web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Meer dan een miljoen kinderen jonger dan zes jaar nemen psychiatrische medicijnen in Amerika

Meer dan een miljoen kinderen jonger dan zes jaar nemen psychiatrische medicijnen in Amerika

Dan leef je echt in een verziekte maatschappij!
Allemachtig onder de zes…

in mijn jeugd waren er geen kinderen die depressief waren of pillen moesten slikken…geeft dat niet te denken mensen!

Get a life verdomme!

Denk eens na voor je idioten je kind laten volstoppen met rotzooi!
Gv….!
—————–

Het gebruik van psychiatrische drugs neemt toe in de VS, waarbij één op de zes Amerikanen nu een soort van medicatie in deze categorie gebruikt. Dit is uiterst zorgwekkend gezien de enge bijwerkingen en de slechte effectiviteit van veel van deze medicijnen, maar er is een bijzonder verontrustend aspect van deze trend dat lijkt te worden verdoezeld, en dat is het buitengewone aantal kinderen dat dergelijke medicijnen gebruikt.

Mental health watchdog group Citizens Commission on Human Rights vestigt de aandacht op het feit dat meer dan een miljoen kinderen jonger dan zes in ons land momenteel psychiatrische medicijnen slikken.

Terwijl ongeveer de helft van deze kinderen vier tot vijf jaar oud is, zijn er maar liefst 274.804 van hen jonger dan een jaar oud. Dat klopt: baby’s krijgen psychiatrische medicijnen. Het aantal stijgt voor kleuters van twee tot drie jaar, met 370.778 kinderen in deze categorie die in totaal psychiatrische medicijnen slikken.

Gegevens van IMS Health tonen aan dat de situatie alleen maar erger wordt naarmate kinderen ouder worden, met 4.130.340 kinderen van 6 tot 12 jaar die een soort psychiatrisch medicijn nemen.

Het kan je worden vergeven dat de meeste van deze statistieken zijn samengesteld door kinderen die ADHD-medicijnen gebruiken, gezien hoe gebruikelijk die aanpak tegenwoordig lijkt te zijn, maar het is eigenlijk maar een klein deel ervan, met 1.422 van degenen jonger dan een jaar oud en iets meer dan 181.000 van degenen van vier tot vijf jaar die ADHD-medicijnen gebruiken.

Antidepressiva en antipsychotica brengen een aantal verrassende cijfers naar voren, maar de grootste categorie van psychotische geneesmiddelen die aan kinderen wordt gegeven, lijkt angststoornissen te zijn . Iets meer dan 227.132 baby’s jonger dan één en bijna 248.000 van degenen van vier tot vijf jaar nemen deze medicijnen.

Deze cijfers zijn zelfs nog schokkender als je bedenkt dat experts van mening zijn dat deze schattingen veel te laag zijn en dat de werkelijke aantallen zelfs veel hoger zijn, deels vanwege de neiging van sommige artsen om psychiatrische medicijnen uit te delen voor “off-label” gebruik . Deze riskante praktijk bestaat erin een medicijn te geven om iets te behandelen waarvoor het niet is aangegeven, en de langetermijneffecten van een dergelijke benadering zijn volledig onbekend.

Veiliger alternatieven om kinderen geestverruimende medicijnen te geven
Wanneer volwassenen ervoor kiezen om psychiatrische medicijnen te nemen, kan dit in veel gevallen slecht zijn, maar het is nog steeds hun keuze om dit te doen. Kinderen, aan de andere kant, missen de kennis om de levenslange impact van een dergelijke keuze volledig te begrijpen, en dit komt in feite neer op gedwongen medicatie. We weten al dat veel artsen een financiële prikkel hebben om jonge mensen te laten beginnen met het gebruik van deze medicijnen, maar waarom zijn hun ouders zo bereid om aan boord te gaan? Velen van hen nemen natuurlijk ook psychiatrische medicijnen. In feite is het praktisch een manier van leven geworden in onze natie en veel mensen denken dat deze medicijnen onschadelijk zijn.

De bijwerkingen van deze medicijnen zijn echter niets om aan te spotten, met angstgevoelens, antidepressiva en antipsychotica die verband houden met hartaanvallen, psychose, zelfmoordgedachten, diabetes, beroerte, manie en plotselinge dood. Alsof dat niet erg genoeg was, is er ook het feit dat veel van de opvallende openbare schietpartijen in de afgelopen jaren door jonge mensen op dergelijke drugs werden gepleegd , dus niet alleen kinderen lopen het risico om dood te gaan als ze deze medicijnen nemen, maar ze zouden ook een heel klaslokaal of een bioscoop met zich mee kunnen nemen.

Psychiatrische medicijnen zijn van invloed op de chemie van een kind en kunnen van invloed zijn op hun ontwikkeling op onomkeerbare manieren. Daarom is het belangrijk dat artsen en ouders ze als een absoluut laatste redmiddel reserveren. Een zekere mate van angst is normaal bij kinderen als ze beginnen te begrijpen hoe de wereld werkt. Het leven zit vol ups en downs, en kinderen die in hun jeugd copingstrategieën leren, zullen een waardevolle vaardigheid hebben die hen tijdens hun hele leven goed kan dienen. Er zijn veel goede coping-mechanismen die kinderen met depressie, angst en degenen die zijn gelabeld met ADHD kunnen helpen, waaronder yoga, kunsttherapie, ademhalingsoefeningen en lichaamsbeweging , om er maar een paar te noemen.

https://realfarmacy.com/over-a-million-children-under-the-age-of-six-are-taking-psychiatric-drugs-in-america/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