25 april 2021

 

Geschopt, geslagen en bespuugd

Geschopt, geslagen en bespuugd. Het overkwam de 17-jarige Quirine toen ze woensdag haar hondje Nugget uitliet in het Schiebroeksepark in Rotterdam. De tiener liep een gezwollen gezicht en gekneusde ribben op. ,,Gelukkig ben ik niet al te zwaar toegetakeld, maar ik had wel goed de schrik te pakken. Achteraf ben ik blij dat ze mij te grazen hebben genomen en niet een oud vrouwtje.”
Ik viel doordat ik ook nog een trap in mijn rug kreeg en ze hebben mij nog drie schoppen tegen mijn ribben en op mijn rug gegeven. Ze zeiden niets, maar lachten alleen maar
Quirine
Quirine wandelde aan het eind van de ochtend nietsvermoedend met haar 15 weken oude puppy door het park, dat populair is bij hondenbezitters, toen ze plotseling werd belaagd. ,,Ik was net langs een bankje gelopen waarop vier getinte jongens van rond de 15, 16 jaar zaten en had ze nog vriendelijk gedag gezegd,” doet de toekomstig rechtenstudent haar relaas.

,,Ze hebben zeker een tussenuur van school, dacht ik. Ik was nog geen tien meter verder toen ik iemand op me af hoorde rennen en had me half omgedraaid toen ik een vuistslag in mijn gezicht kreeg. Ik viel doordat ik ook nog een trap in mijn rug kreeg. Daarna hebben ze mij nog drie schoppen tegen mijn ribben en op mijn rug gegeven. Ze zeiden niets, maar lachten alleen maar. Nugget wilde me kennelijk beschermen en hapte in de broekspijp van één van die jongens die ‘m toen zo hard schopte dat hij door de lucht vloog. Daar schrokken die gasten kennelijk van want ze gingen er toen gelijk vandoor. Eén van de jongens spuugde me nog wel in mijn gezicht.”

Lees ook:   Egyptische miljardair wil eiland in de Middellandse Zee kopen voor vluchtelingen

Bekomen van de schrik
De Rotterdamse is inmiddels van de ergste schrik bekomen, de woede is er nog steeds. ,,Dat ze een puppie te pakken nemen, dat is nog het ergste. Gelukkig is hij in orde.”

Quirine start volgend schooljaar met een rechtenstudie in Den Haag. ,,Omdat ik nu een tussenjaar heb, konden we een puppy in huis nemen. Ik kom heel vaak in het park, maar die jongens had ik er nog nooit gezien.”

Op een steenworp afstand van het park is het Noordrand College gevestigd. Mogelijk dat Quirines belagers daar op school zitten. ,,Dat hoor je mij niet zeggen, want de school had woensdag een open dag,” zegt de studente.

De politie is woensdagavond bij Quirine thuis langsgekomen om aangifte op te nemen. Ze heeft op Facebook een oproep geplaatst aan getuigen om zich te melden.

https://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/article/detail/4242827/2016/02/11/Quirine-17-en-haar-hond-slachtoffer-zinloos-geweld.dhtml

Ik zag laatst ook zo een broekenpissertje staan, met een zg blik van ik sta boven jou!
Nou ja ik kijk dan gewoon terug!
Doe even normaal!
Nou hij was duidelijk nog aan het oefenen het zag er niet uit nml, maar goed een crimineeltje in de dop!
Fijn hoor ouders dat anderen last krijgen van jouw zaaisels…

Gerelateerde berichten