web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Majesteitsschennis is ouderwets

https://delangemars.nl/2015/05/06/nl-terug-in-de-middeleeuwen-met-majesteitsschennis-vervolging/

Nu wil deze familie niet eens een dna test ondergaan, want stel je voor dat ze daar niet rechtmatig zitten wat dan?

https://jacobusderoma.blogspot.nl/

”ware het niet dat de man van Emma,Willem III (1817-1890) op latere leeftijd (hij trouwde op 61 jarige leeftijd met Emma) door syfilis onvruchtbaar was en geen kinderen bij Emma kon voortbrengen” ….

”De natuurlijke vader van Wilhelmina was de bij Emma in dienst zijnde particulier secretaris S.M.S. de Ranitz(1846-1916),die als dank bij koninklijk besluit tot Jonkheer wordt verheven en later zijn neef Coen De Ranitz(1905-1983) burgemeester van Utrecht werd.(De achterneef van Juliana,die vervolgens Ridder in de orde van Oranje Nassau,Commandeur in de orde van Oranje Nassau,Erekruis Huisorde Oranje en Ereridder van de Johanitter Orde kreeg opgespeld)Het verhaal gaat dat Juliana en Coen zich tijdens hun studie in Leiden,neef en nicht noemden. Dit maakt Wilhelmina een buitenechtelijke bastaarddochter. Volgens Oranjekenner Kikkert leed Wilhelmina aan een zeldzaam erfelijke afwijking die ook in de familie de Ranitz voorkomt, n.l. zij kon geen verband in de muziek ontdekken.(het verschil tussen lage en hoge tonen)
Om deze reden houdt de bloedverwantschaps lijn via Emma op bij de zijtak van Willem IV ,n.l. diens dochter.”

”Vervolgens heeft men middels een gearrangeerd huwelijk tussen Wilhelmina(die ook geen nazaat is van de onder art.24 van de grondwet van 1917 genoemde Willem I) en Prins Hendrik (1876-1934) van de familie Mecklenburg Schwerin (ook geen nazaat van Willem I) die gepareerd was aan de Romanovs getracht één en ander te herstellen, maar ook deze Prins Hendrik was met grote waarschijnlijkheid door syfilis onvruchtbaar, wat ook Juliana in dat geval een buitenechtelijke dochter maakt.(maar latere informatie laat weten dat Juliana geen kind van Wilhelmina is, maar geadopteerd van een moeder uit Soest) Na de grondwet van 1917,waarin vermeld staat dat slechts de afstammelingen van Willem I gerechtigd waren tot de Nederlandse troon, werd op vragen snel vermeld dat Hendrik in 1918 bij Mien Abbo Wenneker een buitenechtelijke zoon had verwekt om aan te geven dat hij vruchtbaar was???Verwonderlijk is dat echter niet omdat in 1910 een nieuw (Giftig) medicijn genaamd Salvarsan werd ontdekt door Paul Ehrlich wat als medicijn tegen syfilis diende.Helaas hielp dit giftige medicijn Salvarsan NIET. Alles is echter te ontzenuwen door DNA voor onderzoek af te staan. Echter Juliana heeft dit pertinent geweigerd,zelfs toen de Russen daar in 1991 om vroegen voor onderzoek van de opgegraven botten van de Romanovs.Ook Beatrix weigert resoluut DNA af te staan en Margarita en haar advocaat ontkennen ten stelligste DNA materiaal af te hebben gestaan voor onderzoek.We vragen ons af wie is Juliana. Haar vader is onbeken,maar haar moeder ook. Wij komen hier later nog op terug.”

https://oranjedna.blogspot.nl/

Lees ook:   Madonna's toespraak over het accepteren van de Billboard Woman of the Year Award

https://www.kennislink.nl/publicaties/1-april-geneticus-onderzoekt-stamboom-willem-van-oranje

Een voorbeeld daarvan is de acteurWaldemar Torenstra, van wie na genealogisch onderzoek door het tv-programmaVerborgen Verleden onlangs bleek dat hij afstamde van ‘stedendwinger’ Frederik Hendrik. Deze Frederik was een volle zoon van Willem van Oranje.

“Torenstra draagt meer Oranje-bloed in zich dan Willem-Alexander, daar durf ik wel een wedje op te leggen,” zegt Geerards “Maar stamboomonderzoek alleen is niet genoeg. Recentelijk konden we bij de ontdekking van het skelet van Richard III in Engeland al zien hoe je met DNA-onderzoek koninklijke verwantschap keihard kan aantonen. Nu de techniek aantoonbaar werkt moeten we iets dergelijks in Nederland ook gaan doen.”

https://boinnk.nl/blog/40678/een-van-god-gegeven-koningshuis/

https://hetuurvandewaarheid.info/2012/11/18/bastaarden-op-de-troon-1890-heden/

https://www.ad.nl/Eigenwijze-belager-gouden-koets-Ik-ben-niet-gek.dhtml

Gos zij hebben al een basisinkomen… wel een hele hoge!!!!!!!!

https://www.koningskind.nu/over-koningskind-Willem-Alexander.html

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