web analytics
...
Maatschappij & Psyche

Wanneer de code van Neurenberg wordt vergeten, kunnen de processen van van Neurenberg vereist zijn

Wanneer de code van Neurenberg wordt vergeten, kunnen de processen van van Neurenberg vereist zijn

Covid schudde de hele wereld. Het is tijd om na te denken. De meest prangende vraag is nu: wel of niet gevaccineerd worden tegen het coronavirus? Hebben de vaccins alle stadia van klinische proeven doorstaan? Niet. Waarom geven ambtenaren medisch advies? Hoewel ze zelf zeggen dat gevaccineerden nog steeds ziek kunnen worden en dat er tests moeten worden gedaan.

Waar zijn de toonaangevende epidemiologen? Waarom worden ze uit de besluitvorming verwijderd, luisteren ze niet naar hun mening en laten ze ze niet eens aan het woord? Wat voor onzin en terreur met maskers en handschoenen?… Zal de rede toch winnen?… Op al deze en vele andere vragen van de hoofdredacteur van Pravda. Ru Inna Novikova werd beantwoord door de neuroloog en reumatoloog, Dr. Pavel Evdokimenko .

 

– Pavel Valerievich, hoewel artsen anders zijn, staat het ministerie van Volksgezondheid achter hen, ze werken allemaal volgens protocollen die, zoals u zei, voor de hele wereld hetzelfde zijn bij de preventie en behandeling van COVID-19. Hierdoor is niemand verantwoordelijk voor wat dan ook…

– Zeer comfortabele positie. Velen zullen zeggen dat ik strikt volgens de regels heb gehandeld, alleen de bestelling heb uitgevoerd.

– De huidige geschiedenis doet me ergens aan denken … En er is de code van Neurenberg, en nu wordt bijna iedereen gedwongen zichzelf deze injectie te geven – om gevaccineerd te worden. Het is verplicht om werknemers in geneeskunde, dienst, handel …

– Ik zeg: jullie zijn vergeten wat er in de Code van Neurenberg staat: niemand heeft het recht om zonder zijn toestemming aan deze procedures te worden onderworpen. Er gebeuren vreemde dingen.

En dit proces vindt praktisch over de hele wereld plaats. Wat te doen met COVID-19 is al lang beschreven als “CoV-2019 Klaus Schwab”. In alle landen zijn dezelfde maatregelen nodig.

Hoewel in feite, volgens de normale protocollen, vaccinaties niet worden gegeven op een moment dat er al een epidemie gaande is. Ze hebben gewoon geen tijd om te werken. Er wordt ons immers verteld dat er twee weken moeten verstrijken voordat het gewenste effect van het vaccin zich ontwikkelt.

Vroeger werden we echt massaal ingeënt tegen bijvoorbeeld pokken. Maar dit is een heel ander type vaccinatie, ze zijn grondig getest, hebben alle stadia van klinische proeven doorstaan.

Lees ook:   Oude mensen leven te lang volgens

Vaccinatie tegen COVID-19 betekent niet dat een persoon niet gevaarlijk is voor anderen, daarom is het bij terugkeer uit het buitenland noodzakelijk om een ​​PCR-test te doen”, zei Tatyana Golikova zelf.

– Bovendien moet u twee PCR-tests doorstaan.

– Ja. Een van de directeuren van het Gamaleya Research Center for Electrochemistry zei dat het nodig was om het probleem te bestuderen na ontvangst van gegevens dat Spoetnik V, gevaccineerd met twee componenten, het coronavirus niet kan isoleren …

– Pavel Valerievich, jij en vele andere experts zeiden dat COVID-19 een kunstmatig gecreëerde infectie is. Het vaccin wordt ontwikkeld op basis van het virus. Maar het is nog steeds niet precies bekend wat het coronavirus is, en niemand zal iemand toelaten in het laboratorium waar het werd gekweekt.

– Ja.

– Maar vaccinatie is waarschijnlijk nog steeds beter dan niets …

– U zegt zelf dat de vraag nu eigenlijk over geloof gaat, over vertrouwen. Je hebt een vaccin dat niet alle klinische proeven heeft doorstaan, maar je gelooft dat het zal helpen. En in die zin is het goed voor iemand.

