web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

CDC stelt richtlijnen bij nu duizenden Amerikanen ziek zijn geworden na Covid vaccinatie

Dus kijk uit mensen!!!!!!!

b263fd69c4fdef9271d6206ef067e442 AnGel-WinGs.nl

Het Amerikaanse CDC stelt overijl de richtlijnen bij nu duizenden Amerikanen ziek zijn geworden na het halen van het Covid-19 ‘nano’ vaccin van Pfizer/BioNTech. Op 18 december waren al bij 3150 mensen ‘health impact events’ geconstateerd, waardoor deze personen ‘niet in staat zijn om normale dagelijkse activiteiten te ontplooien, niet kunnen werken, en zorg nodig hebben van een arts of medische professional.’

De mensen die ziek werden rapporteerden dit via een smartphone app genaamd V-Safe. Dr. Thomas Clark, CDC epidemioloog, bracht hierover verslag uit aan het Advies Comité Immunisering Praktijken.

Op 19 december zouden er 272.001 vaccins zijn verstrekt, wat betekent dat iets meer dan 1% officieel ziek wordt. Daar zijn mensen die de app niet hebben of niet gebruiken, of sowieso geen melding maken, natuurlijk niet bij gerekend. Minimaal 6 mensen kregen een anafylactische reactie. Er waren ook andere mensen met ernstige tegenreacties.

Afgelopen vrijdag benadrukte de CDC dat mensen die ooit een ernstige allergische reactie op een van de ingrediënten in de Covid vaccins of op andere vaccins hebben gehad, zich beter niet kunnen laten inenten. Ook mensen die door het Covid vaccin een anafylactische reactie krijgen, moeten over drie weken niet hun tweede ‘shot’ gaan halen.

Ziekenhuis stopt met vaccineren.
Lees verder via de link:

https://www.xandernieuws.net/algemeen/cdc-stelt-richtlijnen-bij-nu-duizenden-amerikanen-ziek-zijn-geworden-na-covid-vaccinatie/

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Een vaccin van 2 maanden oud kan nooit veilig zijn uiteraard!
Vaccin is net klaar en net verkocht dus zo oud is het niet… hoelang is het getest…niet!!!!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