web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

CO2 is de ‘levensmolecule’ in onze atmosfeer.

CO2 is de ‘levensmolecule’ in onze atmosfeer. Zonder CO2 zou het huidige leven op onze planeet niet mogelijk zijn. Alle klimaatpropaganda ten spijt – het gehalte CO2 in onze atmosfeer is nog altijd historisch laag (450-500 ppm), en bevindt zich niet ver boven de gevaarlijke ondergrens van 300 ppm. Onder dat niveau begint al wat leeft op deze planeet te sterven. Wat een geweldig idee dus van het Westen om niet alleen de uitstoot van CO2 fors te beperken, maar het ook nog eens UIT de atmosfeer te halen. In de VS is nu een groot project opgestart om precies dat te doen. Dit is zo absurd en gevaarlijk, dat het min of meer te vergelijken valt met het scenario van bekende sf-films waarin een agressief buitenaards ras de Aarde ‘terraformeert’ naar een andere, voor ons vijandige atmosfeer, zodat het geschikt wordt voor hun vorm van leven.

Onteigenen boeren = aanval op voedselvoorziening

De sukkels die met onze natuur spelen!

Lees verder:

Start anti-CO2 Terraforming project in VS grote bedreiging voor oogsten en voedselvoorziening

Lees ook:   De invloed van de tv op de mensen...
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