Maatschappij & Psyche

Zij beweerde dat de kleuter begon met de ontucht

https://www.ad.nl/voorne-putten/stiefmoeder-in-rechtszaak-kleuter-begon-met-ontucht~a82a80f3/

Mahmed D. zei dat hij wakker werd van vreemde geluiden en toen getuige was van seksuele handelingen tussen het jongetje en zijn stiefmoeder. De man pakte naar eigen zeggen vol ongeloof zijn telefoon en filmde de ontucht.

Die beelden leverde hij later bij de politie in, omdat hij vond dat zijn vriendin psychische hulp nodig had. Zij zei dat ze zo in shock was van wat het ventje deed dat ze hem z’n gang liet gaan. Zijn biologische moeder had al een tijdje het idee dat er iets mis was als hij bij zijn vader en z’n nieuwe vlam was; het jongetje werd teruggetrokken en trok soms opeens  in gezelschap of op school z’n broek omlaag en maakte obscene bewegingen.

Zijn vriendin Nina T. (21), die stiefmoeder is van het ventje, hoorde 180 dagen celstraf waarvan 140 dagen voorwaardelijk eisen plus een werkstraf van 200 uur.

Zij beweerde dat de kleuter begon met de ontucht.

モノクロ海外美少年画像集!! - NAVER まとめ

4 Jaar oud… hij begon zegt ze dan… OMG! Vreselijk triest.

Lees ook:   Zelfmoord het ergste dat je anderen kunt aandoen! So don't aub!!!!!!!

Gerelateerde artikelen

Back to top button