web analytics
...

Fase 2 – een DNA-lockdown? Bespaar jezelf dan wie kan.

Fase 2 – een DNA-lockdown? Bespaar jezelf dan wie kan.

Als de momenteel afgedwongen afsluiting van onze wereldeconomie slechts fase 1 is van een goed doordacht plan voor wereldheerschappij, dan mag een fase 2 wereldwijde vergrendeling van DNA worden verwacht. In dit artikel wordt echter uitgelegd wat wordt bedoeld met een DNA-lockdown. Red wie kan!

Iedereen weet dat wij mensen slechts ongeveer 10% van onze hersencapaciteit kunnen gebruiken. Maar niemand weet wat de toegang tot de resterende 90% voor millennia blokkeert – en vooral door wie. Wat er echter overblijft bij zogenaamde eilandbegaafde mensen, laat zien hoe een leven met volledige hersenkracht eruit zou kunnen zien, d.w.z. savants: Kim Peek heeft maar één keer 12.000 boeken gelezen – en kan ze nu allemaal onthouden. (1) Een andere Savant kan gemakkelijk rekenen tot de 35e positie na de komma in het hoofd. Stephen Wiltshire kan Rome tot in detail uit zijn hoofd traceren nadat hij in slechts 45 minuten over Rome is gevlogen. Orlando Serrell en anderen onthouden decennia lang hele kalenders met dagelijkse details, kan hele telefoonboeken uit het hoofd leren of gemakkelijk 20 talen spreken zoals Christopher Taylor – of zelfs de taal van dieren begrijpen. (2) Zelfs mensen met röntgenzicht zijn hier beneden. (3)

En de grote vraag blijft: wie blokkeert in godsnaam al deze krachtige vermogens in ons? Waar is onze 90% hersenkracht gebleven? 3000 jaar geleden onthulde een van de wijste ingewijden aller tijden een fundamenteel geheim dat ons zou kunnen helpen. Hij zei: „Wat is geweest, is wat er weer zal zijn; en wat er is gebeurd, is wat er weer zal gebeuren. En er komt niets nieuws op onder de zon. ”(4) Laten we dit principe nu toepassen: we erkennen dat iemand die ons is geschonken op een gegeven moment een zeer vernederende interventie heeft ondergaan. Aangezien alle vermogens verband houden met een intact DNA, moet worden aangenomen dat er op een gegeven moment een binnendringing in ons DNA moet zijn geweest die vandaag voor ons verborgen is. Recente archeologische vondsten bewijzen dat er duizenden jaren geleden hoogontwikkelde culturen waren, zoals de Egyptenaren, die veel beter waren dan ons huidige technische niveau. We konden zelfs vandaag geen kunstwerken bouwen zoals de piramides – wie anders beweert, zweeg. We laten het waarom en het wat hier achterwege. In plaats daarvan stellen we de afgeleide vraag van het eerder geopenbaarde principe ‘Wat zal zijn, was’: is er ergens een nieuw soort DNA-tragedie? Is er iets in zicht dat menselijk DNA wil begrijpen, beïnvloeden of veranderen? En het onmiskenbare antwoord is: ja! Bill Gates en de WHO promoten momenteel hun nieuwste vaccinontwikkeling: hun nieuwe vaccins moeten rechtstreeks in ons DNA ingrijpen. (5) [www.kla. tv / 16174] En dit vage experiment, dat vanwege de haast niet wordt onderzocht, wordt van de hele wereld verwacht.

Lees ook:   Wat een man graag wil, dat de vrouw weet

Een directe interventie in het DNA van alle mensen – door verplichte vaccinatie – moet dringend worden verboden !! Alleen God en de duivel weten of deze verplichte regulering ook leidt tot een DNA-lockdown in ons allemaal. Eén ding is zeker: “Wat is geweest is wat er weer zal zijn …!” Dat zou betekenen dat de mensheid al hoog ontwikkeld was en precies op deze manier haar toptalent had verloren: dan zou een gedwongen interventie bij de hare DNA leidde tot een grootschalig verlies van intelligentie of bekwaamheid met ongeveer 90%. Wie zou geïnteresseerd kunnen zijn in een dergelijke reductie van ons bijna goddelijke talent? Ook hier geldt het principe “wat zal zijn, dat was er eerder”. De geschiedenis leert dat heersende elites altijd geïnteresseerd zijn geweest in zoveel mogelijk goedkope slaven. Deze mogen niet zo intelligent zijn dat ze hun lot niet in eigen handen kunnen nemen. Maar niet te dom dat ze voor zichzelf kunnen zorgen en zich kunnen aanpassen.

