...

04 december 2021

 

Verzet tegen jeugdzorg

https://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/04/verzetten_tegen_jeugdzorg_arre.html

Jeugdzorg is in 0031 een miljardenindustrie. Volgens dit www.google.nl… (pfd alert) rapport uit 2011 van de bollebozen van het Sociaal Cultureel Planbureau is de omzet van/in de jeugdzorgsector “jeugdigen van 0-22 jaar” in 2009 aan overheidsfinanciering 3,4 miljard euro. Da’s nog exclusief de spin-off omzet van de rechterlijke macht, de rechtsbijstand en door het rijk voorgeschoten verplichte ex-ouder(s)bijdragen in de opvoedingskosten aan de pleegzorgers, meer dan 500 euro per kind per maand.
Het eigenaardige is, is dat het CPB in hetzelfde rapport ‘Jeugdzorg in groeifase – Ontwikkelingen in gebruik en kosten van de jeugdzorg’ een jaarlijkse groei meldt van zo’n drie procent. En dat terwijl Hofstadgroep 2.0 bij monde van HeureMajesteit Wij Beatrix etc. etc. de afgelopen Prinsjesdagen troonredeneert dat er juist een vergrijzende krimp zit in de aanwas van Nationaaljeugdigen.
Reaguurders met gevoel voor statistiek moeten lijkt me met gemak op basis van relevante digits uit dat CPB-rapport en de regeervergrijzingsprognoses het exacte moment in de relatief nabije toekomst kunnen bepalen waarop alle jeugdigen tussen de 0 en 22 jaar in NationaalNederland door Het Rijk worden opgevoed.
Waar zit trouwens het afkappuntsverschil in tussen de wettelijke aanvang volwassenheid bij het 18e jaar en de Jeugdzorguitloop tot en met 22 jaar? Iemand?
Over Nick en Anna kan ik maar één ding zeggen: kinderen van de rekening

 

Een AMK melding levert 50.000 euro op per kind!

Hoe verziekt is nederland?

Over de houding en handelswijze van de moeder van de tweeling ten opzichte van de bij tijd en wijle *kuch* andersvriendelijke benadering door Jeugdzorg c.s., dat is in aanzienlijke mate een uiting van moederinstinct. Ik heb zelf beroepshalve al een jaar of zes in 070 en 010 te maken met Neder- en anderstalige moeders die onder de loep genomen worden door Jeugdzorg Haaglanden dan wel Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam. JZ legt helaas in voorkomende gevallen moederinstictieve beschermingsuitingen uit als meewerkweigeren. Het daaruit volgende toenemende wederzijdse vertrouwensverlies heeft dan vaak onvermijdelijk een contraproductief effect op de zorgopdracht voor het kind die ouder en overheid hebben op basis van het ‘VN-Verdrag Inzake De Rechten Van Het Kind’ www.google.nl… (pdf-alert).
Het zou trouwens voor de Jeugdzorgbeleidsmakers goed zijn als Midas Dekkers als inleider van zo’n JZ-congres over dat weggerationaliseerde moederinstinct nog ‘ns een keer zou verhalen…

Lees ook:   Gezeur over racisme & een voorbeeld

 

Ben je ene goede alleenstaande moeder kreeg ooit ernstig predikaat een te goede moeder te zijn zelfs?
Huh wat is er mis mee dan?
heb italian joodse roots so?
Nee maar je kind is niet op school..hij is er wel men liegt!
ja maar niet hele dagen, klopt hij had pfeiffer en is niet genezen hiervan huisarts loog mevrouw..ja maar u liegt mevrouw u kunt dit niet weerleggen!
Nee klopt huisarts vertelde niet eerlijk wat er gaande was…dus nu is het tussen u en mij wat gelooft u…MIJ de mama…of HEM de dokter welke ik maar wegwerkte ook al zegt u nu wel zo mooi dat u toen met toestemming info mocht opvragen maar dat mocht u niet..denkt u dat dat werkt bij een amk melding?
Ik zou u allen aan moeten geven omdat u mijn kinds leven bedreigd!
Al een jaar lang dreigen jullie met stompzinnige van alles en nog wat……..maken jullie hem down to all..maar vooral niet op wat hij kan en is..hoe zielig zijn jullie in het gelijk willen behalen en de naam te schonen mevrouw u met uw zg professionale achtergrond had toch beter moeten weten of zie ik dat nu fout?

Oh en mevrouw als ik straks dankzij alle veroorzaakte ptts dankzij jullie belangenverstrengelingen…ik bv overspannen raak wat men graag zou willen zien?
Dan is voor u de weg vrij om mij mijn zoon te ontnemen wat blijkbaar uw doel is in deze….want u weet toch werkelijk beter wat goed is voor mijn kind?
Ook al zag u hem maar 3 x……….
En dan kunt u eindelijk doen wat u goeddunkt zg…zodat u misschien wel wat extra centjes kunt vangen als men mijn kind onderbrengt in uw reva centra..met pedos tegenwoordig!
Toch?

Mensch sterf toch!
Ga koken!!!!!!!

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten