web analytics

Travis Scott, massahypnose en de wijd open deur van de muziekindustrie naar de hel

Tekens en symbolen regeren de wereld, geen woorden en wetten. – Confucius

Het komt zelden voor dat een gebeurtenis in onze wereld een groot effect op mij heeft. We hebben de afgelopen meer dan 20 jaar immers de ene crisis na de andere en de ene horror na de andere meegemaakt. Ik ben oud genoeg om te weten hoe het leven was vóór 9/11 en Columbine, en ik kan me de gemoedsrust herinneren die we hadden voordat het vierentwintig uur durende kabelnieuws het collectieve geweten overnam. Het nieuwe normaal is alles behalve normaal.

Ik heb geleerd het programma te verbergen, maar het feit blijft… we zijn allemaal het doelwit van psychologische oorlogsvoering. Op trauma gebaseerde mindcontrol.

Het wordt gedreven door de media door de herhaling en herhaling van traumatische, schokkende gebeurtenissen. Door angst te overdrijven om kritisch denken te vermijden. Dit wordt gedaan met afbeeldingen en symbolen die meestal worden genegeerd door de actieve geest, maar direct het onderbewustzijn aanspreken. Een soort hypnose. Traumatische, tragische en angstaanjagende gebeurtenissen, zoals wat er net gebeurde tijdens het Travis Scott-concert in Astroworld Houston, worden symbolische mijlpalen in ons leven die diep in ons onderbewustzijn worden geïmplanteerd door mensen die weten hoe groepspsychologie werkt.

We hebben ook een beledigende relatie met de overheid en de media. Ze vertellen ons wat we moeten denken en straffen ons vervolgens als we afwijken van hun script. Dit is klassiek misbruik en wij zijn de misbruikten.

Zondagochtend zag ik een reportage op het nieuws over het Astroworld-evenement van Travis Scott, waarin zeker acht mensen in het publiek omkwamen terwijl Travis Scott over hun lijken klopte in een akelige zee van ondubbelzinnige satanische symboliek en beeldspraak.

Hier is een ongelooflijk verontrustende video ervan …


Zoals Vigilant Citizen meldt:

Het Astroworld Festival vond plaats op 5 november, een paar dagen na Samhain – het oude festival van dood en offer. De week rond 1 november staat bekend als de tijd van het jaar waarin de “sluier” tussen deze wereld en de “onderwereld” het dunst is. In occulte kringen wordt Samhain nog steeds gevierd en begaan met dieren- en mensenoffers.

d1791753a9786b2f9f1692ea8fe0c797 via Angel-Wings

In dit artikel over Samhain legt een druïde uit:

Samhain is een tijd waarin de poort naar de “andere wereld” open is en we kunnen communiceren met de doden – een tijd van profetie.

Passend is dat bij Astroworld alles draait om de “poort naar de andere wereld”.

Het eerste verhaal dat ik erover las ging over mensen die door iemand in het publiek met een injectiespuit werden ingespoten en vervolgens flauwvielen en stierven aan een hartaanval. Normaal gesproken zou ik zoiets afwijzen en verder gaan met mijn dag, maar dit verhaal raakte me emotioneel heel diep.

Ik ben in mijn leven meerdere keren in contact gekomen met deze energie en ik herken het voor wat het is. Het is erg donker en erg aanlokkelijk, en maakt gebruik van een subliminale culturele fascinatie voor de dood, rituelen, opofferingen en ja, satanisme. Het is moeilijk uit te leggen. Het gaat om de frequentie of vibratie die de inhoud met zich meebrengt. Iets dat ik alleen maar kan omschrijven als kwaadaardig, of als contact met een kwade kracht of energie.

Het verhaal van Travis Scott is de afgelopen dagen in mijn hoofd gebleven en heeft me ertoe gebracht dit artikel te schrijven omdat ik ervoor wil zorgen dat het belang van wat de muziekindustrie doet niet over het hoofd wordt gezien of onder het tapijt wordt geveegd.

