web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & Psyche

Eerste ex John F.: Linda stuurde Satudarah op hem af

Eerste ex John F.: Linda stuurde Satudarah op hem af

Een ander verhaal…
Het conflict tussen verdachte John F. en de vermoorde Linda van der Giesen (28) ging om hun jongste zoon. Dat heeft de eerdere ex-vrouw van de verdachte, Bianca, verteld in het programma Hart van Nederland. Linda zou samen met zijn laatste vriendin leden van motorbende Satudarah op hem af gestuurd hebben om te voorkomen dat hij zijn zoon nog zou zien.
John zou, na de bedreigingen, een tijd lang ondergedoken hebben gezeten vertelde Bianca in een interview met Hart van Nederland. De bedreigingen aan het adres van John zouden volgens haar de reden zijn dat hij een vuurwapen had aangeschaft.

Bianca heeft nog steeds contact met John, omdat ze twee gezamenlijke kinderen hebben. Ze had drieënhalf jaar een relatie met hem en rook onraad door wat John een week geleden aan haar dochter vertelde. ,,Als ik zondagavond mijn kleine mannetje niet terug heb dan breekt de hel los. Dan ga ik iets doen waar ik heel veel spijt van ga krijgen,” zou hij tegen haar gezegd hebben.

Complex
Volgens Bianca zou de laatste vriendin van John hebben samengespannen met Linda om hem te bedreigen, nadat Linda belastende informatie over hem had gedeeld met de ex-vriendin. Daarop besloot die ex-vriendin dat John de zoon die hij met haar heeft ook niet meer mocht zien.

Lees ook eens:   Je mag niets vinden en denken van...

Tussen Linda en John was sprake van een ‘complexe relatie’, die een maand voor het incident op de klippen liep. Over en weer zijn aangiftes en meldingen gedaan, zo werd woensdag op een persconferentie bekendgemaakt. Volgens de politie hebben verschillende exen aangifte tegen de verdachte gedaan.

Volgens Bianca zou John een moeilijke jeugd gehad hebben en daardoor moeite om zich te binden. Zijn kinderen zijn volgens haar erg belangrijk voor hem. ,,Het draaide echt allemaal om de kleine. Zijn zoon moest thuiskomen en toen dat niet lukte sloegen de stoppen door. Ik ben blij dat hij zichzelf heeft aangegeven en hoop dat hij de hulp krijgt die hij nodig heeft.”

Doodgeschoten
Linda van der Giesen overleed nadat ze werd neergeschoten op de parkeerplaats van het TweeSteden ziekenhuis in Waalwijk maandag. Ze laat een zoontje van vier achter. De 28-jarige vrouw uit Zevenbergen werkte als verpleegkundige op de afdeling plastische chirurgie. Van der Giesen kwam net als de hoofdverdachte uit Zevenbergen.

https://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4119800/2015/08/13/Eerste-ex-John-F-Linda-stuurde-Satudarah-op-hem-af.dhtml

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