web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

COVID voor Amish: kudde-immuniteit bereikt zonder ziekenhuisopnames, isolatie of vaccins

5848424bd8a1d138802ec5b94cfc80d4 AnGel-WinGs.nl

COVID voor Amish: kudde-immuniteit bereikt zonder ziekenhuisopnames, isolatie of vaccins

Verwacht niet dat de reguliere media dit de volledige berichtgeving geven die het verdient – deel in plaats daarvan deze link met vrienden en familieJamie White Rapporten uit het Amish-land onthullen dat de notoir antimoderne gemeenschap groepsimmuniteit bereikte zonder te isoleren, naar het ziekenhuis te gaan of de experimentele COVID-injectie te nemen. Onderzoeksverslaggever Sheryl Attkisson interviewde eerder deze maand mennonieten van Lancaster County, Pennsylvania om erachter te komen hoe zij met de COVID-pandemie omgingen – en hun reacties waren verbluffend.

 

De doopsgezinde Calvin Lapp legde aan Attkisson uit dat hun traditionalistische christelijke cultuur hen ertoe aanzette zich te verzetten tegen de hardhandige en grotendeels onwetenschappelijke volksgezondheidsmaatregelen van de regering.

 

“Er zijn drie dingen waar de Amish niet van houden”, zei Lapp. ‘En dat is de overheid – ze willen niet betrokken raken bij de overheid, ze houden niet van het openbare onderwijssysteem – ze zullen hun kinderen niet naar het onderwijs sturen, en ze houden ook niet van het gezondheidssysteem. Ze zetten ons af. Dat zijn drie dingen waarvan we het gevoel hebben dat we er de hele tijd tegen vechten. Welnu, die drie dingen maken allemaal deel uit van wat Covid is.”

In plaats van zich te houden aan de protocollen van de overheid, kozen de Amish ervoor om zichzelf massaal te besmetten met COVID tijdens een religieuze feestdag in mei om kudde-immuniteit te bereiken.
“Als ze ter communie gaan, dumpen ze hun wijn in een beker en drinken ze om de beurt uit die beker”, legt Lapp uit. “Dus je gaat de hele weg door, en iedereen drinkt uit die beker, als één persoon coronavirus heeft, krijgt de rest van de kerk het coronavirus. De eerste keer dat ze terug naar de kerk gingen, kreeg iedereen het coronavirus.”
Het is erger om te stoppen met werken dan dood te gaan,’ vervolgde hij. “Werken is belangrijker dan doodgaan. Maar om te stoppen en te zeggen dat we niet naar de kerk kunnen gaan, we kunnen niet samenkomen met familie, we kunnen onze oude mensen niet in het ziekenhuis zien, moeten we stoppen met werken?”
“Het druist volledig in tegen alles wat we geloven. Je verandert onze cultuur volledig om te proberen te doen zoals ze wilden dat we het afgelopen jaar zouden doen, en we gaan het niet doen,” voegde hij eraan toe.
Niet lang daarna bereikte de Amish-gemeenschap in Lancaster County inderdaad groepsimmuniteit, volgens de Perelman School of Medicine aan de Universiteit van Pennsylvania.

Lees ook:   Negatieve emotionele bankrekening

https://www.fox29.com/news/amish-community-in-lancaster-county-reaches-herd-immunity-from-covid-19-medical-center-says

En ze deden het zonder maskering, sociale afstand, ziekenhuisopname , of het nemen van de COVID-prik.
“We zijn blij dat alle Engelsen hun Covid-vaccins hebben gekregen. Dat is geweldig’, zei Lapp. “Omdat we nu geen masker hoeven te dragen, kunnen we doen wat we willen. Zo goed voor je. Bedankt. Wij waarderen het. Ons? Nee, we krijgen geen vaccins. Natuurlijk niet. We hebben allemaal de Covid, dus waarom zou je een vaccin krijgen?”
Attkisson meldde dat ‘er geen bewijs is dat er meer doden zijn gevallen onder de Amish dan op plaatsen die strak gesloten zijn – sommigen beweren dat het er hier minder waren. Dat is zonder maskeren, thuisblijven of ‘vaccins’.
Verwacht niet dat de reguliere media dit de volledige berichtgeving geven die het verdient – deel in plaats daarvan deze link met vrienden en familie om het bekend te maken!

https://nworeport.me/2021/10/25/covid-for-amish-herd-immunity-achieved-with-no-hospitalisaties-isolation-or-vaccines/
Met dank aan: https://nworeport.me

 

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien