web analytics
11:11 Dubbele getallen

Oostvaardersplassen men wordt dus wakker

Goh…wonderlijk toch waar de kranten eerst de actievoerders belachelijk maakten…
https://www.destentor.nl/lelystad/geen-europese-subsidie-naar-oostvaardersplassen~acecd73a/

,,Oostvaardersplassen ontvangt nu nog geen Europese Life-subsidies voor zover bekend en mag dat wat betreft een meerderheid onder huidige praktijken ook niet ontvangen in toekomst, vindt de parlementscommissie”, laat Annie Schreijer-Pierik in een toelichting weten. Haar doel met het voorstel is  ‘om te voorkomen dat Oostvaardersplassen subsidie krijgt voor de werkwijze zoals het nu is’.

Kaalgevreten

,,Door uitgehongerde grote grazers en vooral herten zijn de bijzonder moerassige en andere habitats van de beschermde vogelsoorten waarvoor  Oostvaardersplassen als Europees Natura 2000-gebied is aangewezen, verwoest. Juist nu vlak voor en tijdens het broedseizoen. Alle struweel is kaalgevreten”, zo stelt de Europarlementariër.

Logo van logo Staatsbosbeheer

Nou dat lijkt al wel op een geraamte…Oostvaardersplassen ligt er vol mee..het krioelt ervan!!!!

Mensen met een drone oid… kzou daar eens een rondje doen…

 

 

 

Lees ook:   HPV-VACCIN – OVER KLEINE BAARMOEDERTJES, PENISJES EN ANUSJES EN GROTE WINSTEN VOOR MERCK
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button