Geloof tegen angst inenten

Een persoon zal in ieder geval van deze angst afkomen, die alle autoriteiten al 1,5 jaar over de hele wereld hebben aangewakkerd. Maar nogmaals, niemand weet hoe dit zal werken, wat voor soort vaccin het is, vooral wat de gevolgen op lange termijn zullen zijn…

“Maar dit is beter dan niets.

– Jij denkt dat dat beter is, ik denk van niet. Wiens argumenten zijn juist?… Maar de grondwet van de Russische Federatie geldt voor iedereen, er is de Neurenberg Code. Je denkt dat het goed voor je is, je stemt vrijwillig, zonder enige dwang van buitenaf, ermee in om jezelf te vaccineren.

Als ik het niet geloof en nog niemand heeft me ervan overtuigd dat het nuttig is of dat het zal beschermen… Bovendien verhullen ze niet dat het vaccin niet zal beschermen, ze zeggen dat je gemakkelijker ziek wordt. Makkelijker dan wat? Makkelijker dan ik al had?

Vaccinaties zijn erg handig voor farmacologen

Ik was sowieso heel snel ziek. Waarom zou ik deze vaccins of mensen in dezelfde situatie gaan halen? Trouwens, waarom zou ik risico’s nemen? …

Als iemand pokken heeft gehad, wordt hij daarna ingeënt tegen pokken? – Niet. Hij heeft al immuniteit. Waarom moeten mensen die het coronavirus hebben gehad ertegen worden ingeënt? …

Ik heb bijvoorbeeld al 20 jaar geen griep gehad zonder vaccinaties. Maar er zijn gevallen waarin een persoon werd ingeënt tegen de griep, maar toch ziek werd van de griep en ernstig ziek was. Vaccinatie is dus een zeer controversieel farmacologisch onderwerp.

Lees ook:   Pestkoppen kunnen niet nadenken

Laten we een simpel feit nemen. Wie heeft zijn vermogen het afgelopen jaar vele malen vergroot? Bijna iedereen die in het buitenland vaccins produceert. Deze bedrijven hebben hun kapitalisatie vele malen verhoogd. We zijn vele malen rijker geworden.

– Stelt de regering van Moskou, die eigenaar is van de fabriek voor de productie van maskers, boetes in? Dit is – over het algemeen een goudmijn!

– Zelfs de WHO zegt al dat maskers niet redden … En waarom zijn de handschoenen uitgevonden voor coronavirus? Tot welke mate van waanzin moet je in het algemeen bereiken?… Er wordt één lied gezongen over de overtuiging dat de rede ooit zal winnen.

Ik hoop dat hij sneller zal winnen dan dat mensen nog massaler beginnen te sterven door dit hele verhaal. Elke oorlog heeft de neiging vroeg of laat te eindigen, ongeacht hoe ze willen dat het voor altijd doorgaat, degenen die het hebben georganiseerd.

Ambtenaren hebben epidemiologen geschorst

Toch maak ik me nu zorgen over wat er gebeurt. Het is verbazingwekkend dat alle prominente epidemiologen afgesneden zijn van deze vragen. Waarom werden ze zelfs aan de kant geschoven en werd er niet eens naar hen geluisterd?

Wie beslist alles voor ons? Consumenten toezicht. Waarom?… Waar zijn de grote epidemiologen? Ze nemen geen beslissingen. Natuurlijk begrijp ik dat er een bepaalde bedoeling in dit hele verhaal zit.

Maar ik hoop dat de menselijke geest zal winnen, dit hele verhaal zal eindigen met de overwinning van jou en mij, de overwinning van normale, kalme, denkende, redelijke mensen. Maar we waren allemaal door elkaar geschud zodat we onder andere leren denken. Omdat natuurlijk veel mensen zonder aarzeling leefden, stroomde alles op de een of andere manier. Nu moeten we erover nadenken.


https://www.pravda.ru

Gerelateerde artikelen

Back to top button