...

04 december 2021

 

Gestoorde mensen willen foto’s maken van stervende vrouw voor de trein…

‘Een vrouw vecht voor haar leven en jij wilt foto’s maken?’

The 40 Most Breathtaking Abandoned Places In The World. This Gave Me Chills! Obersee Lake, Germany:
”Railway to heaven”, voor deze arme dame!

Dit gaat dus over de debiele geestelijk niet normaal functionerende samenleving!
Over opvoeding en hoe het hoort…en hoe het dus écht niet hoort… een schande!
Dit moeten wel hele domme mensen zijn, die gewoonweg maar fotootjes maken van een levend-stervend mens op het spoor!
Alsof men dit niet eens meer beseft????
Dan ben je niet helemaal normaal, als je dat verschil al niet meer ziet…beseft…
Ik wijt dit aan allerlei games, internet, en films op de tv, dit is de generatie, die niets anders zag en meemaakte…! En geen enkele normen of waarden meekregen van hun ouders, maar ja die moesten zeker beiden werken oid? Gaan we terug naar de apentijd oid?

WTF! Dit soort mensheid, opzouten, ga naar de maan ofzo… Nou lees en huiver voor de mensen die wel gevoel en verstand hebben!
Elisabeth Gerrits-Molenkamp was donderdag getuige van een tragisch ongeluk op een spoorwegovergang in Heiloo. Ze zag hoe een 80-jarige vrouw om het leven kwam toen ze tussen de spoorbomen in paniek raakte. In een emotionele Facebookpost uit ze haar verontwaardiging over het feit dat omstanders foto’s stonden te maken, terwijl de vrouw lag te vechten voor haar leven.

“Ik stond aan de overkant en zag en hoorde een trein met piepende remmen en hard toeterend naderen”, schrijft Elisabeth op Facebook. Ze richt haar bericht aan de overleden vrouw. “Wat er gebeurde zag ik niet, maar wat ik daarna zag zal voor altijd op mijn netvlies gebrand staan. U en uw fiets waren geschept door de trein die met 90/120 km per uur op u af kwam.”

Mobieltjes in de aanslag  photo sadley_zpscbtyavxx.gif
Terwijl de vrouw lag te vechten voor haar leven, stonden omstanders tot haar verontwaardiging met hun mobieltjes in de aanslag. “Het enige wat ik kon doen was tegen ze schreeuwen dat ze het beter uit hun hoofd konden laten die te gebruiken voor filmpjes of foto’s.” (Goed gedaan!)

Een ‘bijdehante meid’  photo rc5_zpsf9lbsbwc.gifvroeg aan Elisabeth waarom ze geen foto mocht maken. “PARDON? Wat denk je nou zelf, er ligt hier een mevrouw te vechten voor haar leven, en jij wilt even stoer foto’s maken zodat je die het internet op kunt slingeren of aan wie dan ook wilt laten zien?” (Dit is dus echt kneitergestoord gewoon dat zo’n griet met een hersencel van 1 kb dit nog vraagt!!!)

‘Onbeschofte mensen’
Bij de spoorwegovergang stonden mensen te mopperen dat er voorlopig geen treinen zouden rijden. (Dát dus!!! Arrghhhhh zo debiel! WTF???? Zijn ze gevaccineerd oid?)  photo nosmile_zpssfcz8h98.gif
“Ik riep tegen ze dat ze hun bek moesten houden omdat er iemand die NIET dood wilde, lag DOOD te gaan. Wat een wereld is dit, wat een onbeschofte mensen, waar is het medeleven? Naastenliefde? Respect?”   photo nooo_zpscspttfzs.gif

Het liefst had ik geen van dit alles willen zien, maar u had vast ook niet dood willen gaan, daar op die plek, met zoveel pijn en zoveel respectloze mensen om u heen. Het spijt me, lieve mevrouw, dat u dit is overkomen. Het spijt me, lieve echtgenoot en andere familie dat uw geliefde op deze manier is weggerukt uit jullie leven.”

