web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Migrantenkinderen massaal in Europese seksindustrie

Migrantenkinderen massaal in Europese seksindustrie

Hevig geschokt Europarlement wil zo snel mogelijk actie (?)

Een groot deel van de 10.000 in Europa vermiste migrantenkinderen is via de georganiseerde misdaad in de Europese seksindustrie beland. Dat zegt Europol-topman Dietrich Neumann. Een hevig geschokt Europarlement wil ‘vandaag’ nog actie. (oftewel pedo’s zijn actief om deze kindertjes te ronzelen…voor hun smerige zieke praktijken!)

De meeste, zo niet alle minderjarigen, vallen in handen van de georganiseerde misdaad. En heel vaak is dat voor seksuele uitbuiting.
Dietrich Neumann
,,Twee keer de afgelopen maanden hadden we graag géén gelijk gehad”, zo stak Neumann donderdag in het Europese Parlement van wal. ,,De eerste keer was toen wij in januari zeiden dat de volgende terreuraanslag in Europa voor de deur stond. De tweede keer was met de migrantenkinderen.” Europol meldde al eerder dat er rond de 10.000 kinderen spoorloos waren, maar meent nu te weten waar ze zitten: in de seksindustrie. ,,De meeste, zo niet alle minderjarigen, vallen in handen van de georganiseerde misdaad,” aldus Neumann, ,,en heel vaak is dat voor seksuele uitbuiting.”
(tjah in NL had men een pedopartij omdat het mocht, men vond dat blijkbaar heel gewoon??????? Wat verwacht men als men dit niet aanpakt…daarbij als de top er bij betrokken is? Wat verwacht men dan nog meer-niet)

In zekere zin, maar dat is heel cynisch, kwamen de migrantenkinderen zelfs als geroepen (Vreemde opmerking of niet?). Door de hoge prioriteit die lidstaten de afgelopen jaren aan seksuele uitbuiting van minderjarigen gaven, was de ’thuismarkt’ net wat opgedroogd.wmpl_negative (wat een foute woordkeus) ,,Ik ben hier kapot van,” aldus de Vlaamse liberale Hilde Vautmans. ,,Als er bij ons een kat of hond kwijt is, gaat de hele buurt erachteraan en komt er een actie op Facebook. Nu gaat het over 10.000 kinderen, en met hoeveel parlementariërs zitten wij hier? Hoeveel van die kinderen leven nog? Hoeveel zijn al gedood voor hun organen?(¿) Hoeveel van hen kunnen we nog redden? We moeten hier vandaag nog werk van maken.”

Lees ook:   De drie grootste banken van Nederland (ING, RABO en ABN AMRO) zijn al "partner" van het WEF

Dat vond ook CDA-Europarlementariër Jeroen Lenaers. Hij wil, anders dan nu gebeurt, dat ook kinderen jonger dan 14 worden geregistreerd. Verder moeten ze asiel kunnen aanvragen in hun land van verblijf in plaats van in hun land van aankomst, en moet met name Griekenland ze beter opvangen. Zijn GroenLinks-collega Judith Sargentini klaagde vorige week al dat Griekenland minderjarige meisjes ongecontroleerd opsluit tussen hun onbekende, volwassen mannen.

Gebrekkige opvang
Eigenlijk weet Europa nog steeds maar weinig over de verdwenen migrantenkinderen, en is de 10.000 een schatting. Maar wel één die hout begint te snijden, aldus Neumann. In Duitsland alleen gaat het al om bijna 5.000 verdwenen kinderen, nauwkeurige meldingen van andere lidstaten verwacht hij binnenkort. Gebrekkige opvang is een belangrijke oorzaak, zo verduidelijkten donderdag Georgia Dimitropoulou van het EU-agentschap voor grondrechten en Delphine Moralis van de NGO Missing Children Europe.
(laat men ook niet vergeten dat er veel zg kinderen tussenzitten waar men eventueel kinderbijslag voor kan vangen!)

De niet-begeleide minderjarigen zitten zonder voogd of aanspreekpunt in hun opvang, willen op zoek naar ouders of familie, en komen vaak eerder in contact met mensensmokkelaars dan met hulpverleners. ,,Geen kind blijft als het niet wordt opgevangen. Het is bang voor afwijzing van een asielaanvraag, het wil zich een plaatsje veroveren in de maatschappij, het wil geld verdienen. Opsluiten heeft geen zin, dan gaat ook dat weer als een pushfactor werken,” aldus Dimitropoulou. (Geld verdienen, ze komen toch omdat ze vluchten voor de oorlog? In Syrie enzo?)

Karige informatie
Volgens Moralis worden veel verdwijningen niet of te laat gerapporteerd en is de politie uiterst karig met informatie. Een schande, vindt CDA’er Lenaers, want snel reageren is nodig: ,,De kans dat je een kind nog terugvindt wordt per seconde kleiner.” Volgens Neumann van Europol is een ‘wonderoplossing’ niet voorhanden, maar zou Europol met meer geld wel meer tegen mensensmokkel kunnen doen. Ook prijst hij zich gelukkig dat de politiek haar decennialange bezwaren tegen koppeling van gegevensbestanden begint op te geven. ,,Wat op dat vlak nu gebeurt, daar wilden veel politici 2 jaar geleden nog niet eens over praten.”

Lees ook:   Slavernij verveling

(Nee men wil er liever niet over spreken natuurlijk dat is inmiddels bekend aangaande de Demmink affaire…Het lijkt wel een poppenkast…
Men krijgt geld voor deze wel of niet bestaande kinderen?? Men maakt misbruik, in welk circuit? Organen? Dat zou toch allemaal genoteerd moeten zijn?
Ziekenhuizen die kinderen ontdoen van organen of criminele bendes die organen zouden afgeven bij ziekenhuizen?
Uiterst vreemde zaak dit… Vanwaar dit plotse drama?
Is het echt waar of?
Men kan duizenden kinderen noteren, als zij verder reizen naar een ander land maar als zijnde echt genoteerd staan voor bv meneer A, als zijnde zijn kinderen, maar in land Z genoteerd staan als de kinderen van meneer B…
Beide meneren ontvangen dan tzt kinderbijslag en daar is men goed in, men weet direct waar de klepel hangt voor binnenkomst.
Het lijkt mij stug dat ouders hun kinderen alleen laten reizen nr 1, daarnaast zouden zij bij hun kinderen zijn, zouden ze niet vermist raken immers?
Geen ouder laat zijn kind alleen.
Vreemd verhaal als je er goed over nadenkt…

 

https://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4287177/2016/04/22/Migrantenkinderen-massaal-in-Europese-seksindustrie.dhtml

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien