web analytics
...

Aan alle kinderen zonder hun moeders

173e8217d38cf87ac2dcd07975d87605 via Angel-Wings

 

AAN ALLE DOCHTERS ZONDER HUN MOEDER

http://diyadulation.com/to-all-the-daughters-without-their-mom/

We zullen onze moeders altijd te snel verliezen. Er is nooit een tijd dat we klaar zullen zijn voor onze moeder om ons te verlaten, ongeacht de omstandigheden. Helaas hebben te veel van mijn vrienden hun moeder verloren als kind of als jongvolwassene. Mijn hart breekt voor hen. Ik kan me niet voorstellen hoe het is om het nieuws te ontvangen dat je moeder niet meer op deze wereld is. Mijn moeder en ik zijn bizar close en omdat ik zelf moeder ben, weet ik dat NIETS ooit de band tussen een moeder en haar kind zou kunnen verbreken. Dus voor alle dochters zonder hun moeder op Moederdag, wat de reden ook is, ik wil dat je deze dingen hieronder weet.

 

ZE ZIET JE
Ze ziet je worstelingen en je triomfen. Als je tegen haar huilt en wenst dat haar armen je op dat moment gewoon konden vasthouden, hoort ze je. Haar liefde omhult je in een geweldige omhelzing, ook al voel je het niet.

 

ZE WIL GEEN PERFECTIE
Je zult altijd perfect zijn in haar ogen. Maak je geen zorgen als je fouten maakt. Ze deed het ook. We doen het allemaal. Dat hoort bij het leven. Fouten leren ons, zelfs de fouten die we keer op keer blijven maken. En wat denk je, je bent nog steeds perfect voor haar. Ze wil dat je weet dat jouw fouten jou niet definiëren. Door uw fouten wordt u precies de vrouw die u geacht wordt te worden.

Lees ook:   Klimaat en best vieze jeugd

 

ZE IS TROTS OP JE
Ze is trots op je. Zelfs je kleinste prestaties, van het kiezen van een gezonde maaltijd boven die heerlijke cake of het kopen van je eerste huis, zijn momenten van trots. Het zijn allemaal geweldige triomfen in haar ogen. Ze ziet en heeft altijd de geweldige vrouw gekend die je aan het worden bent. Zelfs als je aan jezelf twijfelt, doet ze dat niet. Haar geloof en trots in jou is eindeloos.

 

ZE HOUDT VAN JE
Dit kan niet genoeg gezegd worden. Of je moeder het nu constant of bijna nooit zei, het was, is en zal er altijd zijn. Het overstijgt ons begrip en komt in vele vormen voor, maar je moeder houdt van je. Altijd. Periode.

Het is nooit gemakkelijk om het verlies van je moeder te overleven. Het maakt niet uit of u weet dat het eraan komt of dat het verlies volledig onverwacht is. Ik kan me de verwoesting herinneren die ik voelde toen ik op 13-jarige leeftijd werd gebeld om me te vertellen dat de moeder van mijn beste vriendin ’s nachts was overleden. Het was hartverscheurend. Ik zakte gewoon op de grond met onze telefoon nog in mijn hand. Dat was hoe sterk het me raakte, zelfs toen het niet mijn moeder was. Het besef dat het je moeder is die niet meer op aarde rondloopt, is niet voor te stellen, maar alleen te ervaren. Schep troost in deze woorden als je zou willen dat je de stem van je moeder nog een laatste keer zou kunnen horen. Weet dat ze vandaag en alle dagen van je leven bij je is.

Lees ook:   Italianen zijn top!

Ik houd niet meer van feestdagen, sinds ik geen moeder en oma meer heb, ga die dagen liefst snel voorbij.

Sterkte vandaag voor al die mensen die dat ook zo ervaren en anders…een hele fijne moederdag gewenst!

ea0c967fc4704801ad4d202cf736bf9f via Angel-Wings

819e222392196e8ff33254268f2065c8 via Angel-Wings

244aa9b5723f42376de98d851fdfc4f9 via Angel-Wings

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!