Maar dat is precies wat er al gebeurt.

Zie je, de enige plek in onze cultuur waar je regelmatig openlijk satanische en demonische boodschappen, symboliek en beeldspraak vindt, is in de muziekindustrie, vooral de rapmuziekindustrie. Hoeveel bloed, lef, bizarre seksrituelen, demonische kostuums, lijken, moorden, verminkingen en martelingen ze ook voor onze ogen tentoonspreiden, het mag niet genoemd worden wat het is.

Maar nu is het zo duidelijk dat mensen over de hele wereld het noemen wat ze zien. Astroworld was een satanisch slachtoffer, en vrienden, het wordt echt niet veel flagranter dan dat. Ik vroeg zelfs mijn 17-jarige dochter wat ze ervan vond en ze zei meteen dat het eruitzag als een satanisch slachtoffer. Alle kinderen zijn het met me eens. Ze zijn niet dom.

Lees ook:   Amper 15 procent van uw factuur is stroom!!!

Psychologische manipulatie komt in vele vormen voor, maar een van de meest verraderlijke en wrede is wat bekend staat als “gaslighting”.

“Gaslighting is een vorm van manipulatie die voorkomt in gewelddadige relaties. Het is een verraderlijke en soms heimelijke vorm van emotioneel misbruik waarbij de pester of misbruiker ervoor zorgt dat de doelpersoon zijn oordeel en realiteit in twijfel trekt. Uiteindelijk begint het slachtoffer van gaslighting zich af te vragen of ze gek worden.” [ Bron ]

En de reguliere media doen dit al met betrekking tot het verhaal van Travis Scott. The Guardian (wat bewaken ze?) Publiceerde een artikel over de gebeurtenis en noemde de connectie met het satanisme een “samenzweringstheorie”. Zonder zelfs maar te onderzoeken waarom zoveel mensen op deze manier denken, stortten ze zich op een hoop onzin van ‘experts’ die ons waarschuwden over hoe verkeerde informatie op internet wordt verspreid.

Ondanks zijn absurditeit heeft de theorie gestaag aan populariteit gewonnen – met uitdrukkingen als “astroworld demonic”, “astroworld illuminati” en “astroworld upside down cross”, die naast andere AstroWorld-inhoud op het platform verschijnen.

Experts zeggen dat de virale verkeerde informatie laat zien hoe jonge gebruikers van sociale media steeds meer vatbaar zijn voor complottheorieën, ondanks hun reputatie als slimme ‘digital natives’.

Video’s van de massale aanval op Astroworld, waarbij in het weekend acht mensen werden gedood, overstroomden TikTok. Maar naast de beelden bloeiden ook complottheorieën op en beschuldigden de rapper Travis Scott, die het festival oprichtte en er optrad, van een massaal satanisch ritueel te hebben opgevoerd.

“Dit is geen festival, dit is een offer”, is een typische opmerking. “De muziekindustrie is demonisch en verzamelt zielen”, is een andere opmerking met 34.000 likes.

Ondanks zijn absurditeit heeft de theorie gestaag aan populariteit gewonnen – met uitdrukkingen als “astroworld demonic”, “astroworld illuminati” en “astroworld upside down cross”, die naast andere AstroWorld-inhoud op het platform verschijnen.

Experts zeggen dat de virale verkeerde informatie laat zien hoe jonge gebruikers van sociale media steeds meer vatbaar zijn voor complottheorieën, ondanks hun reputatie als slimme ‘digital natives’.

“We hebben het stereotype dat complottheoretici van sociale media ouder zijn, maar jonge mensen kunnen in sommige opzichten kwetsbaarder zijn”, zegt Jennifer Stromer-Galley, hoogleraar sociale-mediaplatforms aan de Universiteit van Syracuse.

“We weten dat menselijke hersenen echt van sensationele inhoud houden, en de hersenen van tieners nog meer omdat het nog in ontwikkeling is”, voegde ze eraan toe.

