Maatschappij & Psyche

Advertenties op je website…

You Suck, AdSense

( Ik kwam dit artikel tegen, komt overeen met mijn verhaal inmiddels)

February 27, 2019 18:52 PM

Ik heb helemaal geen toegang tot mijn AdSense-account en ik krijg geen reactie van het bedrijf. Hoe kan ik dit oplossen zodat ik het geld kan krijgen dat ze me schuldig zijn? En welk internet-reclamebedrijf kan ik dan naar elders verplaatsen?

In oktober werd ik me ervan bewust dat mijn breiblog enkele advertenties gebruikte voor een datingsite die is afgestemd op getrouwde mensen die hun echtgenoten willen bedriegen. Ik heb geprobeerd toegang te krijgen tot de blokkeeropties in mijn AdSense-account om te voorkomen dat dit bedrijf adverteert op mijn site, alleen om te ontdekken dat ik alleen een bericht zou krijgen met de tekst: ‘ Onze excuses voor het ongemak, maar we kunnen uw verzoek niet verwerken op Deze keer zijn onze technici op de hoogte gebracht van dit probleem en zullen ze proberen het op te lossen. “Aanvankelijk dacht ik dat het slechts een tijdelijke bug was, maar hoewel ik het een aantal dagen probeerde te proberen kreeg ik niets anders dan dezelfde boodschap. Ik begon de feedbackoptie te gebruiken om het probleem te melden en kreeg geen antwoord. Ik heb een aantal keer getweet bij AdSense. Geen antwoord, geen resolutie.

Wel, ik was druk bezig met andere dingen en hoewel ik af en toe meer feedback of tweet naar het bedrijf zou sturen in de hoop ze te laten reageren, liet ik het vooral wegvallen. Toen kreeg ik op 19 februari een geautomatiseerde e-mail van AdSense met de volgende mededeling:

In de afgelopen 24 uur:

nieuwe schendingen gedetecteerd. Als gevolg hiervan is de advertentieweergave beperkt of uitgeschakeld op pagina’s waarop deze schendingen van het programmabeleid van AdSense zijn aangetroffen. Om de problemen op te lossen, kunt u de inbreukmakende inhoud verwijderen en een beoordeling aanvragen, of de advertentiecode verwijderen van de overtredende pagina’s.

Vervolgens probeerde ik het beleidscentrum van AdSense-account te bezoeken om te kijken naar het rapport dat me zou vertellen wat deze schendingen waren, zodat ik ze kon oplossen, maar ik kon het niet bekijken. Ik kreeg alleen maar het bericht ‘Kan uw aanvraag niet verwerken / technici werken eraan’. En ik kon mijn blokkerende bedieningselementen nog steeds niet bekijken, hoewel de rest van mijn account leek te functioneren.

(Lijkt  wel of adsense offline is oid? Geen flauw idee, duurt wel lang, ik kom er ook niet meer op, Wings)

AdSense biedt haar klanten schijnbaar geen manier om rechtstreeks contact met hen op te nemen. (klopt zg schendingen zonder te melden welke dat dan zouden moeten zijn???????? Schiet niet op)
Het heeft een geautomatiseerde probleemoplosser, een communityforum en een feedbacksysteem en je kunt er naar tweeten, en dat is alles. Ik heb alle vier die methoden sinds 19 februari herhaaldelijk herhaaldelijk gebruikt. De probleemoplosser leek geen geschikt antwoord te bieden voor mijn problemen. Ik heb op het communityforum gepost dat ik geen toegang had tot het beleidscentrum of de besturing kon blokkeren en geen enkel antwoord kreeg. Ik gebruikte de feedback-optie herhaaldelijk – geen reactie. Ik heb getweet op AdSense en kreeg geen enkele reactie.

