web analytics
11:11

Jongeren filmen groepsverkrachting

Jongeren filmen groepsverkrachting

OOSTENDE –
België is opgeschrikt door een gruwelijke verkrachtingszaak. Zeven jongeren, onder wie twee asielzoekers, verkrachtten een 17-jarig bewusteloos meisje. De verkrachters werden ook gefilmd met een telefoon. Op de beelden is te zien hoe de daders tussen de 14 en de 25 jaar dansen en in het Arabisch zingen terwijl ze zich aan het meisje vergrijpen.

Foto: AFP
De verkrachting vond plaats in november, maar kwam pas onlangs aan het licht, schrijft Het Laatste Nieuws. Een 14-jarige jongen had aan klasgenoten een foto laten zien van zichzelf in legerkleding en met een machinegeweer. Toen de politie na een tip van de school nader onderzoek deed, werd het gruwelijke filmpje op de telefoon ontdekt.
Het slachtoffer werd woensdag pas door agenten op de hoogte gebracht van wat er gebeurd was. Zij dacht dat ze na een feestje slechts daar geslapen had. Mogelijk is ze gedrogeerd of was ze onder onvloed van alcohol.
De verdachten zijn twee Belgen en vijf Irakezen. Twee van hen zijn asielzoeker. Sommigen van hen omschrijven de verkrachting als de normaalste zaak van de wereld. „Eén van hen zei lachend dat het meisje niet moet klagen. ’omdat vrouwen toch alleen moeten luisteren naar de mannen’,” schrijft de krant over de verhoren. Een ander beweert dat „het meisje vroeg haar te pakken,” terwijl duidelijk te zien is op de beelden dat er geen beweging in haar lichaam zit.

https://www.telegraaf.nl/buitenland/25140072/__Jongeren_filmen_groepsverkrachting__.html

Gewetenloos, onmenselijk, duivels…en geestelijk niet in orde en een gevaar voor de maatschappij…
Hoe gaat de regering dit probleem eens oplossen?

Lees ook:   Pfizer zou miljoenen Amerikanen moeten compenseren die beschadigd zijn door COVID-vaccins

Gerelateerde artikelen

Back to top button