Internetgebruikers hebben verschillende vergezochte ‘symbolen’ van het concert opgepikt, waaronder afbeeldingen van vlammen en brandende duiven. Sommige TikTok-gebruikers beschreven het podium als “een omgekeerd kruis dat naar de hel leidt” .

Anderen haalden numerologie aan en beweerden ten onrechte dat Travis Scott en collega Drake “66 maanden en 6 dagen na elkaar werden geboren”.

Joseph Russo, die een cursus antropologie van samenzweringstheorieën doceert aan de Wesleyan University, zei dat dergelijke wilde beweringen verband houden met QAnon, een samenzweringstheorie die beweert dat een geheime kliek van pedofielen de regering controleert en handelt in kinderen.

“Het muteert en neemt verschillende vormen aan, maar het komt voort uit het idee dat er een schimmige groep mensen achter zit”, zegt Russo. “Het is superverleidelijk en komt steeds terug – maar het is verrassend dat jonge mensen dit script steeds meer volgen.” “[The Guardian]

Wie probeert de Guardian te beschermen? Ernstig.

Ik ben hier niet om te suggereren dat dit evenement een echt satanisch ritueel was dat letterlijk de zielen verteerde van nietsvermoedende fans die betoverd waren door de repetitieve en diep emotioneel schrijnende inhoud van het rapmuziekspel. Ik ben hier om jullie eraan te herinneren dat dit geen eenmalige gebeurtenis is. Dat de Guardian je psychologisch manipuleert, en dat wat je ook wordt verteld, het absoluut prima is als je het bewijs in je eigen ogen als echt accepteert en er actie op onderneemt.

Lees ook:   "Iedereen krijgt gevangenisstraf van Rutte"

Het maakt niet uit hoeveel de reguliere media je vertellen dat de dingen die je met je eigen ogen ziet slechts ‘samenzweringstheorieën’ zijn, je hebt de kracht van kritisch denken en discriminatie als je ervoor kiest om ze te gebruiken.

Hier zijn enkele foto’s van het Travis Scott-evenement. Jij neemt de beslissing.

cc1f687c080cd619bede5575666bbd1e via Angel-Wings
Het podium was letterlijk een omgekeerd kruis dat naar een poort naar de hel leidde.
8039cbc2e3d7348683b44867ca518b0e via Angel-Wings
De ingang van de voorstelling. Vind je dat niet demonisch?
4929797ddf658d377cad1399be6730b7 via Angel-Wings
Het podium. De andere kant van wat precies?
astroworld5 via Angel-Wings
Al genoeg gezien?
Travis Scott 2 via Angel-Wings
Zelfs op Travis’ shirt bewegen dode zielen door een deuropening.

TVarius Richardson rapporteerde hierover in een virale FB-post die flyers van evenementen toont en enkele van deze afbeeldingen koppelt aan klassieke satanische symboliek in kunstwerken. Het podium is duidelijk bedoeld als een portaal naar de hel, en als de Guardian je vraagt ​​te ontkennen wat je met je eigen ogen ziet, dan is dat absoluut gaslighting. Trap er niet in.

De afgelopen tien jaar hebben we bij Waking Times de openlijke satanische, demonische en Illuminati-symboliek behandeld die de basis is geworden van de hedendaagse muziekindustrie. Het is absoluut duidelijk dat de leiders en besluitvormers in deze industrie doelbewust de publieke psyche vullen met terreur, angst, misbruik en openlijk kwaad. Dit gaat veel verder dan alleen het verkopen van platen en is het topje van de speer in de geestelijke oorlog tegen jou en je kinderen.

In een artikel uit mei 2017 getiteld Ariana Grande and the Illuminati Beta Kitties of Pop Culture, schreef ik over hoe de duistere Illuminati-symboliek, met name het eenoogsymbool, alomtegenwoordig is in de popcultuur, en hoe het steeds alomtegenwoordiger wordt. demonische tonen. Deze foto’s zijn twee van de vele, dus bezoek dit artikel voor nog veel meer.

