07 maart 2021

 

Een land vol slappe mensen…Nederig land…NL

-Moeder snapt niet dat de omstanders hem zo zijn gang lieten gaan. ,,Als je ziet dat een jongen een meisje zo aanvalt, dan doe je toch iets om haar te helpen?” Uiteindelijk kwam er iemand om hem van haar af te duwen, nadat hij doorging met slaan toen ze op de grond lag.

 

-Op het filmpje, dat viral ging op social media, is te zien hoe het meisje na een woordenwisseling wordt geslagen en geschopt door de jongen. Tijdens zijn uithalen wordt hij aangemoedigd door omstanders. Als ze op de grond valt, gaat hij door met slaan en schoppen. Pas dan grijpt iemand in.

-Na de vechtpartij belde het slachtoffer haar moeder meteen op. ,,Ze vertelde me dat ze net ruzie had gehad en dat ze pijn had.” Ze gingen naar het ziekenhuis, waar bleek dat ze een hersenschudding en een gekneusde kaak aan de mishandeling had overgehouden.

https://www.ed.nl/home/moeder-over-toegetakelde-dochter-13-in-eindhoven-ze-filmden-maar-niemand-hielp~aeea2aad/

Heeft niemand ooit geleerd dat een echte vent nooit een vrouw slaat???????

Mooi dan weet je dat nu!

Een echte kerel loopt weg… komt later terug om te praten…maar slappe mannen doen het dus zo…
Geen man hoeft daar trots op te zijn en slaat hij een vrouw dan kan hij ook een kind slaan.

Dus dames kijk uit met dat type mannen.

Schandalig men stond erbij te filmen…sick!

 

 

 

Lees ook:   Luister naar het volk anders! Jensen

Gerelateerde berichten