-Wings

Het verhaal begint in juni 1979 toen een man genaamd ‘Robert C. Christian’ de eigenaar van het Elberton Granite Finishing-bedrijf vroeg om hem en ‘een kleine groep loyale Amerikanen’ een aantal van ’s werelds beste graniet te ontginnen, te snijden en te verkopen. monument dat zou functioneren als een kompas, kalender en klok die “catastrofale gebeurtenissen kan weerstaan”. ‘Christian’ – hij gaf later toe dat dit niet zijn echte naam was – had land gekocht voor het monument, waarvan hij beweerde dat hij en zijn groep al 20 jaar plannen hadden, van boerderijeigenaar Wayne Mullenix. Elberton Granite Finishing accepteerde de bestelling, bouwde en graveerde de stenen volgens de specificaties van Christian en onthulde de Georgia Guidestones op 22 maart 1980 voor een menigte van naar schatting 400 mensen. Het monument bevindt zich op het hoogste punt in Elbert County en is gericht op het volgen van de oost-westmigratie van de zon het hele jaar door – een gleuf aan de westkant komt overeen met de zon op een equinox of zonnewende, een gat in het midden ondersteunt steenlijnen omhoog met de Poolster, en een gat in de deksteen richt een zonnestraal op de middelste kolom en wijst op het middaguur naar de dag van het jaar. Het zijn echter de richtlijnen voor het “tijdperk van de rede” gegraveerd op de 19 meter hoge stenen in het Engels, Spaans, Swahili, Hindi, Hebreeuws, Arabisch, Traditioneel Chinees en Russisch die de meeste controverse genereren en, in sommige gevallen , regelrechte haat. en een gat in de deksteen richt een zonnestraal op de middenkolom en wijst op het middaguur naar de dag van het jaar. Het zijn echter de richtlijnen voor het “tijdperk van de rede” gegraveerd op de 19 meter hoge stenen in het Engels, Spaans, Swahili, Hindi, Hebreeuws, Arabisch, Traditioneel Chinees en Russisch die de meeste controverse genereren en, in sommige gevallen , regelrechte haat. en een gat in de deksteen richt een zonnestraal op de middenkolom en wijst op het middaguur naar de dag van het jaar. Het zijn echter de richtlijnen voor het “tijdperk van de rede” gegraveerd op de 19 meter hoge stenen in het Engels, Spaans, Swahili, Hindi, Hebreeuws, Arabisch, Traditioneel Chinees en Russisch die de meeste controverse genereren en, in sommige gevallen , regelrechte haat.

  • Houd de mensheid onder de 500.000.000 in eeuwigdurende balans met de natuur.
  • Leid de reproductie verstandig – verbeter de conditie en diversiteit.
  • Verenig de mensheid met een levende nieuwe taal.
  • Regel hartstocht – geloof – traditie – en alle dingen met een gematigd verstand.
  • Bescherm mensen en naties met eerlijke wetten en rechtvaardige rechtbanken.
  • Laat alle naties intern regeren en externe geschillen oplossen in een wereldrechtbank.
  • Vermijd kleine wetten en nutteloze ambtenaren.
  • Breng persoonlijke rechten in evenwicht met sociale plichten.
  • Prijswaarheid – schoonheid – liefde – op zoek naar harmonie met het oneindige.
  • Wees geen kanker op aarde – Laat ruimte voor de natuur – Laat ruimte voor de natuur.
Lees ook:   Duitsland en voorraadje aanleggen

 

Die richtlijnen hebben een New Age-resonantie voor hen, maar er is genoeg om een ​​grote verscheidenheid aan groepen van streek te maken. De “Handhaaf de mensheid onder de 500.000.000” klinkt als strenge bevolkingscontrole op een planeet van 4,5 miljard. “Reproductie verstandig leiden” is zeer controversieel in de VS, zoals een recente uitspraak van het Hooggerechtshof heeft aangetoond. “Verenig de mensheid met een levende nieuwe taal” klinkt voor velen als een één-wereldregering en taal. Ter vergelijking: de rest van de richtlijnen lijken vrij tam. Terwijl religieuze groeperingen beledigd waren, waren ufologen opgewonden toen men merkte dat het monument van bovenaf een ‘X’ vormde en een wegwijzer zou kunnen zijn voor een buitenaardse landingsplaats.

Het hielp niet dat ‘Richard C. Christian’ nooit zijn ware identiteit onthulde, waardoor complottheoretici naar hartenlust konden theoretiseren wie hij werkelijk zou kunnen zijn en welke niet-christelijke organisatie hij vertegenwoordigt. Eén theorie suggereerde dat hij een “een Luciferiaans geheim genootschap” vertegenwoordigde en dat het monument een “diepe satanische oorsprong” had en een equivalent was van de Tien Geboden voor de Nieuwe Wereldorde. Het feit dat de Georgia Guidestones zich in een afgelegen gebied bevinden en weinig bekend zijn bij het grote publiek, weerhield degenen die ze als satanische symbolen zien er niet van hen de onthulling te geven die ze zo verachtten. In plaats van mentaal het kanaal te veranderen en ze te negeren, inspireerden ze mensen zoals Kandiss Taylor om op te roepen tot hun vernietiging, en inspireerden ze anderen om precies dat te doen.

“Het personeel van het Sheriff’s Office van Elbert County ontdekte dat de explosie een groot deel van het gebouw had vernietigd. Het Elbert County Sheriff’s Office heeft de GBI gevraagd om te helpen bij het onderzoek. GBI EOD is ter plaatse om de locatie te onderzoeken.

Op het moment van schrijven zijn de personen die verantwoordelijk zijn voor het vernietigen van een deel van de mysterieuze Georgia Guidestones niet aangehouden en het Georgia Bureau of Investigation en de lokale wetshandhavingsinstanties stellen tips op prijs. Het monument staat momenteel onder voortdurend toezicht. Er is ook geen woord over de toekomst van de Guidestones – RC Christian is al een tijdje niet meer gehoord en is mogelijk overleden. Elbert County is eigenaar van het Amerikaanse Stonehenge en, ondanks zijn waarde als toeristische attractie, is het misschien eindelijk de grens van “te veel moeite” overschreden.

Lees ook:   Weermanipulatie is niets nieuws!

Het mysterie van de Georgia Guidestones heeft een nieuwe wending genomen … maar het is nog lang niet voorbij.

Bron

 

 

 

Afbeelding

https://www.npr.org/2022/07/06/1110210885/georgia-guidestones-monument-damaged-explosion?t=1657193695953

Gerelateerde artikelen

Back to top button