...

29 januari 2022

 

Meer doden door vaccinaties

 

Ze zei verder dat er jaarlijks zo’n 48 gevallen van leukemie worden gemeld bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt. “Dat zijn er nu al 229.”

In de afgelopen 31 jaar zijn er 317 gevallen van myocarditis gemeld bij het VAERS. “Dit jaar: 1113.”

 

Militaire arts: “Het COVID-vaccinprogramma heeft meer jonge actieve dienstplichtigen gedood dan COVID deed”

Dr. Lee Merritt voltooide een Orthopedische Chirurgie-residentie bij de Amerikaanse marine en diende 9 jaar als marine-arts en chirurg, waar ze ook biowapens studeerde voordat ze terugkeerde naar Rochester, waar ze de enige vrouw was die werd aangesteld als de Louis A. Goldstein Fellow van Spinale Chirurgie.

Dr. Merritt is sinds 1995 werkzaam in de privépraktijk voor orthopedische en spinale chirurgie, was lid van de raad van bestuur van de Arizona Medical Association en is voormalig voorzitter van de Association of American Physicians and Surgeons.

Dr. Merritt sprak onlangs de Amerikaanse frontlinie-artsen toe en besprak hoe er in 2020 slechts 20 doden waren onder al het actieve militair personeel in verband met COVID. Er zijn nu echter veel meldingen van tumoren en meer dan 80 gevallen van myocarditis (ontsteking van het hart), met een 5-jaars sterftecijfer van ongeveer 66%, na de COVID-19-injecties die aan het leger zijn gegeven.

Ik heb een video gemaakt waarin een legervrouw van een soldaat in actieve dienst in Zuid-Korea uitlegt hoe haar voorheen gezonde echtgenoot nu ernstige hartproblemen heeft na het nemen van de COVID-19-vaccins, gevolgd door een medische klokkenluider die uitlegt hoe ver het leger zal gaan om sterfgevallen als gevolg van experimentele vaccins te verdoezelen.

Lees ook:   De wallen, de ballen?

Bekijk dit alsjeblieft en deel het met iedereen die je kent in het leger, zodat we in de geschiedenis geen herhaling zien van wat er met het miltvuurvaccin is gebeurd.

Het is beter om de krijgsraad te riskeren en je militaire carrière te verliezen dan je leven op te geven voor een vaccin, of permanent gehandicapt te raken voor wat nu de grootste openbare vaccinproef is die ooit op de mensheid is uitgevoerd.

Dit is van ons  Rumble-kanaal en het zou binnenkort ook op ons  Bitchute-kanaal moeten staan  .

Hier is ook de documentaire: ” Vaccine Syndrome: How the Experimental Anthrax Vaccine Killed 35.000 Militaire mannen en vrouwen ” van ons  Bitchute-kanaal .

Zie ook :

Gerelateerde berichten