2fd75f2c4fcce2362d1760a941cdaf58 via Angel-Wings
Lil ‘Wayne vindt het heerlijk om een ​​Lil’ Demon te zijn.

In 2018 schreef ik een artikel met de titel “Waarom de entertainmentindustrie graag Illuminati en occulte symboliek gebruikt om zichzelf te verkopen”, waarin ik onderzocht waarom dit soort symboliek zo sensationeel is voor de winst. Hier is een muziekvideo waarnaar ik verwees van Panic! At the Disco, die de rituele marteling van een kind laat zien.

Dit artikel ging ook over een van de video’s van de rapster Eminem, waarin hij rondzwerft om mensen te vermoorden en in stukken te hakken.

Ben je een complottheoreticus omdat je een muziekvideo beladen met bloed en lichaamsdelen satanisch noemt?

In een artikel uit 2017 met de titel Taylor Swift’s nieuwste video is een Illuminati Mind Control Occult Masterpiece, keek ik naar de klassieke mind control-beelden in een van hun recente video’s. Het is echt overweldigend om te denken dat er geen andere manier is om zulke getalenteerde jonge sterren op de markt te brengen en te verkopen, maar zo is het nu eenmaal. U kunt meer over Taylor Swift vinden in enkele artikelen van Vigilant Citizen.

In 2014 publiceerden we een artikel van David Garner getiteld “The Music Industry Unmasked – Abuse of Esoteric Symbols”. Het behandelt enkele duidelijk satanische symbolen die veel worden gebruikt in de muziekindustrie, waarbij hun historische oorsprong wordt getoond en de nadruk ligt op het eenoogsymbool.

Hier is een door hem geselecteerde foto waarop Tyler de Schepper te zien is met een omgekeerd kruis op zijn voorhoofd getatoeëerd.

Ben je een complottheoreticus als je denkt dat omgekeerde kruisen satanisch zijn?

En deze foto van Jay-Z, Kanye West en Rhianna die het alomtegenwoordige eenoogsymbool maken met hun handen op het podium.

“Illuminati willen mijn geest, ziel en lichaam”
“Geheim genootschap dat me in de gaten wil houden”
– Jay-Z , D’Evils

jay z kanye west rihanna run this town roc illuminati pyramid freemason sign triangle devil via Angel-Wings

In het artikel uit 2015 “Black Magic and Dark Hidden Influences in the Music Industry”, ook door David Garner, schrijft hij:

“Voor veel artiesten en degenen boven hen in de hiërarchie van invloed van de muziekindustrie, lijkt dit veel verder te gaan dan het rijk van religie en persoonlijke ervaringen te hebben met krachten buiten deze fysieke wereld. Helaas lijken ze in contact te komen met de donkere kant in plaats van met het licht. ”~ David Garner

Lady Gaga is de nieuwe versie van Alistair Crowley.

laatste gedachte

Veel van mijn werk is gericht op het helpen van mensen om hun geest te zuiveren van de duistere en subversieve invloeden van adverteerders, social engineers, culturele sektes en reguliere propaganda. Het feit is dat degenen die de samenleving beïnvloeden over het algemeen weten dat de publieke geest, of de geest van de groep, anders functioneert dan de geest van het individu.

Om massale naleving, gehoorzaamheid en tolerantie voor toenemende overheidscontrole te genereren, vertrouwen deze instellingen op de trucs, hulpmiddelen en technieken die door hypnotiseurs worden gebruikt om je onderbewustzijn te hacken. Dan vertellen ze je dat wat je met je eigen ogen ziet niet echt is. Dit brengt mensen in verwarring en maakt ze nog vatbaarder voor hypnose.

Lees ook:   Familie is familie - Holleeder

Je wilt je nieuwsgierigheid naar de voor de hand liggende manipulaties in deze wereld afdoen als ‘verkeerde informatie’, zodat je de censuur verder kunt duwen met de steun van het publiek, neem ik aan. The Guardian vindt de openlijke satanische inhoud van deze gebeurtenis niet erg, maar eerder het feit dat je het noemt zoals je het ziet. Ze willen dat je psychologisch gecontroleerd wordt, en ze willen dat je denkt binnen de grenzen van hun door het bedrijf gesponsorde verhalen en propaganda.

Je bent beter dan dat. Je bent slimmer dan dat. Je bent meer wakker dan dat, en het is tijd om je weerstandsspieren aan te spannen tegen deze regelrechte pogingen om je geest te beheersen. Dit is geestelijke oorlogvoering. Trap niet in de wijd openstaande deur van de muziekindustrie naar de hel.

MEME going to hell via Angel-Wings

Bron

Ik zie het satanisme meer als een soort sekte, net als in andere geloven, gelooft men dan in zoiets.
Nu zit er hier wel iets duisters aan.

ivm doden van mensen en hun rare rituelen, maar het gekke is die andere geloven doen dat dus ook!
Dat is toch ook net zo erg!?

Een mens zou nooit die macht mogen hebben om andere mensen te doden, wij mogen dat ook niet als mens.
Logisch, waarom een groep mensen met ”macht” dan wel!?

Denk eens na over wat macht betekend. Is macht niet iets dat de mens bedacht heeft… en diegene met de meeste poet en de gun is machtig!?

Diegene met de meeste machtige vriendjes en rijkdom!?
Het filmpje op twitter vond ik enorm schokkend.
Dat hij door bleef zingen.
Heel eng.

En alles is daar al niet normaal te noemen uiteraard.

‘Ik realiseerde me dat er mensen dood gingen’

Mensen daar beschreven dat ze in de minuten voordat Scott’s optreden begon steeds meer samengedrukt werden , en zich vervolgens verpletterd voelden en anderen zagen flauwvallen en schreeuwen van angst toen zijn show begon.
“De menigte drukte me zo hard dat ik het gevoel had dat ik niet kon ademen”, vertelde Emily Munguia, 22, aan CNN. “Ik begon om hulp te schreeuwen… ik voelde me zo bang, alsof ik dood zou gaan.”
“Het aantal mensen dat ik zag gewond raken, flauwvallen, bloeden, huilen is waanzinnig”, zei Munguia.
Toen Scott op het podium kwam, “begon alles te gebeuren”, zei publiekslid Anita Amper.
“Mensen werden gewoon gek. Ik realiseerde me dat er mensen stierven”, vertelde Amper, 22, aan CNN.
De menigte “begon om wat voor reden dan ook naar de voorkant van het podium te duwen en te stromen, waardoor de mensen vooraan werden samengeperst”, vertelde brandweercommandant Sam Peña van Houston zaterdagochtend aan CNN.
“Mensen begonnen uit te vallen, raakten bewusteloos”, zei Peña op een persconferentie.
Vreselijk, ik hou al helemaal niet van drukte en teveel mensen bij elkaar… heb 2 x een verdrukking meegemaakt, ik ga er niet meer tussen staan!
Intens triest voor die mensen die hierbij zijn omgekomen!
Maar het is zo begrijpelijk dat mensen hele andere dingen denken van dat optreden zeker gezien dat podium en de video’s die er inmiddels zijn van de vogel in vlammen etc.
Dus wie weet wat er gebeurd is.
Dus misschien liep er een gek door het publiek injecties uitdelend?!
Ja zo gek zijn mensen wel tegenwoordig.
Gebeurde laatst ook al ergens met GHb…
Al erg genoeg dus.
Dus verbaas je niet over wat mensen kunnen aanrichten, het is vaak nog erger dan je denkt.
Kijk en had dit concert nog een leuk verhaal eromheen met bv. bloemetjes en bijtjes… maar dat was dus niet zo.
Het ziet er satanisch uit, dus dat mensen dan denken dat dat het ook is… is begrijpelijk.

Gerelateerde artikelen

Back to top button