Bepaalde elites noemden te allen tijde openlijk alle mensen die niet tot hun kring (Rhesus negatief bloed, blauw bloed, Goddelijke bloed oftewel zuivere bloedlijnen naar de Anunnaki, alleen zij vergeten dat er ook -niet elite- is die rhesus negatief bloed heeft!!!! De wetenschap vanuit de Anunnaki is dat diegenen die mochten heersen wijsheid betoonden en hadden en dat kan men niet bepaald zeggen van deze fake nazaten van de Goden… dat waren dus inderdaad de kosmonauten)  behoorden “dieren of dom vee”. Tegenwoordig schaffen dergelijke elites machines aan die kunstmatige intelligentie gebruiken om de profane mensen te controleren en te bewaken. In China rollen robots al door bedrijfsruimten en straten, die bijvoorbeeld de corona-beschermingsmaatregelen bewaken en automatisch ingrijpen, bijvoorbeeld als mensen de voorgeschreven afstand niet houden, geen maskers dragen, verschijnen in groepen die te groot zijn – en vele andere dingen. Bill en Melinda Gates promoten samen met hun WHO dat er geen normaliteit meer zal zijn totdat de hele wereldbevolking is gevaccineerd met hun DNA-veranderende vaccin.

Lees ook:   De mondkapjesverplichting

Wat zegt dat ons? Of anders gezegd: wat zou dat kunnen zijn? Dit betekent dat een groot deel van de mensheid binnenkort kan worden teruggebracht tot minder dan 10% van de beschikbare intelligentie, om vervolgens kunstmatige intelligentie, dwz robots, te gebruiken om haar te hoeden.

Zo’n horrorscenario zou kunnen ontaarden in de grootste slavenhandel ooit. Er is al bewijs van een grotere slavenhandel dan ooit tevoren in de geschiedenis. Naast honderden miljoenen $ 1 arbeiders, vrouwenhandel, Seksslaven en dergelijke worden ook gedacht aan de talloze kinderen van de Derde Wereld die diep onder de grond moeten graven in gaten voor goud, zilver, kobalt en dergelijke. Wat opnieuw klinkt als sciencefiction is helaas een bittere realiteit: een nieuwe wereldregering met haar nieuwe wereldorde gaat overwinnen – een wereldregering die al een DNA-veranderende gedwongen vaccinatie heeft onthuld. Dus bespaar jezelf wie kan! De enige manier waarop nog een redding kan plaatsvinden, is dat u dergelijke programma’s over een groot gebied uitzendt en niet ophoudt uw medemensen te onderwijzen over wat de nieuwe wereldoverheersing van de grote farma, d.w.z. de dominantie van de WHO, de Bill & Melinda Gates Foundation etc. leggen de hele mensheid uit.

Bronnen / links: (1) FOCUS Online:

https://www.focus.de/gesundheit/ratgeber/gehirn/tid-12850/inselbegabung-der-mega-savant-kim-peek-1951-bis-2009-salt- lake-city-usa_aid_355177.html

(2) Documentaire: “Expedition to the Brain”: 00:35 ff – 01:53 Orlando Serrell – 02:40 Kim Peek – 04:20 Stephen Wiltshire – 05:45 Matt Savage – 07:05 Alonso Clemons – 07:50 Christopher Taylor
(3) Natasha Demkina – het meisje met de röntgenvisie, (Origineel: The Girl With X Ray Vision) https://youtu.be/PKo5xVpYJRQ

(4) Oude Testament: Boek Prediker 1: 9
(5) “Coronavirus-vaccin: farmaceutische winst van miljarden dollars ondanks gezondheidsrisico’s?” – Interview met Del Bigtree, www.kla.tv/16174

 

https://www.kla.tv/2020-07-04/16713&autoplay=true

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button