Tranen blijven komen
Ze deelt haar verhaal om verschillende redenen. “Ik wil dat een ieder die boos wordt vanwege vertraging met de trein de andere kant van het verhaal ziet, omdat ik hoop dat mensen die denken ‘ik kan nog wel even onder de spoorboom door’ dit nooit meer zullen doen, het kan zomaar je laatste keer zijn.”

Ook wil ze de politie en ambulancebroeders een hart onder de riem steken. “Omdat ik respect heb voor het werk dat zij doen. Omdat mijn hart huilt voor de familie van deze vrouw. Omdat dit het enige is waar ik de afgelopen uren aan heb kunnen denken, omdat de tranen blijven komen en het niet eens een bekende was, omdat ik hoop dat de mensen met hun respectloze opmerkingen en ideeën om beeldmateriaal te maken eens beter zullen nadenken bij ongelukken, omdat ik dit kwijt moest. Rust zacht, lieve mevrouw”, besluit ze.

Lees ook:   Levensgevaarlijke wetenschap

Het bericht van Elisabeth is inmiddels al bijna 1300 keer gedeeld. Ook de politie van Alkmaar is onder de indruk van haar verhaal. “Prachtige tekst van een dappere getuige”, schrijven zij op Facebook.

Ja, heel erg goed eindelijk een wakker mens! Gelukkig deelt ze dit!
Maar dit moet dus normaal zijn! En dat zie je nu gebeuren… wat een gruwelijke egocentrische rotwereld is het geworden met allemaal klotenmensen erop!
Die verdomme alleen nog maar aan zichzelf kunnen denken blijkbaar, ga je diep schamen! Wat een misselijkmakendheid…
Ik heb laatst ook al gezegd wat hebben die mensen die foto’s willen laten zien van hun wonden, van hun ongeluk, van hun borstkas die open lag tijdens een operatie, ja een selfie moet kunnen toch zelfs onder narcose!
Anyways, als je moeder je dit niet verteld heeft, dit doe je niet, dit is ziek!
Foto’s en filmpjes behoor je te maken van de mooie dingen, mooie herinneringen en niet om te laten zien: I was there 2!!!!!!!
Of die maffies die toen bij lijken een selfie gingen maken, nou van mij kreeg je een fikse pats tegen je hersenpan van je als je dat zou flikken en ik zou je al was je mijn eigen kind aangeven!
Verdorie zeg!?
Dan schaam je je toch diep, als ouder zijnde van zo een randdebieltje? Heb jij dat grootgebracht? Beetje selfies maken met lijken…of die mafketels die foto’s maken van mensen op een kerkhof…
ZIEK! Wat wil je ermee zeggen, kijk eens wat leuk we waren toen op het kerkhof zo gezellig?
Eigenlijk zou men dat hele facebook moeten sluiten!
Klaar!
Op dumpert idem, al die idioten met hun rare kutfilmpjes nooit meer tonen, het zou verboden moeten worden, die mensen moeten ze opsluiten!
Heropvoeding! Youtube idem dito! Alle mensen die idiote filmpjes van mishandelingen etc uploaden, opsporen en een fikse boete geven!
Die filmpjes moet men niet accepteren want er zijn altijd idioten zonder brains die dit dus zg grappig online gaan pleuren.. die moet je geen bodem geven!
Isis idem! Niks filmpjes online… weg ermee! Gaan ze een beetje speciale filmpjes maken over zichselfie!
Hou ermee op! Geen podium voor dat soort mensen die gruweldaden begaan!

 photo waxinelichtjes26.gif Voor de dame die overleden is, en als laatste om haar heen alleen maar mensen zag met hun mobieltjes in de lucht… wtf wat triest,… ik heb hier geen woorden voor…

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/een-vrouw-vecht-voor-haar-leven-en-jij-wilt-fotos-maken

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten