web analytics
...

Jonge Britse (20) voor ogen dochtertje vermoord door inbrekers, Griekenland looft megabedrag uit

d349a8e0cb1b5e5fabb6e9b6754696a3 via Angel-WingsDe 20-jarige Caroline Crouch werd voor de ogen van haar dochtertje gewurgd door zeker drie overvallers die haar gezin in het holst van de nacht overrompelden. De Griekse regering reageert verbijsterd en looft bij hoge uitzondering een megabedrag van 300.000 euro uit voor de gouden tip. ,,Zulke wreedheid komen we zelden tegen in Griekenland”

De in Engeland geboren studente Caroline Crouch, die als baby naar Griekenland verhuisde, woonde met haar gezin in een buitenwijk van hoofdstad Athene. Ze sliep samen met haar dochtertje boven op zolder, toen drie onbekenden vlak voor zonsopkomst de woning binnendrongen en het gezin de schrik van hun leven bezorgden. Ze overrompelden de man des huizes, bonden hem vast en richtten hun pijlen vervolgens op de jonge moeder.

https://www.ad.nl/buitenland/jonge-britse-20-voor-ogen-dochtertje-vermoord-door-inbrekers-griekenland-looft-megabedrag-uit~a7c9b54c/

Wat een vreselijk verhaal.

https://www.newsit.gr/egklhma/glyka-nera-to-dromologio-tou-pilotou-to-DNA-kai-oi-kameres-ta-tria-kleidia-gia-to-stygero-egklima/3281513/

Dat zijn geen professionelen geweest maar gewoonweg vies smerig volk. Onmenselijk.

Een volk dat geen emoties en of mededogen kent en voor het geld gaat,…
Arme mensen,…

Hoop dat men de daders snel pakt of dat de daders snel karma krijgen.

Lees ook:   Op LinkedIn kan je nu ook zeggen dat je ‘thuisblijfouder’ bent
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button