Toen had ik gisterochtend plotseling helemaal geen toegang tot mijn AdSense-account of dashboard. Het was prima geweest de avond ervoor en toen op de ochtend van de 26e toen ik erop klikte om mijn inkomsten te controleren, kreeg ik net een scherm met het AdSense-logo en een knipperende blauwe balk aan de bovenkant. Zo is het sindsdien altijd geweest, ongeacht hoe ik toegang probeer te krijgen tot mijn account (dus via mijn blog of rechtstreeks via hun website).

Lees ook:   Man (35) bevredigt zichzelf op een bootje

Hoewel ik AdSense al jaren gebruik en er vóór oktober vorig jaar geen problemen mee had, ben ik op dit moment best wel beetje met AdSense – ik heb nog nooit een bedrijf behandeld dat eenvoudig weigerde op welke manier dan ook te reageren aan klachten van klanten – dus ik denk dat mijn vraag is, hoe kan ik mijn account lang genoeg laten functioneren zodat ik het geld in mijn AdSense-account kan krijgen(vanaf 25 februari zat ik slechts een paar dollar onder de uitbetalingsdrempel van $ 100), en welke andere internetadvertentiebedrijven kunt u aanbevelen als goede vervanging voor AdSense ?
gepost door orange swan to Computers & Internet (5 antwoorden totaal) 1 gebruiker heeft dit als favoriet gemarkeerd

Voor een vervanging heb ik behoorlijk veel geluk gehad met media.net (en betere prijzen dan Adsense). En ik kan bevestigen dat er echte mensen bereikbaar zijn via e-mail daar indien nodig. Er is echter een aanvraagprocedure – ik denk dat bijvoorbeeld het grootste deel van uw verkeer in de VS moet zijn gebaseerd. En zij verkopen google-advertenties door en u hebt niet zoveel controle over de inhoud van de advertenties die wel worden weergegeven. Ik vermoed dat als je problemen hebt, je je accountrepertuur rechtstreeks kunt e-mailen – lijkt dat elke account een speciale account heeft, ook al lijken ze voor mijn site vaak te veranderen.
gepost door cgg op 20:17 PM op 27 februari

in de ochtend van de 26e toen ik erop klikte om mijn inkomsten te controleren, kreeg ik net een scherm met het AdSense-logo en een knipperende blauwe balk aan de bovenkant.
Ik heb dat ook gezien. De mobiele link werkt voor mij: https://www.google.com/adsense/m/
geplaatst door Knappster om 21:16 uur op 27 februari

Schot in het donker, maar heb je geprobeerd in te loggen op je account vanuit een andere browser of apparaat? Het is mogelijk dat u verouderde hardware / software gebruikt die de site niet correct kan weergeven, of waarbij extensies of scripts worden uitgevoerd die de accountpagina volledig kunnen laden. Dit helpforumbericht uit 2012 liet een paar mensen een probleem oplossen met hetzelfde foutbericht door bijvoorbeeld DoNotTrackPlus en AdBlock for Firefox op Google-domeinen uit te schakelen.
geplaatst door Rhaomi op 23:50 PM op 27 februari [ 5 favorieten ]

Rechtbank voor geringe vorderingen.

Google doet dit elke dag met mensen. Het enige dat hen zal doen stoppen met deze onzin is als ze een aantal consequenties hebben om dat te doen. Als je ze meeneemt naar de rechtbank voor geringe vorderingen, zullen ze moeten reageren en hun acties moeten uitleggen. Zelfs als u de zaak verliest, hebt u hen gedwongen om op uw vragen te reageren. Als ze niet reageren, moet u een standaardoordeel krijgen.
gepost door richb om 03:36 op 1 maart

Tjah… zga geen inkomsten dus dankzij adsense…
Niemand die de ad blocker uit wil zetten, en ik moet flink betalen inmiddels vanwege de content op deze website die huge is na al die jaren!

Jammer… hoop dat dit nog veranderd of verbeterd zeg maar…zo te zien wordt het enkel maar minder.
Ik heb een flink dure server inmiddels.

Nu we gaan zien wie de website waardeert en wie niet.
Anders moet ik er maar mee stoppen misschien?

Jammer.

Gerelateerde artikelen

Back to top button