web analytics

‘Time Traveler’ onthult wanneer gigantische buitenaardse wezens op aarde zullen landen – en dat is binnenkort

Als je terug in de tijd zou kunnen reizen en je wilde indianen waarschuwen dat indringers hun leven voor altijd zouden veranderen, hoeveel tijd zou je ze dan geven? Een maand? Een jaar? Een decennium? Hoeveel waarschuwing zou u de Poolse Joden geven voordat Hitler arriveerde? Dat is een vraag die gesteld moet worden aan @futuretimetraveller – een zelfverklaarde “Time Traveler From The Future” die op TikTok (de nieuwe voorkeursmethode van massacommunicatie door tijdreizigers – sorry, YouTube) dat 7-foot-4- inch aliens met grote maar bekende enge hoofden zijn op weg naar de aarde. Hoeveel aanlooptijd denk je dat hij ons heeft gegeven?

“Wat jullie Aliens noemen, zullen volgend jaar voor het eerst op aarde verschijnen.

De exacte datum waarop ze voor het eerst worden gezien: 24 mei 2022.’

Dat is nog minder dan een jaar! Moeten we een welkomstwagen voorbereiden of Richard Branson overtuigen om lasers op zijn nieuwe ruimteschip te plaatsen?

“Ze zijn ongeveer 7 voet 4 en hebben lang gevormde schedels, donkergrijs en vervormd uiterlijk.”

Lang gevormde schedels, donkergrijs en vervormd uiterlijk – zoals dit?

Dat klinkt niet welwillend, zelfs niet in de zin van Shaquille O’Neal. Hij zegt echter dat ze van het goede soort zijn. Natuurlijk hebben de machthebbers “Independence Day” en “War of the Worlds” gezien.

“Deze groep buitenaardse wezens wordt Nirons genoemd en komt in vrede en bedoelt geen kwaad, maar de VS vallen hen aan en beginnen de eerste van vele interdimensionale oorlogen.”

“Nirons” … als die naam bekend klinkt, herinner je je misschien een andere tijdreiziger – @thatonetimetraveler – die beweerde uit het jaar 2485 te komen en ons in april op TikTok waarschuwde dat de Nirons over vijf jaar van Neptunus komen en een oorlog met ze zullen een pandemie veroorzaken die het “Nozic-virus” wordt genoemd. Hmmm. Een andere TikTok-tijdreiziger die over Nirons praat. Vraag me af of ze elkaar kennen. Wil je reageren, @futuretimetraveller?

“Ik kom uit het jaar 2491 en ik ben geboren op Saturnus (ik ben nog steeds een mens).”

“Ik ontmoette een onbekende man die beweerde dat hij uit de toekomst kwam. Hij vertelde me dat ik over dit soort dingen moest zwijgen, anders werd ik het zwijgen opgelegd, dus dat deed ik. Maar hij stond nooit in mijn database, dus ik denk dat hij liegt, dus nu ben ik terug om je te informeren over de toekomst.”

Doen ze een duel aan met TikTok-tijdreizigers die strijden om het recht om de wereld te redden en een held te worden in de 2400s?

“V: winnen we de eerste interdimensionale oorlog?

een: Nee.”

OK, als hij hier niet is om de oorlog te stoppen en de mensheid te redden, waarom is @futuretimetraveller (en trouwens @thatonetimetraveler) hier dan? Kennen ze TikTok-tijdreiziger @authentictimetraveler, die (ten onrechte) onthulde dat astronauten op 8 mei 2021 een planeet precies zoals de aarde (alleen in spiegelbeeld) in ons zonnestelsel zouden ontdekken ? Of wat dacht je van TikTok-tijdreiziger @timetraveler2582 die onthulde dat “vanaf 6 juni 2026 om 00:00 UTC de aarde drie dagen van duisternis zal betreden.”

Zeg niet dat we je niet hebben proberen te waarschuwen.

Zie je gemeenschappelijke draden die al deze TikTok-tijdreizigers met elkaar verbinden? Het is duidelijk dat ze allemaal op TikTok zitten en zich zorgen maken over de weergavetotalen. Dat klinkt triviaal voor iemand die krachtig genoeg is om in de tijd te reizen, nietwaar? Ze beweren allemaal van eind 2800 te zijn. Minstens twee van hen verwijzen naar de Nirons. En, belangrijker nog, geen van hen biedt enig bewijs van hun onthullingen, noch enig zichtbaar teken uit de toekomst … ze onthullen niet eens hun gepixelde gezichten zoals sommige andere ’tijdreizigers’ in het verleden hebben gedaan.

Lees ook:   "Britse families kopen kindslaafjes uit Nepal voor 6.500 euro"

Zouden al deze TikTok-tijdreizigers dezelfde grappenmaker uit de huidige tijd kunnen zijn? Misschien is het tijd om in te stemmen met de sceptische meter wiens naald stevig is geplant in de “Maak je een grapje?” kwadrant en stuur deze TikTok-tijdreizigers terug naar de planeet NFW. Of is het lezen van hun ‘onthullingen’ te leuk?

Nog een ding. Als je echt een tijdreiziger BENT, kun je ons dan iets meer van tevoren waarschuwen? Als je echt bent wat je zegt dat je bent, zou dat makkelijk moeten zijn, toch?

Gerelateerde artikelen

Back to top button